Mare Atentie

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

tito
veteran
veteran

Re: Mare Atentie

Mesaj de tito » 28 Iul 2018, 16:28

viorel_sin scrie:Chiar crezi ca ma interesează părerea ta ?! Esti un puști găinar care nu are curaj sa-mi dea un tel sa vorbim deschis
Ai foarte multe bile negre pe site si foarte multe păreri proaste despre tine , si esti penibil in afirmații , iti place si suferi sa ai ultimul cuvânt (definiția prostului)... te las sa ai ultimul cuvânt
Specifica te rog cui te-ai adresat ,pentru a nu se crea confuzii ca scriind dupa postarea mea pare ca ai un dialog cu mine, ori noi una ca nu ne cunoastem si doi nu-mi amintesc nici sa fii cumparat sau sa-ti fi vandut vreodata ceva.

viorel_sin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de viorel_sin » 28 Iul 2018, 16:35

Tito nu e vorba despre tine ...e doar unu penibil In afirmații care are o grămada de bile negre

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 28 Iul 2018, 16:44

Arata-mi o singura postare cu bile negre domnule samsar sau țepar.Una singura din toata gramada aia si apoi mai discutam. Eu am postat poze la fiecare anunt. Matale doar dupa ce ti s-a facut observatie. Si da, lansetele sunt modificate voit.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 28 Iul 2018, 21:40

salutare,
continuati va rog discutia intr-un mod civilizat, exista un topic dedicat pentru feedback negativ:

http://www.rapitori.ro/forum/lista-neag ... 18816.html

Daca va simtiti jigniti, folositi va rog butonul de raportare mesaj si asteptati interventia unui moderator (cu rabdare va rog ca e vara, concedii, etc) :)

fir intins si o vara frumoasa tuturor.
jb

Închis