Specifica te rog cui te-ai adresat ,pentru a nu se crea confuzii ca scriind dupa postarea mea pare ca ai un dialog cu mine, ori noi una ca nu ne cunoastem si doi nu-mi amintesc nici sa fii cumparat sau sa-ti fi vandut vreodata ceva.viorel_sin scrie:Chiar crezi ca ma interesează părerea ta ?! Esti un puști găinar care nu are curaj sa-mi dea un tel sa vorbim deschis
Ai foarte multe bile negre pe site si foarte multe păreri proaste despre tine , si esti penibil in afirmații , iti place si suferi sa ai ultimul cuvânt (definiția prostului)... te las sa ai ultimul cuvânt
Mare Atentie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mare Atentie
- viorel_sin
- utilizator constant
Tito nu e vorba despre tine ...e doar unu penibil In afirmații care are o grămada de bile negre
-
- veteran
Arata-mi o singura postare cu bile negre domnule samsar sau țepar.Una singura din toata gramada aia si apoi mai discutam. Eu am postat poze la fiecare anunt. Matale doar dupa ce ti s-a facut observatie. Si da, lansetele sunt modificate voit.
- johnnybravo
- Moderator
salutare,
continuati va rog discutia intr-un mod civilizat, exista un topic dedicat pentru feedback negativ:
http://www.rapitori.ro/forum/lista-neag ... 18816.html
Daca va simtiti jigniti, folositi va rog butonul de raportare mesaj si asteptati interventia unui moderator (cu rabdare va rog ca e vara, concedii, etc)
fir intins si o vara frumoasa tuturor.
jb
continuati va rog discutia intr-un mod civilizat, exista un topic dedicat pentru feedback negativ:
http://www.rapitori.ro/forum/lista-neag ... 18816.html
Daca va simtiti jigniti, folositi va rog butonul de raportare mesaj si asteptati interventia unui moderator (cu rabdare va rog ca e vara, concedii, etc)

fir intins si o vara frumoasa tuturor.
jb