Mare Atentie

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

chrisfisher
veteran
veteran

Mare Atentie

Mesaj de chrisfisher » 23 Iul 2018, 12:31

Exista in anunturi recente un "vanzator" care vinde 5 lansete Team Daiwa Mode si alte pachete cu chestii de pecuit.Am intrat azi in posesia unor poze cu lansetele . Marea problema ca lansetele de 2.1m ( ambele) si cea de 2.4m SUNT MODIFICATE REPARATE ( PROBABIL DIN BUCATI RUPTE) Detin 2 bucati de 2.1 respectiv 2.4 si stiu la ce sa ma uit. Posibil doar cele de 1.98 sa fie " nevirusate" . De ce intervin cu postarea asta ??....pentru ca acum un an am luat si eu Țeapă cu o lanseta "prelucrata" tot de acest individ. Grija mare. Viorel Sin sau Nicu Oprea pe fb. E tepar . Lansetele le modifica el sau cineva care se pricepe. Uitati-va pe poze la gripurile lansetelor si va dati seama singuri. Ms fain si aveti grija pe ce dati banii.

Biban
veteran
veteran

Re: Mare Atentie

Mesaj de Biban » 23 Iul 2018, 13:48

Poate le a modificat in mai bine..

viorel_sin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de viorel_sin » 23 Iul 2018, 15:29

Lansetele sunt cumparate de pe forum , daca nu ti-am acceptat suma de bani oferită de tine de ce jignești ?
Pe oricine Invit la mine acasa pt a le vedea si testa , restu numai de bine! Oameni cu inteligenta redusă sunt multi pe lumea asta !

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 23 Iul 2018, 18:29

Nu e vorba ca nu mi-ai acceptat suma mestere. E un forum unde se negociază. E vorba de ce se ofera spre vânzare si ce se vinde efectiv. Despre asta e vorba. Pune pozele aici pe forum si discutam de cat de inteligent sau mai putin inteligent sunt. De ce sa nu fim corecți? !!!

viorel_sin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de viorel_sin » 23 Iul 2018, 18:47

Invit pe oricine la mine acasa pt a le vedea si testa , restu numai de bine!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 23 Iul 2018, 21:18

In urma cu ceva timp am scos la vanzare o geanta Cabelas plina cu gume. Pretul meu era undeva in jur de 800,daca imi amintesc bine,oricum se poate verifica pe forum.
Am primit o oferta de la Crisfisher la jumatate. M-am simtit jignit si i-am raspuns printr-o oferta la un anunt de al lui in acelasi fel,desigur omul s-a simțit jignit. Mi-a raspuns printr-un potop de înjurături, ca sunt manelist si alte adjective.

Nu stiu daca are legatura cu disputa dintre cei doi,nu am colaborat cu niciunul ,dar am vrut sa arrag atentia asupra ,,gingasiei" lui Crisfisher.

Acum astept inca un potop de injuraturi din partea lui,ca doar e la moda.
Fir intins!

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 23 Iul 2018, 21:49

:D va cunosteti? Te-am injurat ca nu mi-ai dat mai ieftin? Cu injuraturi sau fara tot nu se refac lansetele singure si tot nu am primit geanta ta gratis, cum imi doream. Dream on...

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 23 Iul 2018, 21:55

Motivul e comun...pretul. Trage tu concluziile. Geanta am dat-o ca aveam prea multe,mai bine o dadeam gratis decat tie.
So, you must go dreaming...not me :wink:
Fir intins!

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 23 Iul 2018, 22:02

Asa e mestere , pe tine te-am injurat ca nu mi-ai dat geanta la jumate de pret si Daiwele sunt exact ca din fabrica.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 23 Iul 2018, 22:14

E bine ca recunosti, mestere!
Fir intins!

Închis