Voblere hand made

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionut razvan
utilizator nou
utilizator nou

Re: Voblere hand made

Mesaj de ionut razvan » 13 Feb 2014, 10:26

da. aproximativa, nu cred ca conteaza prea mult cred ca si forma de pestisor ar fii ok, coloritu conteaza

ionut razvan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionut razvan » 14 Feb 2014, 17:33

Ok in cat timp sunt gata si cit mă costa cu trnsport?unde depun bani?si niste poze pe mail ionutrazv@yahoo.com daca se poate sau pe privat mai bine

liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 14 Feb 2014, 17:40

procedura este urmatoarea, la fel pentru fiecare:
le termin, le testez apoi trimit poze pe e-mail. Dupa o sa iti dau contul si depui banii. 12lei x15buc costa voblerele, la care se adauga 3 lei transportul. Dupa achitare o sa trimit pachetul pe adresa care mi-o dai. Cam intr-o saptamana sunt terminate si testate.

ionut razvan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionut razvan » 14 Feb 2014, 18:04

Ok astept sa mă contactezi ! Spor la treaba!

liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 18 Feb 2014, 19:53

Saptamana asta voi expedia toate pachetele cu toate voblerele ce le-am avut de facut dupa care voi face pauza 1-2 saptamani. La cei care i-am omis si nu le-am cerut adresa pe privat , va rog sa mi-o trimiteti. De la userii agabi si roly am adresa, de asemenea am mai cerut-o la alte 3 persoane.
O sa iau o pauza de 1-2 saptamani dupa care o sa ma apuc iar de treaba, urmand apoi sa scot si cele 25-30 de culori standard cu care voi lucra. Pentru alte culori se va plati 2 lei in plus.
O sa incep un set de voblere la specificatiile userului roly, in prima faza pentru teste si pentru prezentare. vor fi niste voblere mai aparte, la indrumarea lui. Mi-a sugerat niste idei deosebite pe care in momentul de fata, din anumite motive nu le-am putut face. O sa revin peste 1-2 saptamani, in functie de cat de repede imi termin celelante treburi. Pana atunci poate voi mai posta ceva poze cu ceea ce am zilele astea de expediat.

liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 26 Feb 2014, 12:05

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

liviu.radescu@yahoo.com

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 10 Mar 2014, 13:28

Pachetul nu a ajuns , la telefon nu raspunzi ce se intimpla ? - banii sint in cont de o saptamina !!!.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 10 Mar 2014, 13:35

Si mie mi-a trimis voblerele destul de tirziu de la virarea banilor (probabil omul e ocupat),dar au venit ambalate impecabil,in cutie de plastc si citeva barbete de schimb,bonus(citeva voblere din transportul initial au fost usor ,,tunate" de Posta Romana-remediabil-si omul a insistat sa-mi trimita piese de schimb)..

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Mar 2014, 23:07

P.S. poate omul nu a dat tzeapa si a patit ceva...oricum daca a dat tzeapa bagati-l la Bile negre :!:
Eu zic ca o sa apara, si nu de frica masinilor pline cu cefe late si burtosi :lol: :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Mar 2014, 00:02

reveniti va rog la subiect, cei care aveti probleme cu comenzile neonorate incercati solutionarea si pe privat sau exprimati-va opiniile fara a recurge la amenintari in public (cu martori :)

Scrie răspuns