Voblere hand made
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: Voblere hand made
Si astea Liviu, trebuia sa mai stepti putin 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Am pus mana pe 3 voblere de la Liviu, nu le-am folosit inca, dar arata bestial. 

-
- junior
-
- utilizator nou
Salut,din ultimele poze afisate, prima poza primul vobler cu barbeta mai mica ce model este?floting,sinking cite grame citi cm are ma intereseaza Multumesc.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
-
- junior
este floating, cam 10-15 grame. nu am cantar, momentan. Pana in 20 de grame, cred. Pretul este de 20 lei echipat cu ancore.
Si lungime?,cam cit coboara1m 1,5m?eventual alte culori?Multumesc.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
-
- junior
Eu zic maxim 2m, maxim. Are 8 cm. Alte culori la cerere. Pretul pentru unul din ala, echipat cu ancore si ochi 3d este de 20 lei. Daca doresti ceva ma poti anunta ca am cateva in lucru si sa lucrez la toate odata.
-
- utilizator nou
Salutare liviu .nu am acces la mesageria privata deocamdata asa ca va raspund la mp in acest fel ;
da ! va puteti apuca de ele .as dori 3 buc de 2cm colorit gargarita rosie ; 3buc gadac de colorado cu colorit de adult de 2 cm ; 3 buc gandac de colorado cu colorit de larva (adica portocaliu cu puncte negre) 2 cm ;3 buc colorit de gandacul ochiul domnului, asa se numeste pe aici si 3 buc cu colorit de peste( porcusor, pietrusel ,porcoi , asa se numeste pestisorul in diferite zone ale tarii) voblerele sa aiba bataia marunta si sa nu se scufunde prea mult 0,5 ...1m maxim
sper ca nu sint prea pretentios ?
ma puteti contacta la tel 0722 508 934 sint din Bucuresti
adresa si plata o vom stabili ulterior.
ps .daca ies la 2,5 cm nu e nicio problema si le vreu fara ancore
da ! va puteti apuca de ele .as dori 3 buc de 2cm colorit gargarita rosie ; 3buc gadac de colorado cu colorit de adult de 2 cm ; 3 buc gandac de colorado cu colorit de larva (adica portocaliu cu puncte negre) 2 cm ;3 buc colorit de gandacul ochiul domnului, asa se numeste pe aici si 3 buc cu colorit de peste( porcusor, pietrusel ,porcoi , asa se numeste pestisorul in diferite zone ale tarii) voblerele sa aiba bataia marunta si sa nu se scufunde prea mult 0,5 ...1m maxim
sper ca nu sint prea pretentios ?

adresa si plata o vom stabili ulterior.
ps .daca ies la 2,5 cm nu e nicio problema si le vreu fara ancore
-
- junior
liviu.radescu@yahoo.com este adresa. forma o sa fie de insecta sau de pestisor (cu exceptia porcusorilor)?