Voblere hand made

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horia flucus
veteran
veteran

Re: Voblere hand made

Mesaj de horia flucus » 21 Ian 2014, 23:35

Salut,

Ma intereseaza mai multe modele de 2 si 3 cm, daca reusesti sa faci culorile de care am nevoie.
Eventual, pot sa-ti platesc si in avans jumatate din ele, daca cadem de acord asupra culorilor.

Tema de casa, poti sa-mi faci voblerul din link-ul de mai jos? Si cat m-ar costa?

http://www.ebay.com/itm/Rapala-SFR-5-GF ... 334wt_1238
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 22 Ian 2014, 07:15

horia flucus scrie:Salut,

Ma intereseaza mai multe modele de 2 si 3 cm, daca reusesti sa faci culorile de care am nevoie.
Eventual, pot sa-ti platesc si in avans jumatate din ele, daca cadem de acord asupra culorilor.

Tema de casa, poti sa-mi faci voblerul din link-ul de mai jos? Si cat m-ar costa?

http://www.ebay.com/itm/Rapala-SFR-5-GF ... 334wt_1238
Mare lucru nu e de realizat asa ceva. Trebuie sa-i dai mai multe detalii : lungime, greutate si in special cum vrei sa evolueze.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 22 Ian 2014, 07:46

Da, pasiunea mare. Si prietenii ce lucreaza in diferite domenii si m-au ajutat cu materiale de calitate. Durata de executi este de aproximativ o saptamana, depimzand de numarul de bucati. straturile de base coat si top coat necesita o zi la uscare fiecare. Sunt materiale de calitate.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 22 Ian 2014, 11:24

E clar ca aveti dreptate,eu fiind tabula rasa la capitolul fabricarii voblerelor.Voi aveti o opinie mult mai avizata ca si CONSTRUCTORI de voblere decit mine,un CONSUMATOR de voblere,influentat adeseori de costuri.
Si ca un roman ce sint imi dau cu parerea si de nu ma pricep..Uneori e foarte constructiv sa enunti o ineptie-e uimitor cite opinii corecte primesti..
Sa-mi iertati ignoranta in domeniu...si indrazneala de a ma baga in seama
Revenind la topic,in ideea ca vreau sa comand:o sa vinzi gata facute sau la comanda,dupa paramatrii stabiliti de client?Si care- numarul minim?

liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 22 Ian 2014, 14:19

Deocamdata o sa le fac la comanda pentru ca nu am stocuri. in viitor, vreau sa fac un catalog si sa vand strict anumite modele si culori. nu este comanda minima. dar la o bucata nu se renteaza pentru ca transportul costa inca odata cat pretul voblerului. Luam in considerare ca de la 1 ianuarie Posta Romana si-a marit tarifele pentru coletarie.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Ian 2014, 14:28

eu am trimis zilele astea, colete, pretul este acelasi...poate mica diferenta doar !
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 22 Ian 2014, 14:30

mie mi-au luat de la 9 lei cat luau inainte la 12, 6 lei pe un pachet de 200 grame cu un ramburs de 93 lei

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 22 Ian 2014, 14:38

s-au schimbat tarifele numai pentru ramburs si colete mai mari de 10 kg, deocamdata..

PS bun mod de a tine un topic sus, unu injura, dupa toata lumea argumenteaza, contra e si el de acord, chiar vrea sa cumpere :lol1:

liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 22 Ian 2014, 14:39

o sa intreb si eu la posta, sa fiu informat exact.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 22 Ian 2014, 15:56

..nu-s toti pescari veterani,mai dau unii(si eu) cu bota in balta...blondele nu-s numai la volan ci si la mulineta...si chiar nu injura nimeni...
Revenind la topic,spor la munca

Scrie răspuns