Voblere hand made

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: Voblere hand made

Mesaj de anem » 21 Ian 2014, 18:06

agabi scrie:...si,daca ar fi sa iau un etalon,Cozma de exemplu,preturile tale nu-s chiar competitive...parerea mea..sau ar trebui,la pretul asta,sa iesi cu ceva deosebit:paternuri,combinatii de culori...
In schimb initiativa e absolut laudabila si de incurajat..succes
Chiar ma gindeam ca nu exista un site care sa reuneasca producatorii artizanali autohtoni,un market on-line unde sa-si vinda produsele intr-o forma cit de cit organizata.Si pescarii ar cumpara mai cu incredere
scuze si eu pentru off-topic dar pur si simplu nu ma pot abtine.

as zice agabi ca nu ai incercat sa faci un vobler de mana (si nu o spun cu rautate sau pentru a creea polemica). nu ai idee cat timp pierzi sa il treci prin toate fazele necesare si cata migaleala necesita. pe mine unul ma mira pretul la care le vinde ... eu unul nu le-as da sub nici o forma la pretul ala.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2014, 18:09

..si,daca ar fi sa iau un etalon,Cozma de exemplu,preturile tale nu-s chiar competitive...parerea mea..sau ar trebui,la pretul asta,sa iesi cu ceva deosebit:paternuri,combinatii de culori...
Domunule coleg ' incurci capra cu varza ....voblerele pe care le dade-ai ca exemplu sunt turnate din plastic , lipite si ulterior vopsite ....pe cind ale baiatului sunt din BALSA ...astea trebuiesc sculptate fiecare in parte si echilibrate ....deci hand-made.

In plus nu cred ca la voblerele lui liviu iti trebuie patent :roll: :roll: ....sa reglezi voblerul sa nu faca ca si o rotativa ....pe cind voblere din plastic ale "consacratului " constructotr clujean fara patent la tine poti uita de pescuit :wallbash: :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2014, 18:16

liviu.radescu scrie:1. culorile se pot face la alegere. se pot face si fat si flat. Coboara destul de mult, insa asta trebuie specificat pentru ca fiecare vrea altceva. Fac fata si in curent de ape repezi, bataia o fac separat. poate fi ampla si marunta
Un contact unde poti fi gasit in afara telefonului ....este???
Sunt interesat .... :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2014, 19:00

Woblerele arata foarte bine,si pretul este foarte mic fata de munca depusa pentru a le face..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Ian 2014, 19:10

semlecangheorghe scrie:Woblerele arata foarte bine,si pretul este foarte mic fata de munca depusa pentru a le face..
Gigi asi zice ca-s chiar ...moca . :lol: :lol: :lol:
Probabil ca e pasiunea mare si omul vrea doar sa-si acopere cheltuielile cu matrialele deocamdata ...
Are vreme dupa ce devine mai cunoscut sa faca si bani din munca lui , cu e si normal sa fie ....
Bravo Liviu ....astept contactul de mail sa-ti fac prima comanda ferma . :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2014, 20:40

Ai dreptate..mai ales ca materiale de calitate,devcon,lexan,nu prea se gasesc pe oriunde..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 21 Ian 2014, 20:45

vali stratonov scrie:...
Probabil ca e pasiunea mare...
...in mod sigur , altfel iese un mare "fassss" :mrgreen:

SPOR !...la cioplit. :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Ian 2014, 21:24

agabi scrie:...si,daca ar fi sa iau un etalon,Cozma de exemplu,preturile tale nu-s chiar competitive...parerea mea..sau ar trebui,la pretul asta,sa iesi cu ceva deosebit:paternuri,combinatii de culori...
In schimb initiativa e absolut laudabila si de incurajat..succes
Chiar ma gindeam ca nu exista un site care sa reuneasca producatorii artizanali autohtoni,un market on-line unde sa-si vinda produsele intr-o forma cit de cit organizata.Si pescarii ar cumpara mai cu incredere
parerea mea este ca bati campii fara sa ai habar cum se construieste un vobler.
te rog frumos, inceraca sa faci cu mana ta un vobler de 4cm pt clean de la cap la coada, deci finisat si apoi sa imi spui cu cat vrei sa il vinzi.
cat priveste acel market online sau de prezentare, el exista pe facebook
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 21 Ian 2014, 21:44

Din pacate sant prea multi care-si dau cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc. Ca sa realizezi niste voblere, niste
twistere, spinerbaituri, etc, plecand de la zero, este o adevarata aventura, un efort financiar si f. multa munca. Mai ales daca nu ai pe cineva care "sa mai dea din casa " una si alta, e f. greu. Absolut toate materialele care se regasesc intr-un vobler costa destul de mult , plus tot felul de scule si dispozitive fara de care nu se poate. Marea majoritate a constructorilor de asemenea lucruri sant pasionati , vorba aia "dragostea e mare " si nu toti se gandesc neaparat la castig ( sant si din astia).Oricum, cinste
celor care au curajul sa se apuce de asa ceva si ma bucur cand vad realizari frumoase.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 21 Ian 2014, 21:59

florin1948 scrie:Din pacate sant prea multi care-si dau cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc. Ca sa realizezi niste voblere, niste
twistere, spinerbaituri, etc, plecand de la zero, este o adevarata aventura, un efort financiar si f. multa munca. Mai ales daca nu ai pe cineva care "sa mai dea din casa " una si alta, e f. greu. Absolut toate materialele care se regasesc intr-un vobler costa destul de mult , plus tot felul de scule si dispozitive fara de care nu se poate. Marea majoritate a constructorilor de asemenea lucruri sant pasionati , vorba aia "dragostea e mare " si nu toti se gandesc neaparat la castig ( sant si din astia).Oricum, cinste
celor care au curajul sa se apuce de asa ceva si ma bucur cand vad realizari frumoase.
Bravo Flo,aici ai nimerit-o: multi lure-builderi o fac mai ales din pasiune...Sti cum m-am simtit eu cand am prins prima stiuca la un spinnerbait unicat-handmade-custom choice facut de mine? Si am si martor...NICI Berti nu le face asa....E vb. de zeci de ani de experienta.... :respekt: :) 8) :idea: :!: [album][/album]
TOT RESPECTUL !!!

Scrie răspuns