Pachete naluci noi+folosite. Preturi ulterior...lucrez

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

nostromo
utilizator nou
utilizator nou

Re: Pachete naluci noi+folosite. Preturi ulterior...lucrez

Mesaj de nostromo » 06 Feb 2013, 19:57

Astea sunt ?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Feb 2013, 20:26

Eu asa zic!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

balu
veteran
veteran

Mesaj de balu » 06 Feb 2013, 20:33

noroc cu tine,Marius.asa avem pozele mai repede.cred ca zarva a fost cam mare.

budigae
veteran
veteran

Mesaj de budigae » 06 Feb 2013, 20:58

...coada ca la tigai la supermarket !

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Feb 2013, 22:23

Poate raspunde la telefon...incercati!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 06 Feb 2013, 22:29

roly scrie:O sa postez pachetele pe un site de gazduire si voi posta linkul.Mersi de intelegere,dar nu e vina mea.... :(
Am revenit: http://www.flickr.com/photos/69247137@N02/page2/ . Sper k mi-a iesit....Pachetele sunt f. bune,va garantez personal,marfa e de f. buna calitate,originala,iar ce nu mi-a inspirat incredere am dat bonus...Voi reveni cu preturi dupa ce voi prospecta piata,oricum,v-am spus,vor fi cu 5lei sub pretul de net... :oops:
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 06 Feb 2013, 22:31

cipic scrie:Deja s-a format coada mai ceva ca la deschiderea unui hipermarket cu promotii :D :D :D cred ca ar trebui bonuri de ordine!!!

Hai cu voblerele!!!!!
asta nu-i nimic,sa vezi cand voi face licitatie pt. voblere CHIAR DE COLECTIE.... :wink: 8)
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 06 Feb 2013, 22:47

balu scrie:noroc cu tine,Marius.asa avem pozele mai repede.cred ca zarva a fost cam mare.
Crezi?-cine are dintr-o data atatea voblere Rapala sigilate,ORIGINALE FINLANDA,PRODUSE IN ANII '90...?-care nu se mai fabrica,noi-noute,in pachete cat-de-cat acceptabile cu alte firme cunoscute?Care-au fost la vanzare in clipele cand in Germania se trecea de la MARCA la EURO? Martor e Cormoranul "CORASHAD" care are pret si in marci si in euro....Totodata au fost luate dintr-un renumit magazin german de profil(nu c-ar conta prea mult...dar e ISTORIE...): "Angler Fachmarkt"...Mersi oricum de rabdare...Dac-ajung in seara asta sa mai pun preturile pe pachete bine,daca nu-maine,ca-i tarziu,dar sunteti liberi,dupa ce voi posta listele cu continutul pachetelor sa propuneti pretul ce-l credeti per pachet si sa ma sunati pt. rezervare...Sper sa nu se supere nimeni...sunt pachete cu de toate pt. toti...Un amanunt interesant de exemplu:din fabrica,ceea ce este f. rar la companii de renume ca "Rapala"-dar se intampla si la case mai mari...,in pachetul 8 Shad Rap-ul de 9cm a fost ambalat in cutie de... "Magnum"-eu le-am desigilat dupa achizitionarea pachetului.Oricum-eu sunt om de cuvant,pretul tuturor produselor noi va fi cu 5lei mai jos decat pretul de e-shop,iar cele care nu mai sunt in ambalaj dar in stare perfecta,voi rotunji 1-2lei in avantajul vostru,xcum-fiecare pachet va fi insotit de un bonus in pachete de shaduri -originale,asa ca va puteti face niste calcule cam cat vreau pe fiecare pachet dupa ce voi posta listele...Seara buna... :oops: :respekt: 8)
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 07 Feb 2013, 00:31

Pachetul 1:
-Vobler minnow Cormoran/”CORSHAD”-original GERMANIA ’90,pt. stiuca/salau,model de colectie-are pene ce ies direct din corp la coada…,nu se mai fabrica,nou-nout,din seria lansata de campionul german ULI BEYER=rattle 9cm/ pattern brown/gold pike ~11gr.-nu scrie cat are,in orice caz-avand in vedere canibalismul stiucii….=24lei;
-Vobler Balzer /”SHALOW RUNER”,original Germania ‘90-flottant 9cm, ~12gr,dive 0,5>1,5m,pattern Barsch=21lei;
-Thumpin’ Ringworm “Lindy”-MUNCHIES pt. salau(de la Flavius Pop),10 cm,pattern TG Sherbert,plic de 7buc=9lei;
-Vobler Capture-Trabucco “Dayu Minnow” pattern GreenBack,8cm-9gr.,sinking=15lei;
-Raci silicon “Bass Assassin” 10cm,pattern MotorOil Crawdad/plic 10buc.=12lei;
-Vobler “Rapala” X-Rap(nou) 8cm-7gr,pattern OG=spuneti voi cat…ca la “mastershop” e 45lei…;
-Oscilanta “DAM”- EFFZETT SUPER NATURAL Perch 4,5cm- 16g(noua)=7lei;
~ 115lei + 1buc, BUFF(nou-nout,sigilat pe suportul original) la alegere modelul(in functie de comanda..) care in mag. e 60lei(vezi "Intersport"...) eu il dau cu doar 45 si linia aia pt. pescari nici n-a fost inca adusa-n tara la noi(ca patternuri vorbind).Sunt f.f.f. bune pt. vant(curentul de pe barcile de mare viteza),ger sau soare puternic(au protectie UV f. buna) si se pot purta in multe feluri(indicatii pe suport). Asta inseamna 160lei pachetul+bonus 1 pachet de shaduri de firma. Convenabil?Ramane la latitudinea voastra....La urmatoarele pachete o sa ma abtin de la alte comentarii,poate deranjez....dar nici voi sa nu veniti cu preturi de pusculita ca nu le-am furat si preturile sunt date orientativ dupa cele actuale de pe e-shopurile de profil,mai jos cu 4-5-6lei...Seara buna. :respekt: 8)
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 07 Feb 2013, 00:37

nostromo scrie:

Astea sunt ?
da....mersi de rapiditate.
TOT RESPECTUL !!!

Scrie răspuns