Pachete naluci noi+folosite. Preturi ulterior...lucrez
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pachete naluci noi+folosite. Preturi ulterior...lucrez

Atat doar????

rapala the best vobler in the world
Ma asteptam si eu la niste voblere/culori care chiar nu se mai gasesc...
P.S. Jointed-urile sunt de 13 CM nu de 14 CM : mai exact Rapala J-13 Floating
www.pentrupescuit.ro
ce sa fac mai baieti,amarat si eu....ca tot romanul....stradic scrie:![]()
![]()
![]()
Astea sunt????
Atat doar????![]()
![]()

TOT RESPECTUL !!!
Asa e,am gresit eu,scuze,era noapte cand am facut anuntul si-am batut 4 in loc de 3... DAR REVIN CU DETALII:IlieNeamt scrie:Ma asteptam si eu la niste voblere/culori care chiar nu se mai gasesc...
1. -Vobler minnow Cormoran/”CORSHAD”-original GERMANIA ’90!-pt. stiuca/salau,model de colectie-are pene ce ies direct din corp la coada…,nu se mai fabrica,nou-nout,din seria lansata de campionul german ULI BEYER=rattle 9cm/ pattern brown/gold pike ~11gr.-nu scrie cat are,in orice caz-avand in vedere canibalismul stiucii….=24lei;
-Vobler Balzer /”SHALOW RUNER”,original Germania ’90!-flottant 9cm, ~12gr,dive 0,5>1,5m,pattern Barsch=21lei;
-Thumpin’ Ringworm “Lindy”-MUNCHIES pt. salau(de la Flavius Pop),10 cm,pattern TG Sherbert,plic de 7buc=9lei;
-Vobler Capture-Trabucco “Dayu Minnow” pattern GreenBack,8cm-9gr.,sinking=15lei;
-Raci silicon “Bass Assassin” 10cm,pattern MotorOil Crawdad/plic 10buc.=12lei;
-Vobler “Rapala” X-Rap(nou) 8cm-7gr,pattern OG=spuneti voi cat…ca la “mastershop” e 45lei…;
-Oscilanta “DAM”- EFFZETT SUPER NATURAL Perch 4,5cm- 16g(noua)=7lei;
Total P1=114+45lei un BUFF=159lei + BONUS un spinnerbait hand-made CUSTOM CHOICE+ si un pachet de shaduri!
2. -DropShot/USA Bass-Creatures 7cm,pattern chartreuse/pachet 10 buc. sigilat=12lei;
-“Berkley”-GULP minnow BlueShiner 5cm=15lei;
-Oscilanta “Cormoran”-Germania ’90!-pattern BlauHolografic(avatul ) de 4,5cm si 16gr.=9lei;
-Vobler “Cabelas” Shadow-suspending/rattle,dive to 2,4m,are 5,5cm,pattern White(nou da fara
ambalaj)= 17lei;
-Vobler “DAM” Effzett Pointer DR ,patern RedHead,de 9cm si 10gr.,dive to 1,8m(nou fara
cutie)= 22lei;
-Vobler “Rapala” SkitterPop 7cm/7gr.,pattern Silver(stare buna,fara cutie)=25lei(e 45 pe net…);
-Vobler “Shakespeare” Jointed Silent Minow,UL de 6cm/4gr,pattern white-green back= 5lei;
Total P2=105+45lei un BUFF la alegere=150lei+ BONUS un spinnerbait handmade CUSTOM
CHOICE si un pachet de shaduri!
LA TOATE PACHETELE PT. PLATA IN CONT ASIGUR EU TRANSPORTUL.

Iar pt. tine Iliuta-prieten vechi,chiar o sa vezi ca am intr-adevar RARITATI,dar le voi posta numai dupa ce le dau pe astea...
TOT RESPECTUL !!!
-
- veteran
te prinde Pastele.
In pachetul 11 vor fi asa : 2 combouri pt. copca Ice-fishing,una marca JENZI-Germania compus din lanseta carbon 1,1m,cu inele de ceramica,mandrina din dural,maner EVA,si mulineta de copca tip troliu-din alama si inox,cu frana,inversor si stop=98lei,iar a doua lanseta e din fibra de sticla plina,de la ICA-Ghimbav(pt. fuselaje de avioane) cu inele din crom si maner din Duraplast,un material ce se foloseste la bordul elicopterelor,echipat cu mulineta de match "Cormoran"-Corcast 8PiF,echipata cu ! 3 ! tambururi(unul e bonus)=125lei;o borseta(banduliera) marca "Corrigator"-USA (NOU -NOUTA)produsa pt. concernul german "JENZI"-de unde o si am,f.buna pt. partidele scurte de pescuit,ce poate fi folosita si pe spate ca o geanta de spinning(utila mai ales pe malurile cu desisuri si copaci peste apa,dar si intr-o barca mica sau float-tube) dar si la orice tip de pescuit pt. depozitarea diferitelor accesorii,tel.,acte,tigari,etc.,pe net e 95lei,eu o dau cu ...! 60 lei!;totodata in pachetul acesta mai e inclusa o geanta de naluci,tot "Corrigator"-ÜSA cu 2 compartimente principale(intr-unul intra o cutie de cca. 25cm x 20 x 5,iar in celalalt se afla montate pe 2 inele metalice pungi din plastic f. gros si tare cu zipp pt. diverse naluci ca shaduri/twister,muste/streamere, sau spinnerbaituri de ex.,si care se pot rasfoi ca bacnotele dintr-un fisic...),un buzunar exterior spate cu fermoar si locasuri pe exterior fata pt. clesti extractori,cascator,foarfeci,degorjor,patent,etc.,pe net e ~120lei,la mine-fiind NOUA,e doar ...75lei ! Si la acest pachet ofer bonus 1spinnerbait hande-made,unicat deoarece va fi CUSTOM-CHOICE,1pachet de shaduri si tr. gratuit la plata in cont! Voi reveni cu amanunte despre celelalte pachete... Eu stiu ca lumea stramba din nas ca nu sunt NUMAI produse ca Rapala,Jackall,Yozuri,Daiwa sau Shimano,dar fata de preturile de pe net,facand aseara un calcul cu unul dintre partenerii mei de pescuit(si care e cunoscut aici si respectat),de ex.,la pachetul 3,adunand ECONOMIA facuta de client la fiecare produs in parte fata de pretul de pe net,cumparand pachetul respectiv de la mine,si primind bonusuri de aprox. 50% din valoarea pachetului deoarece un spinnerbait unicat,hand-made si custom-choice e cca 25lei,un pachet de shaduri e cca. 15lei,iar transportul prin Posta -Ro. e cca. 10 lei,rezulta ca din pretul de 118lei cat e Pachetul-3,daca scadem bonusurile care sunt 50lei,raman DOAR 68lei!!! Nu mai scad si cat a economisit cumparand de la mine(nu de pe net) c-ar iesi la doar ...... !!!!! 2lei !!!!! ASA ca ii invit pe carcotasii mocangii sa-si tina pliscul,ca ei n-au vandut in viata lor mai ieftin decat mine...Celor care nu le convine componenta pachetelor si pretul produselor,sunt invitatii mei sa mearga pe la mag. on-line si sa-si ia la pret intreg,sa plateasca si curierul vreo 5lei(ca peste 100lei comanda se subventioneaza tr.) si nici nu le dau aia nici un bonus....Total Pachet 11= 370lei.Foto: http://www.flickr.com/photos/69247137@N02/page2/
Voi reveni cu amanuntele despre restul pachetelor...Oricum intentionez pt. cei care le vor lua sa le mai fac un discount surpriza....Multumesc pt. intelegere si va doresc spor la bani.

Voi reveni cu amanuntele despre restul pachetelor...Oricum intentionez pt. cei care le vor lua sa le mai fac un discount surpriza....Multumesc pt. intelegere si va doresc spor la bani.

TOT RESPECTUL !!!
Da men,asa sunt eu,mai lent,dar minutios,precis si corect...dupa ce am facut o treba,cei ce-mi vin in urma n-au altceva de facut... si oricum nu aveti inca unde da cu ele,doar pe la Cernavoda,pe ala cu apa klda,iar pachetele mele sunt pt. oamenii cu putini bani si care nu ajung pe-acolo,asteptand primavara si dezghetul...Mersi de intelegere,si apreciez-totdeauna,ironia fina: e totusi o culme a spiritului de care sunt capabili doar oamenii cu oaresce cultura si care,evident sunt intelesi doar de cei ce le seamana,cf. proverbului....Spor!chrisfisher scrie:te prinde Pastele.

TOT RESPECTUL !!!
[quote="roly
Mersi de intelegere,si apreciez-totdeauna,ironia fina: e totusi o culme a spiritului de care sunt capabili doar oamenii cu oaresce cultura si care,evident sunt intelesi doar de cei ce le seamana,cf. proverbului....Spor!
[/quote]
Profund....narcisism?!
Mersi de intelegere,si apreciez-totdeauna,ironia fina: e totusi o culme a spiritului de care sunt capabili doar oamenii cu oaresce cultura si care,evident sunt intelesi doar de cei ce le seamana,cf. proverbului....Spor!

Profund....narcisism?!
Tipic...popcevian