Pachete naluci noi+folosite. Preturi ulterior...lucrez
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pachete naluci noi+folosite. Preturi ulterior...lucrez
Toate voblerele Rapala sunt originale FINLANDA-productie a anilor'90!!! Culori care nu mai se folosesc,multe dintre ele se pot numi de colectie...Cele in cutie sunt nou-noute,le-am scos eu din cutie sa le pozez,celelalte fara au stat prin truse degeaba,ca atare le vand...Pachetele nu se desfac,eventual accept schimb cu o bolo de 5m,usoara,rapida,subtire,chiar si second(la o evaluare de comun acord...).Pachetele 4,5 si 7 au in compunere si cate un BUFF la alegere,dupa principiul "primului venit..." .Sunt interesat de asemenea si de un schimb(inclusiv second...) cu o lanseta dedicata de stiuca,de 2,4>2,7m din E sau S-glasse,cu mandrina cu piulita scurta(ca s-ajunga degetul aratator pe blanc) si maner split-grip(acum mai vedem daca e clasic...).Mai am si o trusa completa de clean/biban+lanseta UL de vanzare(schimb...):50 de voblerase noi,toate de firma.rotative,oscilante.cicade,achizitonata dupa discutii cu pasionati in pescuitul cu L si UL,la valoarea estimata din amintiri de cca 900lei,o dau la 550+bonusuri,ca de altfel la fiecare pachet....Tel.: 0769640145,0733011405 sau 0756236452.

TOT RESPECTUL !!!
Re: Pachete naluci noi+folosite. Preturi ulterior...lucrez
O sa postez pachetele pe un site de gazduire si voi posta linkul.Mersi de intelegere,dar nu e vina mea.... 

TOT RESPECTUL !!!
Asteptam...
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
- MARIUS POPA
- veteran
hai cu pozele
!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
sunt curios.astept
Hai cu voblerasele ... 

Deja s-a format coada mai ceva ca la deschiderea unui hipermarket cu promotii
cred ca ar trebui bonuri de ordine!!!
Hai cu voblerele!!!!!

Hai cu voblerele!!!!!
Roly fa-te ca lucrezi !roly scrie:Toate voblerele Rapala sunt originale FINLANDA-productie a anilor'90!!! Culori care nu mai se folosesc,multe dintre ele se pot numi de colectie...Cele in cutie sunt nou-noute,le-am scos eu din cutie sa le pozez,celelalte fara au stat prin truse degeaba,ca atare le vand...Pachetele nu se desfac,eventual accept schimb cu o bolo de 5m,usoara,rapida,subtire,chiar si second(la o evaluare de comun acord...).Pachetele 4,5 si 7 au in compunere si cate un BUFF la alegere,dupa principiul "primului venit..." .Sunt interesat de asemenea si de un schimb(inclusiv second...) cu o lanseta dedicata de stiuca,de 2,4>2,7m din E sau S-glasse,cu mandrina cu piulita scurta(ca s-ajunga degetul aratator pe blanc) si maner split-grip(acum mai vedem daca e clasic...).Mai am si o trusa completa de clean/biban+lanseta UL de vanzare(schimb...):50 de voblerase noi,toate de firma.rotative,oscilante.cicade,achizitonata dupa discutii cu pasionati in pescuitul cu L si UL,la valoarea estimata din amintiri de cca 900lei,o dau la 550+bonusuri,ca de altfel la fiecare pachet....Tel.: 0769640145,0733011405 sau 0756236452.

- MARIUS POPA
- veteran

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.