FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MaNu
junior
junior

Mesaj de MaNu » 22 Oct 2011, 12:36

Am luat de la shimano o lanseta Catana, am primit-o ambalata ca la carte, in stare impecabila, cum a fost prezentata in anuntul "celebru" pe aici pe forum in ultimele zile. Initial am vrut sa cumpar si mulineta Catana, dar cand a verificat-o, inainte sa mi-o trimita, si-a dat seama ca scoate un sunet, care pentru el era deranjant, si a decis sa nu mi-o mai trimita. Dupa mine, daca era tepar, cum s-a spus, o trimitea asa, ca oricum nu pot verifica la posta coletul.

Deci bila alba pentru userul shimano.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 22 Oct 2011, 14:20

MaNu scrie:Initial am vrut sa cumpar si mulineta Catana, dar cand a verificat-o, inainte sa mi-o trimita, si-a dat seama ca scoate un sunet, care pentru el era deranjant, si a decis sa nu mi-o mai trimita.
Normal ca nu ti-a mai trimiso dupa ce mi-a trimis mie o rasnita, nu-i mai trebuia inca un balci, asa ca fi fericit, nu ridica in slavi jigodia.

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 22 Oct 2011, 16:55

Bila alba pentru salaul, punctual si marfa de calitate :wink:
Tot o bila alba si pentru Bogdan_m, am primit mulineta bine impachetata si conform descrierii.
spinning-addicted!

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 22 Oct 2011, 21:15

Biban scrie: Normal ca nu ti-a mai trimiso dupa ce mi-a trimis mie o rasnita, nu-i mai trebuia inca un balci, asa ca fi fericit, nu ridica in slavi jigodia.
Fii atent, mai fasole frecata la cap....pachetul pentru MANU a fost trimis cu cateva zile inainte ca tu sa ma suni si sa deplangi statutul tau social si sa-ti destainui eterna frustrare. Deci "balciul" nici n-a inceput, si nici nu credeam ca va incepe. Ti-am trimis un pachet cu mulineta ceruta, si la fel si lui cu lanseta ceruta. Tu zici c-ai luat teapa (tare ma bucur de asta, caci meriti din plin. Singurul regret e ca ti-am trimis si mulineta, nu doar "ceva" intr-o cutie), iar el zice ca n-a luat teapa. Maybe there's a God above...si da la fiecare asa cum merita? Posibil. Oricum, draga Bibane, am inteles ca nu ai prea multi fani aici pe forum, iar cei care au avut de-a face cu tine sunt de acord cu faptul ca esti un oportunist din nastere si un c*cat de om.
BTW, ai reparat mulineta? 8)

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 22 Oct 2011, 22:34

Jigodie poponara, mai ai curajul sa latrii? Nu spun decat atat: SE INTLANESTE MUNTE CU MUNTE DARAMITE OM CU OM, SI ATUNCI S-AR PUTEA SA TE SCAPI IN CHILOTI. :twisted:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Oct 2011, 05:22

ma da potoliti.va ca sunteti de acum obositori....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 23 Oct 2011, 08:41

Biban scrie:Jigodie poponara, mai ai curajul sa latrii? Nu spun decat atat: SE INTLANESTE MUNTE CU MUNTE DARAMITE OM CU OM, SI ATUNCI S-AR PUTEA SA TE SCAPI IN CHILOTI. :twisted:
Stai tu culcat, ca nu ma ascund de tine. ABIA ASTEPT SA NE INTALNIM!!! Om vedea cine face in chiloti, fasole! :evil:

gizmofish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gizmofish » 23 Oct 2011, 08:46

Am cumparat de la Robert o gramada de scule de a lungul anilor. Niciodata nu am avut nici o problema in folosirea lor. Am cumparat de la el o lanseta Shimano Catana 240H, un Beastmaster 210M, un exceler 1500 si multe altele. Va asigur oameni buni, inclusiv userul Biban, ca nu este un tepar. In ultimele luni am avut chiar Zauberul cumparat de Biban in mana, si am prins niste stiuci chiar frumusele cu el. E un hobby de al meu sa ma bag in mulinete, sa le desfac chiar dupa ce le primesc, sau dupa ce le cumpar. Axul central al mulinetei in cauza nu avea probleme. Stiti macar de ce forta e nevoie si cun trebuie ea aplicata pe mulineta respectiva sa se produca o deviere a axului? La Zauber ar trebui sa scoti axul si sa dai in el cu un ciocan. Sau sa-l depozitezi sub roata unei masini. Daca eventual folosesti un fir textil de 30, strangi frana de tot (cam imposibil), prinzi corpul zauberului vertical intr-un subler si tragi orizontal de firul in cauza cu o forta de peste vreo 30 kg si numai in cazul in care tamburul este la ridicare maxima de corpul mulinetei (respectiv de carcasa antireturului) poate obtii o deviere, dar in cazul acesta nu prea mai poti roti mulineta, fiindca distanta dintre perimetrul axului si soclul de cupru al Zauberului este doar de max 0.2-0.3 mm in total (ambele parti). Aveti habar ce consecinte are devierea de 1/4 milimetri pe functionarea mulinetei? La fiecare 1/5 din rotatia manerului (luand in considerare raportul de transmisie a modelului respectiv) se va simti o rezistenta, si se va auzi un zgomot suierator. Scoate bibane axul, pune-l pe sticla si roteste-l, vezi daca se clatina. daca se clatina, iti dau adresa mea, vii la mine si-mi tragi o palma de dau mana cu elicopterul ca o merit. Despre pick-up nici nu ma pronunt, e o problema minora, scoate surubul ala amarat si mai intareste putin arcul in cauza daca nu-ti convine rezistenta pe care ti-o ofera. La pretul la care ai luat zauberul (si cunosc acea mulineta personal) in locul tau as ti multumit. Sunt destule bile negre de dat altor useri chiar tepari, decat sa te plangi, ca ai luat un c.a.c.a.t.e.l pa banii aia. Si ce-i faza asta cu bliele albe si negre. suntem la bingo cumva? Va spun eu ceva. Daca vreau sa ma imbogatesc calumea, fac un cont, si va vand niste chestii cu descrieri, poze, tot-tot exact asa cum este in realitate, avand grija sa descriu fiecare detaliu si sa ling c.u.r.u. fiecaruia, ca sa dau de cat mai multe bile albe, sa-mi creez un prestigiu iminent. Apoi sa trag teapa cea mare cu vinzarea unor obiecte extraordinar de scumpe, trimitand de fapt c.a.c.a.t.e.l.u.l uscat ai cainelui meu ambalat in cutii cu dedicatii. Hai sa nu fim asa de creduli. Omu' asta shimano chiar din punctul meu de vedere nu merita sa fie tratat asa. Si extraordinar de interesant ce credula devine lumea la niste texte. Asa reusesc si eu daca vreau sa devin primar, dand mititei si bere la toata lumea (bile albe cica) intr-o comuna, dupa care fac ce vreau cu ei. Eu am sa fac afaceri in continuare cu Robert indiferent ce spune biban sau oricare dinre voi. Si Robert nu a mintit. V-a spus ca nu e in stare noua mulineta cu pretul. Mai si eu l-as invinovati, si l-as face tepar daca scria in anunt exceptional si mai punea si pretul demn de un zauber nou. Dar - si atentie mare - la pretul respectiv da, este in stare exceptionala. Cititi textul cuiva care cunoaste mulineta respectiva. Si eu pot sa spun ce vreau, ca l-am trimis la cineva renumit, mi l-a desfacut si mi-a zis ca a gasit un elefant mort in el..

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 23 Oct 2011, 10:01

Si tu te-ai inscris pe aici ca sa aperi jigodia? Sau esti o clona a lui shimano? :evil:

catalinspin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de catalinspin » 23 Oct 2011, 13:25

Gizmofish, tu de ce-l aperi pe Shimano? Stii bine ce comportament are. Nu e chiar sf. Petru, asa cum crede el.

Scrie răspuns