hai sictir inseamna " mars de aici " prietene ... tot nu ai inteles mesajul ... si mai si crezi ca te injura lumea
daca ma faci pe mine boschetar, si dupa aia faci pe maria tereza si-ti ceri scuze fata de ceilalti membri ai forumului, iti da un sentiment major de inaltare morala, este ? ai avut o epifanie, nu-i asa ?
ia fii atent aici :
Atentie - sunt permise intrebarile, raspunsurile sau observatiile cu privire la articolele vandute, insa numai cu buna intentie.
extras din regulament ........
unde exact a fost buna intentie prin ce ai postat tu ?
faptul ca banii sunt la tine iti da un singur drept : sa faci o oferta , sau sa nu o faci ... comentarii calitative sau cantitative, fraze care nu exprima nimic " Deci nici nu mai am curajul sa fac vreo oferta. ", soparle care induca o scadere de pret, pe langa ca nu sunt tolerate de regulament, nu sunt tolerate nici de mine ....
tu ce ai impresia, ca daca ai niste bani in buzunar, esti vre-un fel de mic napoleon, asa ?
probabil ca daca ai niste bani in buzunar, si zici ca poate te-ai gandi sa-ti exprimi un oaresice potential interes fata de molinetele astea, tre sa te las sa ma si scuipi in ochi, ca de , tu pe banii tai faci ce vrei nu ?
evident ca raman niste simple afirmatii ... unii le inteleg, altii nu ...
bani in buzunar am si eu prietene, foarte posibil mai multi ca tine, si cu toate astea nu ma apuc sa trag de urechi oamenii pe diversele topicuri de vanzare cumparare de pe acest forum ...
inca o data hai sictir, ca acum stii si ce inseamna , si iti repet : cand vrei o masina cu 1000 de km si la juma' de pret, sa ma anunti, poate am ceva ...