vand urgent - mulinete crap daiwa emblem pro 4500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
..
Doctore , cum sigur ti-ai dat seama si nu de ieri de astazi , ceata asta persistenta a tocat bugetele multora dintre noi ca vrem sau ca nu vrem si usor usor incepem sa mai strangem o gaura la curea cu totii. Fiecare pe masura puterii sale , unul renunta la un porsche nou panamerra , altul trece de la lucky strike la viceroy de contrabanda si de la kaizer la parizer. E o concluzie trista dar asa e in tenis.
Mulinetele sunt cu skepsis si reliable , dar nici macar asta nu mai are pretul pe care-l avea odata cand aruncam cu totii cu banii in stanga si in dreapta pe calitatea intai plus prima. Daca nu aveam macar un century sau un harisoan, parca ne era rusine sa deschidem gura pe peris sau tancabesti , iar care avea un Free Spirit , il stergea cu carpa de bumbac cu evlavie si emotie.
Acum am mai coborat cu picioarele pe pamant si ne-am mai dezmeticit putin, dar inca bananaim ca nu prea stim incotro s-o apucam ca e ceata deasa de ne tremura gladiolele.
Deci mulinetele n-au nimic , sunt moristi de calitate dar putini le aprecieaza si si mai putini le pretuiesc, multi le-ar lua din gura dar nu si din buzunar. Chip in taci mestere !
Mulinetele sunt cu skepsis si reliable , dar nici macar asta nu mai are pretul pe care-l avea odata cand aruncam cu totii cu banii in stanga si in dreapta pe calitatea intai plus prima. Daca nu aveam macar un century sau un harisoan, parca ne era rusine sa deschidem gura pe peris sau tancabesti , iar care avea un Free Spirit , il stergea cu carpa de bumbac cu evlavie si emotie.
Acum am mai coborat cu picioarele pe pamant si ne-am mai dezmeticit putin, dar inca bananaim ca nu prea stim incotro s-o apucam ca e ceata deasa de ne tremura gladiolele.
Deci mulinetele n-au nimic , sunt moristi de calitate dar putini le aprecieaza si si mai putini le pretuiesc, multi le-ar lua din gura dar nu si din buzunar. Chip in taci mestere !
hai sa traiesti vegas, ca bine graisi !!!!
century never, am avut 2 baterii de crap jmechere, ambele harrison, niste big-t de 4.5 lbs si niste trebuchet de 4 lbs ... da sa mor daca le stergeam cu evlavie
sau cu vreo carpa, as a matter of fact
au scos camioane de crap, si nu le-am menajat de loc ... fierul e fier, sa te folosesti de el
ps: free spirit sunt niste bashini grave, te pishi pe ele de sus cu bolta ... recomand la toti sa nu-si ia !!!!

century never, am avut 2 baterii de crap jmechere, ambele harrison, niste big-t de 4.5 lbs si niste trebuchet de 4 lbs ... da sa mor daca le stergeam cu evlavie

au scos camioane de crap, si nu le-am menajat de loc ... fierul e fier, sa te folosesti de el

ps: free spirit sunt niste bashini grave, te pishi pe ele de sus cu bolta ... recomand la toti sa nu-si ia !!!!
..
Prof , o mica mentiune daca imi permiti. N-am avut harisson si nici century dar am avut o baterie de free spirit Hi-s'ive , varful de gama , nereduse erau la 1800 ron bucata. Nu erau ca Hi-S 200 niste araci de vie , erau mai mladioase putin , o placere deosebita in drill dar cu potenta certa pe aruncarile in forta. Nu ca am dat cu ele , dar sunt speciale dupa mine , finisaje cu stil daca se poate spune , minimaliste fara opulente aiurea si foarte placute. La primul crap de 15 kg am avut emotii cand l-am fortat la mal insa nu s-a auzit nici un carait , nici macar un sunet , erau niste arcuri puternice si sigure si l-am parcat controlat in minciog. Recunosc ca mi s-au lipit de suflet si daca as putea le-as lua din nou sau as merge pe harisson torrix desi am dat numai odata cu una. Nu apleca urechea la ce zic unii si altii despre free spirit, in caz ca ai fost tentat, multi vorbesc dar putini cunosc. Toata lumea stie de Hi-S 200 de la ei care e o lanseta f dura , ca Trebuchetul si pe care toti o bruscheaza la maxim si unii se lauda ca uneori le-au si rupt dar nu spun si alte detalii... ma rog , nu mai insist ca deja am cam exagerat, nu vreau sa conving pe nimeni.
Spor si numai bine.
Spor si numai bine.
hehe, nu cred ca se lauda , cei care chiar le-au rupt
ce pot sa-ti zic de his 200 este ca stiu eu 2 care chiar au rupt varful in aruncare, au mai ajuns pe la andronic si altele rupte, ceva probleme de mandrine dezlipite etc ... la banii aia, nu e voie asa ceva ....
io ce harisoane am avut, indestructibile frate ... dadeam si cu 160 de g de nu aveam aer, si nu-mi era frica ca le rup ... am fost doar atent sa nu le lovesc, in rest am tras de ele fara mila ... nici un fel de problema indiferent de ce le-am facut, sau de cum le-am solicitat in aruncare sau in drill ...
in alta ordine de idei, up la molinete !!!!!!!!
1600 de ron 4*emblem pro 4500, 2 tamburi siglon f 0.85 galben fluo, 4 tamburi sufix ultraknot 0.40 verde ...

ce pot sa-ti zic de his 200 este ca stiu eu 2 care chiar au rupt varful in aruncare, au mai ajuns pe la andronic si altele rupte, ceva probleme de mandrine dezlipite etc ... la banii aia, nu e voie asa ceva ....
io ce harisoane am avut, indestructibile frate ... dadeam si cu 160 de g de nu aveam aer, si nu-mi era frica ca le rup ... am fost doar atent sa nu le lovesc, in rest am tras de ele fara mila ... nici un fel de problema indiferent de ce le-am facut, sau de cum le-am solicitat in aruncare sau in drill ...
in alta ordine de idei, up la molinete !!!!!!!!
1600 de ron 4*emblem pro 4500, 2 tamburi siglon f 0.85 galben fluo, 4 tamburi sufix ultraknot 0.40 verde ...
-
- veteran