vand urgent - mulinete crap daiwa emblem pro 4500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- danielcocea
- veteran
salut bibane ....
pot, cand voi ajunge din nou acasa, sau daca vrei, ne vedem diseara si le masori chiar tu cu o ruleta
ca am vazut ca esti din bucale ...
lasa-mi un nr de tf pe mp, te sun si vorbim .... ca idee, cred ca este putin mai mare in diametru decat XBR5000 sau 5500 ...
este 4500 datorita adancimii tamburului, nu diametrului lui exterior
intra parca 270/280 metri de fir de 0.40, sau 350 de m de 0.30 .... nu sunt sigur ca sunt cifrele exacte, dar e pe acolo ...
@ dani si nemernicululul
nici una nici alta
cand ne auzim pe telefoane, o sa va povestesc conceptul ...
pot, cand voi ajunge din nou acasa, sau daca vrei, ne vedem diseara si le masori chiar tu cu o ruleta

ca am vazut ca esti din bucale ...
lasa-mi un nr de tf pe mp, te sun si vorbim .... ca idee, cred ca este putin mai mare in diametru decat XBR5000 sau 5500 ...
este 4500 datorita adancimii tamburului, nu diametrului lui exterior

intra parca 270/280 metri de fir de 0.40, sau 350 de m de 0.30 .... nu sunt sigur ca sunt cifrele exacte, dar e pe acolo ...
@ dani si nemernicululul

cand ne auzim pe telefoane, o sa va povestesc conceptul ...
vegas, este un mister pentru mine cum cele mai "reliable" mulinete daiwa fabricate vreodata, cu editii speciale , inclusiv in statele unite ( are nea mihai florescu 4 bucati special US saltwater edition de exemplu) nu se vand practic noi noutze la pretz de okuma ....
este infuckingcreadible !!!!
daca scazi din 1600 200 firul, rezulta efectiv pretul unei axeon sau spector .... care sunt de taspe mii de ori mai slabe ...
realmente nu-mi vine sa cred ...
daca nu se dau pana la sf saptamanii viitoare, nu o sa le mai vand, ca nu din astia 1600 de ron dau de mancare la copii ...
si cu asta basta ....
este infuckingcreadible !!!!

daca scazi din 1600 200 firul, rezulta efectiv pretul unei axeon sau spector .... care sunt de taspe mii de ori mai slabe ...
realmente nu-mi vine sa cred ...
daca nu se dau pana la sf saptamanii viitoare, nu o sa le mai vand, ca nu din astia 1600 de ron dau de mancare la copii ...
si cu asta basta ....