Stiuca la copca...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- exu...
- utilizator constant
Stiuca la copca...
In curand, se face de copca si in afara de biban si salau, la dandineta sau pestisor viu, tre' sa caut si stiuca...n'am prins niciodata stiuca la copca, da' iarna asta, sunt hotarat s'o fac...
Mai ramane valabil, s'o caut pe unde am vazut, ca ataca pana sa dea inghetu'???....daca voi folosi, pestisor viu, tre' sa'l prind din acea balta, sau merge de oriunde???...
Mai ramane valabil, s'o caut pe unde am vazut, ca ataca pana sa dea inghetu'???....daca voi folosi, pestisor viu, tre' sa'l prind din acea balta, sau merge de oriunde???...
ÃŽmi plac peştele...
-
- veteran
- sapsiluap
- utilizator constant
sincer ... , la copca pescuiam la pesti cumparati cu kg din piata , aveau cam 100g unul si am prins si marlita de 300g . eu nu sunt pe principiul mergi la stiuca si mai stai stai si 3 ora sa`ti prinzi 2 pesti ca sa dai la stiuca ... , daca merg la stiuca merg cu pesti cumparati sau prinsi alta data...
-
- senior
Ideal este sa ai pestisorii adaptati la temperatura baltii respective,daca-i folosesti de la o temperatura mai mare risti sa faca stop hipotermic si sa-ti moara in cateva minute(sau secunde).Eu cumpar o cantitate mai mare de pestisori din toamna si-i pastrez in balta mea preferata intr-o cusca pe care mi-am confectionat-o.Cand pescuiesc scot cativa din cusca,cati am nevoie ptr.o partida,sunt deja la temperatura optima si sunt foarte vioi.Atentie la grosimea ghetii,ideal ar fi sa aiba minimum 1cm grosime ptr.fiecare 10 kg ale pescarului,eu am facut o baie acum 2 ani pana la brau si va spun ca nu-i placut deloc sa stai cateva ore la pescuit ud la minus cateva grade.Stiuca mare o gasesti in gropane,cel mai bine sa cunosti locurile din toamna si sa stii unde este lasat bradisul lasat pana la fund.
- exu...
- utilizator constant
Am intr'un acvariu, tinut aporoape la temp de afara, boarta, carasel, tipari, obleti...mananca rar larve de chiromonide, iar ca si instalatie de aerare, am un vibrator...ajung cu ei la locu' faptei, in aceleasi conditii, daca nu mai bune, decat cu cei luati din piata...io ma'ntrebam, daca nu sunt mai buni pestisorii d'acolo...
ÃŽmi plac peştele...