Stiuca la copca...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu,mihali cum e la voi,dar pe-aici deja au inghetat baltile unde mergeam la stiuca.E si un semn bun:scapa de braconieri.Ideea cu shadul injectat am luat-o tot de pe un site de pescuit dar nu mai tin minte daca cel de postase ideea a si spus daca a prins la treaba asta .Oricum mie mi-a placut,ramine de incercat,fiecare cu "bafta" lui,nu?Si tot vorbim de ceva vreme de"injectii" dar de unde luam uleiul de peste?Se gaseste pe la toate magazinele,sau doar in locuri speciale?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Ulei de macrou am cumpărat de la magazinul cu unelte si accesorii de pescuit. Am dat 120 000 lei pentru 100 ml. L-am folosit pentru injectat sadul dar, sper sa nu radeti, inmuiam chiar oscilanta in ulei, aruncam in locul unde obisnuiam sa insist si apoi recuperam. Repetam operatia de doua , trei ori dupa care , poate intamplare, dupa 15-20 minute venea cu regularitate atacul. Oricum , uleiul are un miros puternic iar pata ce o lasa pe apa este foarte vizibila mult timp. Am de gand sa insist cu aceasta metoda de "nadire" . Nu cred ca este o intamplare frecventa atacurilor. Parerea mea...
- costica_fishing
- veteran
Exact la asta ma gindeam si eu!Deocamdata nu s/a facut gheata prea groasa sa poti merge pe ea.Si eu sper ca si vintul si frigul sa/i mai tina in case pe nehalitii astia!costica_fishing scrie:problema e ca tre sa se faca gheata groasa....daca are 3-4 cm nu merge nici cu barca, nici pe gheata...da nici stiuca nu mai depune...cred io!
Si/mihali/hai sa vorbim la "per tu".Nu prea ma simt in regula cind ma (si nu numai pe mine)"domnesti"asa.Sunt de acord,trebuie o forma de respect dar cred ca un limbaj corect si o adresare la subiect,fara jigniri inseamna respectul celorlalti.Parerea mea!
Si-mihali-hai sa vorbim la"per tu"-nu prea ma simt in regula cu "domnitul" asta-ma faci sa ma simt batrin
Sunt de acord ca trebuie sa existe o forma de respect dar cred ca o adresare corecta,la subiect si fara jigniri e,totusi respectul pe care ni-l aratam unul altuia.Nu ma deranjeaza cum mi te adresezi(si nu doar mie) dar suntem pe un site unde suntem toti egali.Diferenta consta in marime
...a capturilor