Stiuca la copca...

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 26 Feb 2007, 17:59

Nu stiu,mihali cum e la voi,dar pe-aici deja au inghetat baltile unde mergeam la stiuca.E si un semn bun:scapa de braconieri.Ideea cu shadul injectat am luat-o tot de pe un site de pescuit dar nu mai tin minte daca cel de postase ideea a si spus daca a prins la treaba asta .Oricum mie mi-a placut,ramine de incercat,fiecare cu "bafta" lui,nu?Si tot vorbim de ceva vreme de"injectii" dar de unde luam uleiul de peste?Se gaseste pe la toate magazinele,sau doar in locuri speciale?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 27 Feb 2007, 15:29

Ulei de macrou am cumpărat de la magazinul cu unelte si accesorii de pescuit. Am dat 120 000 lei pentru 100 ml. L-am folosit pentru injectat sadul dar, sper sa nu radeti, inmuiam chiar oscilanta in ulei, aruncam in locul unde obisnuiam sa insist si apoi recuperam. Repetam operatia de doua , trei ori dupa care , poate intamplare, dupa 15-20 minute venea cu regularitate atacul. Oricum , uleiul are un miros puternic iar pata ce o lasa pe apa este foarte vizibila mult timp. Am de gand sa insist cu aceasta metoda de "nadire" . Nu cred ca este o intamplare frecventa atacurilor. Parerea mea...

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 27 Feb 2007, 16:18

[quote="sebi/7"]Nu stiu,mihali cum e la voi,dar pe-aici deja au inghetat baltile unde mergeam la stiuca.E si un semn bun:scapa de braconieri.

Nu va inteleg :?: De ce ar scapa stiuca de braconieri, daca este inghetat?

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 27 Feb 2007, 16:47

Pai daca e gheata crezi ca nu se braconeaza?
Se baga plase pe sub gheata mai bine decat atunci cand e dezghetat!
Vorbesc din experienta ca am lucrat la balta si sa vezi ce bagau baietii pe sub gheata de nu era adevarat!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Feb 2007, 17:37

problema e ca tre sa se faca gheata groasa....daca are 3-4 cm nu merge nici cu barca, nici pe gheata...da nici stiuca nu mai depune...cred io!
near the beer

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 27 Feb 2007, 17:38

deja la 4 cm intra pe ea!
da depus nu depune stiuk

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Feb 2007, 22:02

costica_fishing scrie:problema e ca tre sa se faca gheata groasa....daca are 3-4 cm nu merge nici cu barca, nici pe gheata...da nici stiuca nu mai depune...cred io!
Exact la asta ma gindeam si eu!Deocamdata nu s/a facut gheata prea groasa sa poti merge pe ea.Si eu sper ca si vintul si frigul sa/i mai tina in case pe nehalitii astia!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Feb 2007, 22:05

Si/mihali/hai sa vorbim la "per tu".Nu prea ma simt in regula cind ma (si nu numai pe mine)"domnesti"asa.Sunt de acord,trebuie o forma de respect dar cred ca un limbaj corect si o adresare la subiect,fara jigniri inseamna respectul celorlalti.Parerea mea!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Feb 2007, 22:11

Si-mihali-hai sa vorbim la"per tu"-nu prea ma simt in regula cu "domnitul" asta-ma faci sa ma simt batrin :wink: Sunt de acord ca trebuie sa existe o forma de respect dar cred ca o adresare corecta,la subiect si fara jigniri e,totusi respectul pe care ni-l aratam unul altuia.Nu ma deranjeaza cum mi te adresezi(si nu doar mie) dar suntem pe un site unde suntem toti egali.Diferenta consta in marime :? :D :D ...a capturilor :wink:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Feb 2007, 22:12

Ce bine-mi pare cind scriu de doua ori...e noapte si ma bîlbîi :roll:

Scrie răspuns