pescuitul la clean cu pestisor

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

claudiu_halic
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de claudiu_halic » 27 Aug 2007, 23:43

[color=black][/color]buna ziua am 14 si as vrea sa prin si eu clean mare cam la 1-2 chilograme ca mam saturat sai vad pe alti cum prind asa mari si eu cam la 200-300 grame daca mati putea sfatui an legatura macar cu cateva din lucrurile de mai jos vas fi foare recunoscator:
-adancimea apei;
-marimea pestisorului;
-soiul pestisorului;
-ora de pescuit;
-marimea carligului;
-grosimea firului;
-de unde treduie anpuns pestisorul;
astept un raspuns :D
fir antins tuturor :D

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 27 Aug 2007, 23:50

sa ucida cineva clona asta :datz: :explode:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 28 Aug 2007, 16:17

Incearca cu broscuta la fund s-au la pluta.
Eu folosesc fir de 0.20 si cirlig nr. 4-6
Broscuta o intap intre picioarele din spate, in momentul cind trage nu te grabi sa intepi lasal sa o ia bine.
La pescuitul cleanului cu pestisor folosesc porcusor de 5-6 cm . Pestele il intap prin coada si il bag in cap dar cu virful sa fie afara. :help: :fluch :datz: :explode: :elkgrin: :censored: :lol1:

claudiu_halic
utilizator nou
utilizator nou

pescuit la clean cu broscuta

Mesaj de claudiu_halic » 28 Aug 2007, 16:37

va multumesc pt sfaturi dl APSHD :D .dar broscuta cam cat de mare tre sa fie si ce soi de broscuta miati recomanda :?: .

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 28 Aug 2007, 16:59

Broscute pe care le gasesti pe malul apelor s-au a baltilor. Cautale pe cele cu burta alba , cele cu burta galbena sunt riioase si nu prea trage la ele.
Ca marime cele mai bune sunt cele de 1-2 cm.
Cleanul nu are anumite ore cind maninca . De obicei se hraneste toata ziua dar se prinde bine si noaptea. Cautal in apa adinca cu piatra pe fund s-au in apa adinca pe linga maluri.De asemenea poti sa-l cauti si in repezis la apa mica dar trebuie sa dai departe fiindca cleanul este un peste foarte sperios si daca te vede fuge din zona. :roll: :twisted: :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 28 Aug 2007, 17:25

daca stii vreun izvor,cauta acolo broscute cu burta portocalie cu puncte negre.....ele sunt gri in rest.poti incerca si cu pestisor viu:porcusor sau mai bine tipari mici!nu stiu exact cum se numesc....imi pare rau.....dar in ALP este unul prins de malin musatescu daca nu ma insel,la un salmo hornet!sunt criminali pentru clean.... si daca tot suntem in sezonul vara-toamna :D incearca cu corcodusa bine coapta.....ai numai grija cum o intepi pe carlig!am vazut multi cleni de peste 1kg chiar peste 2 kg prinsi la corcodusa pe montura cu plumb!fir intins!

claudiu_halic
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de claudiu_halic » 28 Aug 2007, 19:44

vreau sa va multumesc tuturor pt sfaturi si va doresc fir antins. :D

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Aug 2007, 22:29

asta sau este o postare la misto sau....
"""""""""""""""""""buna ziua am 14 si as vrea sa prin si eu clean mare cam la 1-2 chilograme ca mam saturat sai vad pe alti cum prind asa mari si eu cam la 200-300 grame daca mati putea sfatui an legatura macar cu cateva din lucrurile de mai jos vas fi foare recunoscator:
-adancimea apei;
-marimea pestisorului;
-soiul pestisorului;
-ora de pescuit;
-marimea carligului;
-grosimea firului;
-de unde treduie anpuns pestisorul;
astept un raspuns
fir antins tuturor """"""""""""
P.S. scuze de off topic dar... nu m-am putut abtine
........trebe sa ne dea de gandit ... daca un copil de 14 ani scrie in halul asta ce va fi peste vreo 15 ani??? ne intoarcem la hieroglife???

claudiu_halic
utilizator nou
utilizator nou

pt domnul LUCI_t

Mesaj de claudiu_halic » 28 Aug 2007, 22:54

dl luci_t vad ca sunteti membru senior si va respect dar an schimb nu cer respect dar vreau sa ami cer scuze daca vam gresit cu ceva cand am scris acel mesaj .de ce a trebuit sa ma suparati :( an asa hal eu doar am cerut niste sfaturi de la oameni mai priceputi ca mine care au fost mai politicosi cu mine decat dumneavoastra. va doresc fir antins si la revedere dar daca vam suparat rau ami cer scuze si va rog frumos sa ma iertati .la revedere :(

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 28 Aug 2007, 22:56

mai ales ca vrea sa prinda la peste viu.ce bun era oracolul din delphi in zilele noastre :wink: (prietenii stiu de ce)

Scrie răspuns