pescuitul crapului oglinda
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuitul crapului oglinda
imi poate spune si mie cineva de ce crapul oglinda se prinde mai greu decat cel romanesc ?
multumesc
multumesc
- johnnybravo
- Moderator
Nu rezist sa nu bag si io o aberatie: Pt ca voblerele fiind in general urite, se sperie de ele insele si schimba brusc directia sau se agata intentionat de primul obstacol intilnit.Doar cele extrem de frumoase au sanse (mici,ce-i drept) sa atinga un crap oglinda.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- veteran
Re: pescuitul crapului oglinda
Deniss pericol public pentru crapii rapitori,incearca cu-n vobler de mamaliga pe langa mustatile crapilor oglinda si vezi ce iese.deniss scrie:imi poate spune si mie cineva de ce crapul oglinda se prinde mai greu decat cel romanesc ?
multumesc
pentru ca e mai rar.deniss scrie:imi poate spune si mie cineva de ce crapul oglinda se prinde mai greu decat cel romanesc ?
multumesc
nu se prinde mai greu, dar ai nevoie de o tehnica specialadeniss scrie:imi poate spune si mie cineva de ce crapul oglinda se prinde mai greu decat cel romanesc ?
multumesc

P.S. si acum vorbind serios, ii dau dreptate lui todi care spunea ca e mai rar
Pff...saracul denniss...primul lui post aici si l-am "terminat"
.
In legatura cu clipul de mai sus.... noi am da milioane sa pescuim pe o apa asa "infestata" cu crapi si aia nu mai stiu cum sa scape de el
.( Cand zic noi ma refer la cei ce mai dau din cand in cand cu mamaliga pe jig) Cred ca am sa emigrez
.
Sunt si eu de aceeasi parere ca marea majoritate: se prinde mai greu pt ca este o raritate. Cand eram copil la bunici, era un iaz care avea mult crap oglinda si se prindea la fel de usor si des ca si crapul romanesc. Ce am observat eu in schimb e ca parea sa fie un pic mai bataios in dril decat crapul obisnuit.

In legatura cu clipul de mai sus.... noi am da milioane sa pescuim pe o apa asa "infestata" cu crapi si aia nu mai stiu cum sa scape de el

Sunt si eu de aceeasi parere ca marea majoritate: se prinde mai greu pt ca este o raritate. Cand eram copil la bunici, era un iaz care avea mult crap oglinda si se prindea la fel de usor si des ca si crapul romanesc. Ce am observat eu in schimb e ca parea sa fie un pic mai bataios in dril decat crapul obisnuit.