pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
pilula
- utilizator constant

Am pescuit duminica ce a trecut,pe valea oltului.Ceva cleni si niste bibani de toata frumusetea....nu conteaza asta.Vroiam sa ajung la o parte mai interesanta.Cei care au pescuit dupa clean la furnica

au prins MRENE!!!!!!Bineinteles ca s-au bunghit gagii dupa aia si au pacalit-o cu vierme.Oricum am ramas mask....vazand mrene prinse la furnica....stiam ca se prinde la greiere bine,dar chestia cu furnica ma depasise

Bineinteles ca asta este o pura intimplare deoarece era atata mreana acolo incit mai scoteau si agatzate de spate.Ati mai trait experientze de genu???
Pilly
-
eugen
- veteran

cu mreana vanata da, acum multi ani pe arges.
-
alex dan
- utilizator constant

-
cum adica la furnica? cum poti pune o furnica in carlig
sau este o denumire regionala pentru un anumit tip de montura/momeala?
-
Tavi
- veteran

E vorba de termite practicante de bodybuilding si dopate cu steroizi
Serios vorbind am citit pe undeva cum ca ar fi o momeala buna, inclusiv ouale de furnica

-
alex dan
- utilizator constant

-
de oua de furnica stiam si eu.
dar ma gandesc ce carglig de 40 iti trebuie sa intepi o furnica! ar putea si musca uscata "furnica", dar avand in vedere ca este in sectiunea de stationar nu prea cred.
-
SoSoo
- junior

pilula scrie:Am pescuit duminica ce a trecut,pe valea oltului.Ceva cleni si niste bibani de toata frumusetea....nu conteaza asta.Vroiam sa ajung la o parte mai interesanta.Cei care au pescuit dupa clean la furnica

au prins MRENE!!!!!!Bineinteles ca s-au bunghit gagii dupa aia si au pacalit-o cu vierme.Oricum am ramas mask....vazand mrene prinse la furnica....stiam ca se prinde la greiere bine,dar chestia cu furnica ma depasise

Bineinteles ca asta este o pura intimplare deoarece era atata mreana acolo incit mai scoteau si agatzate de spate.Ati mai trait experientze de genu???
Hai Pili lamurestenete cu furnica ta

-
SoSoo
- junior

pilula scrie:Am pescuit duminica ce a trecut,pe valea oltului.Ceva cleni si niste bibani de toata frumusetea....nu conteaza asta.Vroiam sa ajung la o parte mai interesanta.Cei care au pescuit dupa clean la furnica

Hai Pili lamurestenete cu furnica ta

-
pilula
- utilizator constant

Ptr. Alex Dan:
Cand am spus mreana la furnica, m-am referit la faptul ca bagi 6-7 furnici pe un cirlig,....nu una

Si da este foarte adevarat fratilor...s-au prins o gramada de mrene la furnica in ziua de duminica.Dar....exista un dar.....s-a intimplat acest lucru datorita faptului ca toti au gasit mreana "gramada" pe un vad....mai exact undeva sub baraj.Acum pot sa cred ca daca puneai in cirlig frunze,e posibil sa fi luat mreana.Dar ma gindeam ca ati mai trait asemenea experientze....

Se pare ca sinteti cam la fel de surprinsi ca si mine

Pilly
-
alex dan
- utilizator constant

-
mam lamurit! mersi
sa sti ca fac ce fac si incerc si eu, is curios daca ia babusca si rosioara furnicutze

-
adiwolf
- veteran

alex dan scrie:mam lamurit! mersi
sa sti ca fac ce fac si incerc si eu, is curios daca ia babusca si rosioara furnicutze

le ia si inca bine de tot.
acuma ,ma pila ,tu nu spui nimic?ai fost la peste duminica si nu ai dat raportu?lasa ca te prind,scot eu tot de la tine

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.