mreana la furnica??????????

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

pilula
utilizator constant
utilizator constant

mreana la furnica??????????

Mesaj de pilula » 14 Noi 2006, 13:13

Am pescuit duminica ce a trecut,pe valea oltului.Ceva cleni si niste bibani de toata frumusetea....nu conteaza asta.Vroiam sa ajung la o parte mai interesanta.Cei care au pescuit dupa clean la furnica :lol: au prins MRENE!!!!!!Bineinteles ca s-au bunghit gagii dupa aia si au pacalit-o cu vierme.Oricum am ramas mask....vazand mrene prinse la furnica....stiam ca se prinde la greiere bine,dar chestia cu furnica ma depasise :lol: Bineinteles ca asta este o pura intimplare deoarece era atata mreana acolo incit mai scoteau si agatzate de spate.Ati mai trait experientze de genu???
Pilly

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Noi 2006, 13:42

cu mreana vanata da, acum multi ani pe arges.

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 14 Noi 2006, 17:02

cum adica la furnica? cum poti pune o furnica in carlig :shock:
sau este o denumire regionala pentru un anumit tip de montura/momeala?
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Noi 2006, 17:05

E vorba de termite practicante de bodybuilding si dopate cu steroizi :lol: :lol:

Serios vorbind am citit pe undeva cum ca ar fi o momeala buna, inclusiv ouale de furnica :roll:

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 14 Noi 2006, 17:08

de oua de furnica stiam si eu.
dar ma gandesc ce carglig de 40 iti trebuie sa intepi o furnica! ar putea si musca uscata "furnica", dar avand in vedere ca este in sectiunea de stationar nu prea cred.
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate

SoSoo
junior
junior

Re: mreana la furnica??????????

Mesaj de SoSoo » 14 Noi 2006, 17:42

pilula scrie:Am pescuit duminica ce a trecut,pe valea oltului.Ceva cleni si niste bibani de toata frumusetea....nu conteaza asta.Vroiam sa ajung la o parte mai interesanta.Cei care au pescuit dupa clean la furnica :lol: au prins MRENE!!!!!!Bineinteles ca s-au bunghit gagii dupa aia si au pacalit-o cu vierme.Oricum am ramas mask....vazand mrene prinse la furnica....stiam ca se prinde la greiere bine,dar chestia cu furnica ma depasise :lol: Bineinteles ca asta este o pura intimplare deoarece era atata mreana acolo incit mai scoteau si agatzate de spate.Ati mai trait experientze de genu???
Hai Pili lamurestenete cu furnica ta :D :wink: :D

SoSoo
junior
junior

Re: mreana la furnica??????????

Mesaj de SoSoo » 14 Noi 2006, 17:42

pilula scrie:Am pescuit duminica ce a trecut,pe valea oltului.Ceva cleni si niste bibani de toata frumusetea....nu conteaza asta.Vroiam sa ajung la o parte mai interesanta.Cei care au pescuit dupa clean la furnica :lol: au prins MRENE!!!!!!Bineinteles ca s-au bunghit gagii dupa aia si au pacalit-o cu vierme.Oricum am ramas mask....vazand mrene prinse la furnica....stiam ca se prinde la greiere bine,dar chestia cu furnica ma depasise :lol: Bineinteles ca asta este o pura intimplare deoarece era atata mreana acolo incit mai scoteau si agatzate de spate.Ati mai trait experientze de genu???
Hai Pili lamurestenete cu furnica ta :D :wink: :D

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 14 Noi 2006, 20:29

Ptr. Alex Dan:
Cand am spus mreana la furnica, m-am referit la faptul ca bagi 6-7 furnici pe un cirlig,....nu una :lol: Si da este foarte adevarat fratilor...s-au prins o gramada de mrene la furnica in ziua de duminica.Dar....exista un dar.....s-a intimplat acest lucru datorita faptului ca toti au gasit mreana "gramada" pe un vad....mai exact undeva sub baraj.Acum pot sa cred ca daca puneai in cirlig frunze,e posibil sa fi luat mreana.Dar ma gindeam ca ati mai trait asemenea experientze.... :shock: Se pare ca sinteti cam la fel de surprinsi ca si mine :D
Pilly

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 14 Noi 2006, 21:05

mam lamurit! mersi :wink:
sa sti ca fac ce fac si incerc si eu, is curios daca ia babusca si rosioara furnicutze :twisted:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Noi 2006, 22:10

alex dan scrie:mam lamurit! mersi :wink:
sa sti ca fac ce fac si incerc si eu, is curios daca ia babusca si rosioara furnicutze :twisted:
le ia si inca bine de tot.
acuma ,ma pila ,tu nu spui nimic?ai fost la peste duminica si nu ai dat raportu?lasa ca te prind,scot eu tot de la tine :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns