mreana la furnica??????????

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 14 Noi 2006, 23:00

Oblete la acarian n-a prins nimeni?
faza cu pescuitul vaduvitei la fitoplancton cred ca se potriveste mai bine pe crap.ro

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 14 Noi 2006, 23:08

Alex Dan,
Se prinde foarte bine si la asa ceva rosioara si babusca....Dar un sfat prietenesc de la Pilly: da-i frate cu vierme ca momeala si foloseste nada...speciala ptr fiecare specie in parte...si o cotonogesti pe doamna rosioara :wink:
Poti foarte bine sa prinzi rosioara si la rotativa sau la microvoblere(greentiger),sau imitatia de bibanel....
Pilly

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 15 Noi 2006, 14:34

crdema ca stiu care ii diferenta dintre acesti 2 pesti, si cu ce se mananca fiecare.
dar cu vierme pot prinde in fiecare zi in 2 ore 4kg de babusca, la un moment dat devine plictisitor. si atunci trebe sa mai schimb cate ceva ...

la mine rosioara nu intra nici pe rotativa nici pe vobler, la pluta am luat rosioara pana in 500g.
am batut aceeasi zona si cu artificialele, si nu odata, dar sau prezentat numai bibani si cativa salai minori.
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Noi 2006, 14:47

alex dan scrie: la mine rosioara nu intra nici pe rotativa nici pe vobler, la pluta am luat rosioara pana in 500g.
am batut aceeasi zona si cu artificialele, si nu odata, dar sau prezentat numai bibani si cativa salai minori.
Daca ai luat bibani si salai, am o banuiala ca nalucile au evoluat prea jos. totdeauna rosioara am gasit-o cu artificiale cam la jumatatea distantei dintre suprafata si substrat. Recuperarea trebuie sa fie destul de lenta, cu opriri, iar nalucile mici. Sunt si exceptii, fiindca am prins rosioare de 500 gr si cu twister de 7.5 cm!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 15 Noi 2006, 15:27

Mihai nu e neaparat asa,pe langa mal sta destul de aproape de suprafata,am luat destul de multe la rotativa recuperata la suprafata.In delta am prins una de 500 de grame la ......popper.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Noi 2006, 18:31

Deci tot prea jos a dat daca au intrat bibi si salai :lol:

Adevaru-i ca la suprafata nici n-am cautat-o cu naluci, ca doar exista PMA! :lol:

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 15 Noi 2006, 19:34

am incercat dupamasa asta putin cu ceva voblere care evolueaza mai sus si cu un mepps 0 (p care lam si pierdut :cry: ) recuperat ma repede cu varful lansetei sus.
dar pestii nu mai sunt prea activi :evil: nu am avut nici macar un atac. iar cand a inceput ploaia am cedat psihic si am plecat acasa ... invins de aceasta data, dar intro zi cu soare ma voi revansa! :twisted:
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 15 Noi 2006, 22:13

Mai bine decat sa dai cu furnici simple in carlig,faci un carcalete,adica inserezi pe un carlig de 18 o furnica,apoi un viermus si iar o furnica si tot asa pana pui cam 3 furnici si 2 viermi.Incercati la vara deacum,mai greu va fi cu adunatul furnicilor mari,cam pisca daca nu te misti repede.

Jean Scurtu

Re: mreana la furnica??????????

Mesaj de Jean Scurtu » 20 Noi 2006, 05:18

pilula scrie:Am pescuit duminica ce a trecut,pe valea oltului.Ceva cleni si niste bibani de toata frumusetea....nu conteaza asta.Vroiam sa ajung la o parte mai interesanta.Cei care au pescuit dupa clean la furnica :lol: au prins MRENE!!!!!!Bineinteles ca s-au bunghit gagii dupa aia si au pacalit-o cu vierme.Oricum am ramas mask....vazand mrene prinse la furnica....stiam ca se prinde la greiere bine,dar chestia cu furnica ma depasise :lol: Bineinteles ca asta este o pura intimplare deoarece era atata mreana acolo incit mai scoteau si agatzate de spate.Ati mai trait experientze de genu???
Dar la lacusta si la broscuta stiai ca se prinde mreana???

Jean Scurtu

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 20 Noi 2006, 21:37

Da nea Jean stiam de broscutza ca este foarte buna la mreana.....iar in ceea ce priveste lacusta.....sunt convins ca merge ptr ca eu am prins si mreana vanata la asa ceva....iar cele doua specii au cam ac. modalitate de hranire
Pilly

Scrie răspuns