Cele mai bune s hartile miliare, pacat ca sunt secret de serviciu!ANDREI RIGA scrie:Cum sa nu, iti arat si tie, daca vrei sa inveti! Problema este ca la un moment dat devine atat de mic si mai sunt si niste ramificatii , ca nu mai stii care este Neajlovul si care-i altceva !! Asta pe Goagal ert, ca tocmai ma gandeam sa fac rost de o harta mai capabila(eventual militara)Fario_nebunu scrie:Poate gasim cu Google Earth - stii sa il folosesti?ANDREI RIGA scrie:Da, Da, intrebarea asta ma chinuie si pe mine !!
mreana de iarna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Mai sunt Fario si nesecrete pentru invatamant.Fario_nebunu scrie:Cele mai bune s hartile miliare, pacat ca sunt secret de serviciu!ANDREI RIGA scrie:Cum sa nu, iti arat si tie, daca vrei sa inveti! Problema este ca la un moment dat devine atat de mic si mai sunt si niste ramificatii , ca nu mai stii care este Neajlovul si care-i altceva !! Asta pe Goagal ert, ca tocmai ma gandeam sa fac rost de o harta mai capabila(eventual militara)Fario_nebunu scrie: Poate gasim cu Google Earth - stii sa il folosesti?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
c.catalin scrie:@pensionaru
ai cumva acces la ele ? ... poti sa faci un share ?
![]()
![]()
eu cel putin fac o cinste daca se leaga ceva ...
Eu din martie 2005 nu mai am acces la ele. Dar mai sunt destui "tacticieni" prin armata care se joaca cu culorile pe acele harti. Poate cunosti pe cineva si te ajuta.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
salut !
Salut! eu locuiesc in Ploiesti dar am o casa de vacanta in comuna Pietrosita unde am si copilarit.
Pana acum un an pescuiam la plasa...imi placea ideea sa ii prind sa ii vad si apoi le dadeam drumu !De un an am inceput sa dau la lanseta pe rau si pot sa zic ca rezultatele au fost peste asteptari !!!
am prins circa 5 mrene de 15-20 de cm si multe micute ....nu ma asteptam sa fie atat de buna mreana la gust!!!Pescuiesc in zona podului de diesel(cine stie cunoaste).Am prins la buchet de rama daar cel mai bine la raguta !!!
ce este raguta ?---un mic gandacel care seamana cu un scorpin mai gras. poate fii gasit in valcele si in ape nu foarte repezi sub bolovani ! atentie sar repede in apa dupa bolovan si se gasesc mai ales vara ! Anu trecut din ce am auzit s-a prins mult pastrav pe ialomita mai ales la pod in pietrosita ! din cauza inundatiilor o mica pastravarie din moroieni a fost distrusa ......
ce momeli imi mai puteti recomanda ?
am citit ceva de cascaval ? libelule ? de unde se pot procura ? va multumesc !
Andrei
Pana acum un an pescuiam la plasa...imi placea ideea sa ii prind sa ii vad si apoi le dadeam drumu !De un an am inceput sa dau la lanseta pe rau si pot sa zic ca rezultatele au fost peste asteptari !!!
am prins circa 5 mrene de 15-20 de cm si multe micute ....nu ma asteptam sa fie atat de buna mreana la gust!!!Pescuiesc in zona podului de diesel(cine stie cunoaste).Am prins la buchet de rama daar cel mai bine la raguta !!!
ce este raguta ?---un mic gandacel care seamana cu un scorpin mai gras. poate fii gasit in valcele si in ape nu foarte repezi sub bolovani ! atentie sar repede in apa dupa bolovan si se gasesc mai ales vara ! Anu trecut din ce am auzit s-a prins mult pastrav pe ialomita mai ales la pod in pietrosita ! din cauza inundatiilor o mica pastravarie din moroieni a fost distrusa ......
ce momeli imi mai puteti recomanda ?
am citit ceva de cascaval ? libelule ? de unde se pot procura ? va multumesc !
Andrei
Re: salut !
Aceeasi idee imi place si mie , numai ca eu folosesc carbid .andrei001 scrie:Pana acum un an pescuiam la plasa...imi placea ideea sa ii prind sa ii vad si apoi le dadeam drumu !
- philiphito
- utilizator constant
ANDREI,,PUNE TAICA CEVA DUPA BOLOVAN--o plasa micuta ceva,,ca atunci cand raguta sare sa o astepte dupa bolovan surpriza!!atentie sa nu sara in fata bolovanului si sa te ia prin surprindere!!andrei001 scrie:atentie sar repede in apa dupa bolovan si se gasesc mai ales vara !Andrei
in rest,cascaval se gaseste la branzeturi ,,larve de tantar pe la tigani prin piete !!
Vara cubuletul de cascaval aproape ca nu are rival. Ziua, pentru distractie poti sa pescuiesti cu miez de paine amestecat cu branza topita, sau cu buchet de viermi. Daca pescuiesti cu viermi, neaparat sa ai si pentru nadit. Incearca noaptea stationar (nu taras) folosind... cascaval de oaie Delaco.
Bucuresti
- modigliani
- veteran
Si ..... C & R ???Indian Larry scrie: eu folosesc carbid .