mreana de iarna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Trece Neajlovul langa Gaesti? De fapt de unde izvoraste?YoNutzu scrie:Ce apa nu mai este acum braconata?!
Am fost anul trecut pe Neajlov in zona noastra (undeva pana in Gaesti) dupa clenut ... sunt putine zone bune, in unele locuri daca faci pasul mai mare il treci lejer, dar am vazut si cateva exemplare frumoase ...
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Scuze, vroiam sa te intreb mai demult dar am uitat. Ai pescuit cumva pe paraul Ilfov care trece pe la Contesti si Mircea Voda? Tot aud ca tine clean frumos dar nu am ajuns sa pescuiesc acolo. De aratat arata bine, are cam 2 metri latime, e adanc si malurile pline de tufe si copaci, cred ca are ceva peste...sar ar trebui sa aiba!YoNutzu scrie:Ce apa nu mai este acum braconata?!
Am fost anul trecut pe Neajlov in zona noastra (undeva pana in Gaesti) dupa clenut ... sunt putine zone bune, in unele locuri daca faci pasul mai mare il treci lejer, dar am vazut si cateva exemplare frumoase ...
-
- veteran
Cum sa nu, iti arat si tie, daca vrei sa inveti! Problema este ca la un moment dat devine atat de mic si mai sunt si niste ramificatii , ca nu mai stii care este Neajlovul si care-i altceva !! Asta pe Goagal ert, ca tocmai ma gandeam sa fac rost de o harta mai capabila(eventual militara)Fario_nebunu scrie:Poate gasim cu Google Earth - stii sa il folosesti?ANDREI RIGA scrie:Da, Da, intrebarea asta ma chinuie si pe mine !!
-
- veteran
Mda, ma gandeam eu....era prea frumos sa fie adevarat. Nici acolo nu e loc de astia cu plase si ecrane. Cteno de 5 la lacusta? Pai daca e asa la vara pe lacurile din zona Targoviste o sa caut sa prind crapalai cu buldo si lacuste sau muste artificiale. Pasionant!YoNutzu scrie:Ilfovul este braconat rau de cei cu ecranele pantru ca mia pierd peste cei din crescatoriile de la Nucet (anul trecut se prindea si somotei s-a luat cteno de 5 kg la lacusta...). Eu ma duceam undeva pe la intersectia cu Titu dar nu am prins clenut mai mare de 20-25 cm.