Momeli pt somn

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

mikebazga
junior
junior

Momeli pt somn

Mesaj de mikebazga » 22 Sep 2007, 18:39

Salutare tuturor!Am o rugaminte:merg din 1 oct in delta,si-as avea nevoie de ceva sfaturi referitoare la momelile pt somn,prinzatoare pe timpul asta;datile trecute am fost in delta mult mai devreme,cand mergea fara mari mofturi,cam la de toate.Va multumesc anticipat!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 22 Sep 2007, 20:04

Acum este timpul broscutei...fara gres :wink:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Sep 2007, 20:19

Corect cu broasca!Mai ales pe Sf.Gheorghe!Si este si gratis :lol: Tiparul...
Ar mai fi ...oscilanta :wink: Cand am fost eu munceau baietii cu cloncul dar nu prea rupeau jugul...Mie mi-a intrat insa pe oscilanta si pe ...silicon!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mikebazga
junior
junior

Mesaj de mikebazga » 23 Sep 2007, 21:59

Merci fain! O intrebare(adik..doua :oops: )oscilanta grea,dandinata din barca,sau recuperata cu zvacniri,apropape de fund? Cam ce gramaj si forma are oscilanta ce-a mers? Pe urma,jig de cate gr,shad(grub)de cati cm si ce culoare?..pica para malaiatza.. :oops:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 23 Sep 2007, 22:52

acum nu mere la nimic pt ca dunarea e cafea la fel si mai toate canalele :cry: Eu am fost sapt asta si nimic la stationar doar cativa salai si avati la spinning

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 24 Sep 2007, 17:17

Dragos Cretu scrie:Acum este timpul broscutei...fara gres :wink:
la mine a fost toata vara timpul broscutei :)
Obiectiv: 8,1 kg !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 24 Sep 2007, 17:58

eu am luat bine la rama d'aia mare de delta ...dar si la silicoane...chiar si laM.T.10cm..dar rama si lipitoarea neagra au fost nr.one...
sper sa ajung si eu in week...sper :wink:
ps....eu am pescuit langa complexul Cormoran
FIR INTINS
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Sep 2007, 19:12

mikebazga scrie:Merci fain! O intrebare(adik..doua :oops: )oscilanta grea,dandinata din barca,sau recuperata cu zvacniri,apropape de fund? Cam ce gramaj si forma are oscilanta ce-a mers? Pe urma,jig de cate gr,shad(grub)de cati cm si ce culoare?..pica para malaiatza.. :oops:
Pfuiiiii ca multe te mai rod! :lol: Oscilanta facuta de P.Martin, de 12 g , nichel (ca era urata apa)cu o dunga rosie pe una dintre margini, groasa cam de 1,5 mm, cu o curbura, implicit o bataie nervoasa!Mai alungita, gen piscot! Recuperata la SUPRAFATA , deoarece apa murdara a ridicat maruntisul deasupra...Si in viteza ca ma gandeam sa prind (si)un avat...Ciudat nu?Deloc...

Apai de shad...era un MT de 10 cm, culoarea obletelui (il gasesti in trusa MT la Cabellas -226 piese :lol: ), pe un jig de 15 g,textil PP,etc...etc... :lol: A intrat aproape de mal, cred ca in al doilea prag, cu mentiunea ca apa avea acolo cam 4-5 m.Hai ca am obosit!Dar nu te-am zarit de mult asa ca ...merita efortul!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 25 Sep 2007, 07:09

shadurile mari din din kitul MT de 226 sunt de 8 cm .....

mikebazga
junior
junior

Mesaj de mikebazga » 25 Sep 2007, 09:57

Ok,merci,tuturor!oi incerca eu de toate..intr-o saptamana o sa am timp..am twistere de la Mister T,insa nu sunt asa mari..io am primit vreo 3 truse cu 10-12 piese fiecare,cele mai mari nu depasesc 8 cm..am si mai mari insa alte culori,iar jiguri am de max 10 gr.. :oops: o sa fac o escala la Tulcea,sper sa-mi completez..lacunele.. :lol:

Scrie răspuns