cum e cu momeala vie la avat?
momeala vie la avat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
momeala vie la avat
Salut toti răpitorii!
-
christianpindichi
- veteran

- ravenheart
- veteran

pana acum n-am reusit nici eu, numai stiuca, clean si biban
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Este net inferioara artificialelor la acest peste,probail pentru felul in care vaneaza.Am avut f putine reusite cu momeala naturala si doara la cei de dimensiuni mici.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
nicushorule...ce-ai pus? vermicei?Nick scrie:Este net inferioara artificialelor la acest peste,probail pentru felul in care vaneaza.Am avut f putine reusite cu momeala naturala si doara la cei de dimensiuni mici.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
christianpindichi
- veteran

da. scuzele mele. eu sunt de vina. nu m-am putut abtine.christianpindichi scrie:sa mor daca mai inteleg ceva din forumul asta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
orice topic deskis se incheie cu o altercatie verbala intre anumiti indivizi![]()
da' n-am inteles ce cauta la sectiunea spinning. poate ar trebui mutat la pescuitul stationar. poate vede vreeun moderator...
nu mai fac.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
..hai sa vezi ca se poate si la motura cu peste mort: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=568
...doar ca tre' sa ai putintica rabdare si multa dibacie!
...doar ca tre' sa ai putintica rabdare si multa dibacie!
Cu asta sunt de acord....doar ca tre' sa ai putintica rabdare si multa dibacie!
Cunosc un "nene" pe Prut (de la care nu se poate fura "meserie" ... daca pescuiesti prea aproape de el ... il vezi ca pleaca) si care le cam are cu avatul la oblete viu. Si nu orice fel de avat ... eu la el nu am vazut avat sub 1,5 kg.
Si ca sa patram tonul de la inceputul topicului (si cam de pe tot ... forumul) mai bine sa pescuiesti cu un pestisor viu original decit cu nu stiu ce facatura de vobler.