coropisnita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
coropisnite
Am reusit sa tin coropisnitele 5 zile intr-un suport facut de mine din sina de plastic in forma de U , acele canale de ghidare pt fire electrice ce au capacul gen sina , am separat aceasta sina din 5 in 5 cm cu cateva placute de plastic lipite in interior iar capacul l-am gaurit pentru aerisire cu gauri de 4, pentru comoditate am taiat bucati de 20 de cm si le-am lipit una langa alta formand un gen de nai, numai ca toate erau egale
, mi-a fost mult mai usor sa am coropisnitele la indemana fara sa le dau sansa sa se manance intre ele si astfel doar trageam capacul in linie pana la urmatoarea ce trebuia folosita .Mie mi-a fost de ajutor sistemul si mi s-a parut tare confortabil si prin faptul ca nu trebuia sa deschid o cutie intraga dezvelind" taote coropisnitele ci numai pe cea care urma sa fie folosita....
e o idee.....
mai departe ,..........fir intins

e o idee.....
mai departe ,..........fir intins
- Borealis Fly
- veteran
Nu vreau sa stric placerea nimanui ... dar trebuie sa va spun ca de prin anii 60 am avut (dupa ce vazusem la altii ... mi-a facut si mie tatal meu) penare cu locasuri individuale pentru fiecare coropisnita. Din lemn.
Acum mi-asi face un penar din asta mult mai simplu. Cutii de la filmele foto. O cutie pentru fiecare coropisnita.
Si cum spune si Ioan S ... o idee ar fi sa va pastrati coropisnitele la rece. (temperatura de frigider) La pescuit in lada frigorifica, frogolit, sau mai stiu eu ce geanta de "tinut beri la rece". Cu cat este temperatura mai scazuta cu atat si activitatea acestor insecte este si ea mutl mai mica.
La rece i-mi tineam viermusi pentru perioada de iarna de pescuit la copca. Poate si coropisnitele pot fi pastrate tot asa. Nu stiu ... nu am incercat.
Acum mi-asi face un penar din asta mult mai simplu. Cutii de la filmele foto. O cutie pentru fiecare coropisnita.
Si cum spune si Ioan S ... o idee ar fi sa va pastrati coropisnitele la rece. (temperatura de frigider) La pescuit in lada frigorifica, frogolit, sau mai stiu eu ce geanta de "tinut beri la rece". Cu cat este temperatura mai scazuta cu atat si activitatea acestor insecte este si ea mutl mai mica.
La rece i-mi tineam viermusi pentru perioada de iarna de pescuit la copca. Poate si coropisnitele pot fi pastrate tot asa. Nu stiu ... nu am incercat.
Fir intins!
Borealis F
Borealis F
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran