Michael,Michael scrie:Jean Scurtu scrie: Eram suparat intr-un fel ca un timisorean ,intr-un fel, ti-a furat pseudonimul ,chiar daca la el mai apare o liniuta in plus si mult minus in pescuit......(greu m-am abtinut sa nu-i spun cateva pe acest forum in acest sens).
Jean Scurtu![]()
![]()
![]()
eu sa fiu ala?
daca da,nu am furat nimic de la nimeni,in + nu are nimeni dreptul sa-mi judece calitatile de pescar
nu am nimic de demonstrat,pescuiesc de placere.
Abia azi am citit cele scrise de tine,dar cred ca am lamurit ca nu era vorba de tine pe messenger,ca doar tu nu ai doua pseudonime pe acest forum.
Eu ma refeream la timisoreanul ce pe forum apare me_high, ca e mai usor sa copiezi pe cineva decat sa-ti alegi un pseudonim ce nu e asemanator cu al altuia.
Asa ca nu te simtii cu musca pe caciula ca nu era vorba de tine....
Iar cat de bun pescar esti e intradevar treaba ta ,nu e important sa fii bun pescar ci e important ca dupa o partida de pescuit sa te simti bine,sa te relaxeze ,cati pesti ai prins e mai putin important.
Ca unii sunt pescari mai buni si altii mai putini buni e relevant doar daca participi la concursuri,pescuitul de placere e altceva si atata timp cat placerea e obtinuta,nu conteaza ca altii au prins mai mult ca tine,sau mai putin.
Jean Scurtu