A inceput din nou!

pescuitul stationar si/sau cu momeli naturale: rame, pestisori, lipitori, coropisnite, insecte, etc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 29 Ian 2007, 11:49

Michael scrie:
Jean Scurtu scrie: Eram suparat intr-un fel ca un timisorean ,intr-un fel, ti-a furat pseudonimul ,chiar daca la el mai apare o liniuta in plus si mult minus in pescuit......(greu m-am abtinut sa nu-i spun cateva pe acest forum in acest sens).
Jean Scurtu
:shock: :shock: :shock:
eu sa fiu ala? :roll:
daca da,nu am furat nimic de la nimeni,in + nu are nimeni dreptul sa-mi judece calitatile de pescar :!:
nu am nimic de demonstrat,pescuiesc de placere. :lol:
Michael,

Abia azi am citit cele scrise de tine,dar cred ca am lamurit ca nu era vorba de tine pe messenger,ca doar tu nu ai doua pseudonime pe acest forum.
Eu ma refeream la timisoreanul ce pe forum apare me_high, ca e mai usor sa copiezi pe cineva decat sa-ti alegi un pseudonim ce nu e asemanator cu al altuia.

Asa ca nu te simtii cu musca pe caciula ca nu era vorba de tine....

Iar cat de bun pescar esti e intradevar treaba ta ,nu e important sa fii bun pescar ci e important ca dupa o partida de pescuit sa te simti bine,sa te relaxeze ,cati pesti ai prins e mai putin important.

Ca unii sunt pescari mai buni si altii mai putini buni e relevant doar daca participi la concursuri,pescuitul de placere e altceva si atata timp cat placerea e obtinuta,nu conteaza ca altii au prins mai mult ca tine,sau mai putin.

Jean Scurtu

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 30 Ian 2007, 12:23

Sezonul de rechini e ... acum! Vara aici vin langa coasta Noii Zeelande. Anul asta sezonul a inceput tare tarziu, prin ianuarie shi sper sa nu se termine pana in martie-aprilie. Asha ca mai ai timp!

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 30 Ian 2007, 13:56

salut MeHigh.
cand te plictisesti de pescuit pe plaja ,incearca varianta aborigenilor din pacific:canoe +zornaitoare cocos +lat de funie .e un fel de hinghereala de rechini .garantat bagi adrenalina cu lingura .plus ca il selectezi pe ala mai gros,pe vazute.
care e specia de rechin care intra cel mai des?sper ca nu te pisi in apa cand intri sa bagi momeala .
walleye

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Ian 2007, 14:05

MeHigh scrie: ....
Acum intzeleg dece a fost drillul cum a fost shi ce s-a intamplat prin apa. Mi se ridica parul pe spate, dar sa fiu al dracului daca nu o sa am bestia in carlig odata shi adata... sa imi bat shi eu recordul ... 275 de kg... asta avea garantat de la juma de tona in sus... cine shtie... o sa judecatzi shi voi cand o sa pun pozele!
Shi-am incalecat pe-o sha shi v-am zis shi povestea asta din Pacificul de Sud... de ieri dupamasa!
respecte MeHigh

cu ce utilaje vrei sa remorchezi casalotii aia de 1/2 tona??

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 30 Ian 2007, 14:31

Oooof of, ce poveste frumoasa! BRAVO!

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 30 Ian 2007, 21:44

Adi, sa shti ca m-am gandit ! :) Cel mai des intra Bronze Whaler, dar cate-o data intra shi cate un Bull, iar rar de tot Marele Alb (avut unul in bota care mi-a taiat inaintash de otzel de 3 mm dupa vre-o 3 lumanari)
Tavi, am o bota din aluminiu de 1,6m cu rulmentzi de ghidare shi o mulina Penn 9/0 care tzine 500m de fir de 24 de kg. Inca nu am atins limita maxima la sculele astea asha ca inca mai pescuiesc cu ele. Totul e sa nu te grabeshti. Oricum nu prea e indicat sa fi "legat" de o bestie care trage spre Amerca de Sud cu fir prea gros... glumesc!
P.S. Inca mai ashtept sa imi trimita pozele surferul care mi-a facut poze ... poate poate!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 31 Ian 2007, 07:46

ai incercat cu crapii? spuneai ca ai bagat la frigider...

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 31 Ian 2007, 23:33

Am incercat cu crapalaii... dar nimic! Tot tonul e "bombonica" preferata. Ieri seara am mai tras un pescuit de 3 ore cu un zoolog care ishi da doctoratul in rechini. De data asta am avut scule de masurat cu mine. Prins un Bronze Whaler de 2'2m shi 87 de kg, bagat "tag" shi lasat la vatra. Bestia cea mare nu s-a aratat. Poate alta data!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 31 Ian 2007, 23:38

si alea de la developat?? unde este?? :lol: aham... ne tii cu lumanarea la c*r sa ne creasca adrenalina...am inteles :lol: :lol: :lol:

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 02 Feb 2007, 03:07

Eh, iaca am adus poaznele... arata cam ca pixu, da se intzelege ideea!
Sami shi bestia... se vede partea de sus a mushcaturii:
http://new.photos.yahoo.com/mihaibalais ... 1852012/53

Shi aici se vede mushcatura la cap:
http://new.photos.yahoo.com/mihaibalais ... 1862974/55

Partea de jos a mushcaturii:
http://new.photos.yahoo.com/mihaibalais ... 1829213/51

Pregatirea pt eliberare... sa ajunga frumos pe farfurie la "ala mare":
http://new.photos.yahoo.com/mihaibalais ... 1842242/52

Shi poza de rigoare:
http://new.photos.yahoo.com/mihaibalais ... 1856273/54

Scrie răspuns