johnnybravo scrie:MeHigh scrie:Fara un "joint" din asta de adrenalina intru in servaj. Pot folosi pneomatica cu motor de 4 cai, dar nu mai e la fel de incitant... chiar daca uneori ma loveshte frica shi o mai iau cu mine.
sa inteleg ca pt tine viata va fi la fel si daca Doamne fereste ramai fara un picior sau o mana

Daca da, gandeste-te si la cei din jurul tau...
sincer credeam ca pestii sunt sinucigasi, nu si oamenii

e un fel de care pe care ce faci tu acolo, vrei sa vezi daca si rechinii sunt la fel de buni pescari ca si tine?

imi cer scuze daca realismul meu te-a deranjat, doar ca mi-a fost dat sa vad multi oameni skiloditi (nu ma refer la atacuri de rechin) si stiu cum este.
Uuuuuuuuuuu ce pesimist eshti! De maine pun cheile de la motociclete in cui, shi ma las de inotatul prin ape cu rechini! Ma las de fumat shi baut ca asta-i mai periculos decat dintzoshii! Nu mai halesc carne shi grasimi... o sa mor in patul meu sanatos tun!
Sau... neeeeeeeee! Nu pot! Sunt prea multe la care trebuie sa renuntz ca sa fiu consecvent intru conservarea persoanei mele. Dece dracu sa mai am 2 maini daca nu pot inota sa-mi duc momeala?!
Shi repet ce am zis la inceputul anului: sunt expert in rechini! Le shtiu comportamentul, le shtiu dieta, le shtiu reactziile. Am lucrat pe un long liner (pescador ca cel din Perfect Storm") shi am pus mana pe sute de rechini de toate felurile shi marimile. Am studiat tot ce se putea studia despre biologia shi pescuitul lor (de pe plaja sau din barca), am inventat monturile pe care le folosesc (shi sunt tare mandru de asta). Am inventat pana shi modul de scos din apa pt ai putea elibera (lasou cu franghie de rafie pufoasa shi extrem de groasa ca sa nu le vatamez coada) pt ca tot restul pescarimii de rechini ii scoate cu gafa... Bine intzeles ca imi fortzez norocul umpicutz shi ca pot sa o mushc urat de tot. Dar asta nu o sa ma impiedice niciodata! Ai vazut schilozi multzi? Cool! Shi eu am vazut destui. Am vazut multzi schiloditzi de rechin (uni chiar colegi de barca). Cand ma urc pe Halrey nu ma gandesc la numele pe care ni l-au dat doctorii de la urgentza - "donatorii de organe". Sunt increzator in abilitatzile mele de motorist! Daca sar cu parapanta nu ma gandesc cum o sa ma sparg in bucatzi daca...
Sinucigash? Nu cred! Aventurier? Pana la loc comanda! Intreaba un doctor la urgentza care e procentajul de oameni accidentatzi in sporturi extreme shi cei cu accidente de **** (picat pe scari, pe gheatza, alunecat pe jucariile copilului... etc) la acelashi nivel de varsta. O sa fi uimit!
Destul acuma ca imi stric tensiunea jocului. trebuie bag un ochi la
www.sharkattack.com ...
Tocmai am bagat la frigider 4 crapalai(prinshi astazi) intre 2 shi 6 kg pe care in weekend o sa-i folosesc drept momeala, poate imi dobor recordul! Nu am mai ncercat cu crap, dar banui ca e beton. Carne grasa shi plina de sange!
Craciun fericit!
P.S. Data viitoare cand o sa intru in apa sa duc momeala o sa cant "o brad frumos" kekekekkekekee