Zalt?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 22 Noi 2010, 22:54

ULK scrie:Bine shimano, esti mare , ce sa mai comentez...E exact cum zici tu, marele expert...Pare ca ai o idee fixa, care duce cu gandul la un fetish exteriorizat din greseala ;)
Hai nu te oftica...dac-asfi expert, nici n-am avea ce discuta (n-ar trebui sa pun intrebari)....tocmai ca nu stiu inca ce si cum, mai ales la capitolul Zalt, de aceea am apelat la voi, si am dat un exemplu morbid de absurd la faza cu tamponul, dar care poate functiona la o adica 8)
PS: Fetish sounds like fun....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Noi 2010, 02:01

georcaef scrie:zam z e nereusit. ala mare coboara incet si e greu de jerkuit, ala mic nu are efect, l-am pescuit in apa de 50cm plina de stiuci turbate, fara efect, in aceeasi partida le-am spart la salmo slider de 7 float.
Nu-l vreau pentru stiuca , ci pentru mare , baracuda si similari !
Are un minim comportament de walker ( stanga -dreapta )? . Zgomotos rau sau mai putin ( nu ma intereseaza sa aiba rattle prea pronuntat , prefer fara ).
Comparativ cu Slider , se scufunda mai repede sau mai incet ? Are ceva marime care se scufunda mai repede decat Slider de 12cm sinking ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Noi 2010, 07:08

Daca a functionat cu morcovul cu triple de n-ar functiona si cu tamponul....un zalt ar fi de vis,intrecindu-le pe amindoua..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 23 Noi 2010, 09:16

SF scrie: Nu-l vreau pentru stiuca , ci pentru mare , baracuda si similari !
Are un minim comportament de walker ( stanga -dreapta )? . Zgomotos rau sau mai putin ( nu ma intereseaza sa aiba rattle prea pronuntat , prefer fara ).
Comparativ cu Slider , se scufunda mai repede sau mai incet ? Are ceva marime care se scufunda mai repede decat Slider de 12cm sinking ?
zam z e de fapt un pullbait, il lasi pe fund, dupa care il ridici usor, il lasi sa coboare, tot asa. nu prea merge jerkuit, cand il tragi vine drept in fata, nu st. - dr. ca slideru.
is numai 2 dimensiuni, ala mare are bile mici, nu e f. zgomotos, ancore bune, se scufunda mai greu decat sinku de la slider12.
zam z mic n-are bila, are numai o ancora, da nu mai e vmc salt.
pt. jerkuit mai potrivit e zalt z.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Noi 2010, 12:12

Mersi !

Deci nu o sa-l cumpar !

Scrie răspuns