Voblere Pentru mreana
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Voblere Pentru mreana
Si eu tot una singura am prins pe Rapala Countdown, pe cand pe Cozma intrau foarte des. Eu cred ca ea isi apara zona cand ataca pestisorii (voblerele) in proportie de 70% iar restul de 30% are tendinte de rapitor, de aceea se prinde cel mai bine dupa prohibitie o perioada de vreme, apoi cu cat inaintezi in vara , toamana, este din ce in ce mai rara prezenta ei la vobler. Oricum cele mai ciudate povesti sunt cele cand am prins scobar si caras la rotativa.
- andriipopa75
- veteran
1 yo-zuri hardcore 5 cm
2. yo-zuri/duel hardcore 6 cm 6
3. shad galben
3. shad galben
andriipopa75 scrie:1 yo-zuri hardcore 5 cm
3. shad galben
Mda..ma apuc de prins mreana..are experienta omu..are in palmares 2 cleni pe olt vb.unui amic de pe forum =))
albert,are sau nu experienta...nu asta este subiectul topicului
nalucile pe care le-a prezentat chiar prind mreana
ca el a prins sau nu cu ele..nu poate nimeni confirma sau infirma
insa pe Mures(din articolele celor de la wsb)aceste naluci(in anumite perioade din an)au facut ravagii printre mrenele mari
nalucile pe care le-a prezentat chiar prind mreana
ca el a prins sau nu cu ele..nu poate nimeni confirma sau infirma
insa pe Mures(din articolele celor de la wsb)aceste naluci(in anumite perioade din an)au facut ravagii printre mrenele mari
adrian,asta zic si eu,poti sa dai sfaturi din cunostinte de pe net adunate,dar nu inseamna ca tu ai prins cu ele,el bate app.cand las unele sfaturi pe forum despre blankuri de ex...pai ma-am documentat si eu ca sa pot lasa un sfat 

- florin.beudean
- utilizator nou
Zilele trecute am prins mreana la Strike Pro Pygmy culoare naturala.
Am prins intr-o seara 3 mrene, intre 1.3-1,5 kg, toate la http://www.goldylures.com/Products%20pa ... 202,8.html, In general intra pe modele cu barbeta lunga recuperate lent, foarte lent, atingand substratul foarte des. Exemplarele mari de mrene sunt in general teritoriale si le deranjeaza intrusii asa ca lovesc cu incredere in modele cum ar fi salmo executor 7 SDR. chiar si medele pana in 10-12 cm De aceea zic lovesc pt ca de multe ori dau cu coada sau cu flancurile in woblere, am avut multe ratari din aceasta cauza scotind solzi cu piele.
believe in spinning !