voblere pastrav de rau
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: voblere pastrav de rau
de regula cele care incep sa bata pe recuperare f. mica le fac pt lacuri si au barbeta mai lunga si mai apropiata de orizontala. daca vrei sa dai in curent cu ele e problema. vor avea o frecventa nenatural de mare si posibil sa devina si instabile. de aceea pt curent barbeta se scurteaza si devine mai aproape de verticala pt adancime mica. devin si foarte stabile astfel. bineinteles ca poti adapta voblerul dupa conditiile locului. pot sa-l fac sa lucreze pe recuperare mica in suvoi dar tras in sensul de curgere , sa lucreze normal in cazul cind il tragi perpendicular pe suvoi sau cu frecventa redusa cind e impotriva suvoiului. mai sunt si alte alternative?
Eu am avut rezultate numai cu voblere pe care le aruncam in amonte si le recuperam odata cu curentul apei. D-aia am zis ca ar trebui ceva care sa miste bine de la viteza mica.
am inteles. in cazul asta da , e nevoie musai sa lucreze pe recuperare f. mica cind tragi voblerul in acelasi sens cu curentul.
cele 5 de care vorbeam vor naviga pe Mures , perpendicular pe curent dar si direct in curent moderat. 4,2cm/2gr
adica astea:radu_bug scrie:cele 5 de care vorbeam vor naviga pe Mures , perpendicular pe curent dar si direct in curent moderat. 4,2cm/2gr
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=16230
eu am pregatit pentru sezonul asta ceva super-flat, foliati. inca sunt in lucru . . .
frumosi rau!
vad ca e tzapana barbeta aia, facuta sa tina la pietre.
vad ca e tzapana barbeta aia, facuta sa tina la pietre.
da. e policarbonat de 1,5mm . am si de 2mm la unele
. parca is mult mai stabile cu barbeta groasa. nu degeaba voblerele alea Luna-smith au barbeta asa groasa.

cit de flat le faci pe astea care le ai in lucru? la ce greutate ies la final?
3.5 cm lungime, subtiri de 4mm.
Sunt aproape terminati, inca nu i-am cantarit.
Ii pun pe cantar in seara asta si-ti zic.
Sunt aproape terminati, inca nu i-am cantarit.
Ii pun pe cantar in seara asta si-ti zic.