voblere mistrall hrt

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Re: voblere mistrall hrt

Mesaj de old_radu » 06 Ian 2013, 15:41

IlieNeamt scrie:...
Folosesc voblerele facute in diverse tari din Europa pe care am achitat maxim 10-15 lei si la care am avut rezultate foarte bune.
Gloog, Kenart, Bonito, Goldfish, Krakusek, Wobi, Jaxon ...
...exact asta incercam sa sustin si eu cand am facut referire la Baracuda
...si inafara de voblere mai au si alte produse OK , mai ales pret/calitate ... :wink:

vladsv
junior
junior

Mesaj de vladsv » 07 Ian 2013, 03:44

In primul rand voblerele de mai sus sunt comercializate de baracuda si nu sunt produse de ei, am avut ocazia sa vad live unul dintre voblere si este o mare prostie are o bataie parca ar fi un peste turbat si daca mulinezi un pic mai tare iese din apa. In al doilea rand in ceea ce priveste voblerele Rapala, pentru mine nu reprezinta nimic si sunt doar voblere comercializate la o scara ff mare si nu imi ofera increderea pe care mi`o da un vobler Salmo. Voblerele Rapala trebuie jucate de pescar nu recuperate doar liniar, adica mai majoritatea sunt cam asa si din ce am observat nu toti pescarii pot manui un Rapala. Pentru mine Salmo=best.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Ian 2013, 17:55

@ vladsv

:wallbash:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 07 Ian 2013, 20:30

vladsv scrie: nu toti pescarii pot manui un Rapala. Pentru mine Salmo=best.
Yeap best price not catcher :lol1: :lol1: :lol1: :mrgreen: :mrgreen:

vladsv
junior
junior

Mesaj de vladsv » 07 Ian 2013, 23:42

salmo pentru mine = best price si best cacher la stiuca :) .

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 08 Ian 2013, 15:30

vladsv scrie:In primul rand voblerele de mai sus sunt comercializate de baracuda si nu sunt produse de ei, am avut ocazia sa vad live unul dintre voblere si este o mare prostie are o bataie parca ar fi un peste turbat si daca mulinezi un pic mai tare iese din apa. In al doilea rand in ceea ce priveste voblerele Rapala, pentru mine nu reprezinta nimic si sunt doar voblere comercializate la o scara ff mare si nu imi ofera increderea pe care mi`o da un vobler Salmo. Voblerele Rapala trebuie jucate de pescar nu recuperate doar liniar, adica mai majoritatea sunt cam asa si din ce am observat nu toti pescarii pot manui un Rapala. Pentru mine Salmo=best.
daca crezi ca voblerele de la salmo isi fac treaba doar mulinate liniar te inseli! inclusiv salmo thrill care se presupune ca se pescuieste liniar, fiind destinat pescuitului la avat da rezultate mult mai bune daca mai misti din cand in cand varful lansetei sa-l faci sa bata putin mai tare pe flancuri si daca stopezi brusc voblerul si la fel de brusc incepi sa mulinezi din nou( intr-un cuvant daca joci voblerul), decat daca il pescuiesti numai liniar...
iar cel putin voblerele de stiuca - nu mai vorbesc - majoritatea, daca nu toate trebuie jerkuite... si aici spun ca trebuie jucate, jerkuite nu pentru ca nu ar functiona si pe recuperare liniara, ci pentru ca numai asa poti pune in valoare adevaratul potential al acestora...

p.s. si voblerele rapala merg chiar bine recuperate liniar si daca crezi altceva te inseli
Nihil Sine Deo

tibi1991
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tibi1991 » 08 Ian 2013, 16:02

Albuletu Alexandru scrie:
vladsv scrie:In primul rand voblerele de mai sus sunt comercializate de baracuda si nu sunt produse de ei, am avut ocazia sa vad live unul dintre voblere si este o mare prostie are o bataie parca ar fi un peste turbat si daca mulinezi un pic mai tare iese din apa. In al doilea rand in ceea ce priveste voblerele Rapala, pentru mine nu reprezinta nimic si sunt doar voblere comercializate la o scara ff mare si nu imi ofera increderea pe care mi`o da un vobler Salmo. Voblerele Rapala trebuie jucate de pescar nu recuperate doar liniar, adica mai majoritatea sunt cam asa si din ce am observat nu toti pescarii pot manui un Rapala. Pentru mine Salmo=best.
daca crezi ca voblerele de la salmo isi fac treaba doar mulinate liniar te inseli! inclusiv salmo thrill care se presupune ca se pescuieste liniar, fiind destinat pescuitului la avat da rezultate mult mai bune daca mai misti din cand in cand varful lansetei sa-l faci sa bata putin mai tare pe flancuri si daca stopezi brusc voblerul si la fel de brusc incepi sa mulinezi din nou( intr-un cuvant daca joci voblerul), decat daca il pescuiesti numai liniar...
iar cel putin voblerele de stiuca - nu mai vorbesc - majoritatea, daca nu toate trebuie jerkuite... si aici spun ca trebuie jucate, jerkuite nu pentru ca nu ar functiona si pe recuperare liniara, ci pentru ca numai asa poti pune in valoare adevaratul potential al acestora...

p.s. si voblerele rapala merg chiar bine recuperate liniar si daca crezi altceva te inseli
foarte bine punctat...la mine rapala e mai prinzator ca salmo poate pentru ca il folosesc mai mult nu stiu dar au o bataie care imi place si care le plac si stiucilor

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 08 Ian 2013, 18:59

[quote="vladsv"]salmo pentru mine = best price si best cacher la stiuca :) .[/quote
hai sa dezvolt nitel ca se pare ca nu ne intelegem am in truse destule salmo si chiar prea multe ......comparativ cu rapala salmo este doar un mic arivist .asta este parerea mea .............capitolul voblere a fost inventat de rapala.. atat timp cat rapala va testa pe tanc fiecare vobler si salmo se va multumi sa faca serii fara numar ,atata timp cat rapala va lucra cu cei mai renumiti pescari de competitie pentru a dezvolta noi voblere .si atata timp cat un vobler rapala va rezista de cel putin 3 ori mai bine ca un salmo la atacurile dintoaselor,salmo nu va fi decat ceea ce este un wanabee ....nu contest ca si salmo prinde am avut destule capturi la slidere ,thrill etc ...dar cand citesc ineptii de genul ca o rapala e speciala ca trebuie jucata,,iar tu salmo il pescuiesti linear :lol: :lol: :lol: .............intre altele si Alex ti-a spus asta .....marile rezultate pe salmo se fac prin jucarea ,jerkuirea nalucilor sliderele de la salmo sunt special create pt jerk........

P.S.:Mai sunt si alte voblere mult mai prinzatoare si la cu totul alte preturi ,dar rapala cred ca ramane firma pe care orice pescar de spining o cunoaste in intreaga lume .Crezi oare ca e cunoscuta doar pt ca au managementul bun ???....Sau mai prind si peste ?

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 10 Aug 2015, 21:00

eu decat sa tin o trusa cu milioane de voblere de firma si mai nu stiu ce prefer sa am o trusa cu max 20 de voblere linguri si twistere prinzatoare.in trusa mea micuta nu am nici-un vobler rapala.japoneze sau alte firme renumite.pot sa va spun ca multa lume nu a incercat un vobler de la mistral.eu va pot spune cu mandrie ca am folosit si voi cumpara cu mandrie.am prins cu un singur vobler de la mistral clean stiuca si mai nou pe suceava SALAU.nu este o intamplare ca intro zi sa prinzi 2 stiuci 1 salau si 3 cleni??cu un singur vobler????asta in 2 ore dupa serviciin.alta zi o marlita un salau si 5 cleni bine lingurari si eliberati toti.deci e prinzator!!!! cu acelasi vobler de la mistral nu mai spun de atacuri ratate de mine.pana in present sunt multumit.de unde am aflat uitati-va in videoclipul urmator si minunati-va!!!!e HD -primul e imitatie de biban

https://www.youtube.com/watch?v=Jw_bX4lbhgk

Qrpy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Qrpy » 11 Aug 2015, 12:08

Salut,

Folosesc si eu voblere de la Mistrall pentru pescuitul cleanului si pot spune ca sunt foarte bune, in multe cazuri sunt mai bune si decat cele de salmo sau rapala.

Modelele cu care am prins clean sunt Perch, Carp si Caras cu marime de pana la 50mm.

Nu, nu au nici o legatura cu Baracuda, ei doar le importa!

Dupa cu vedeti baiatul din filmuletul de mai sus prinde foarte frecvent cu voblerele enumerate si numai el.

Cei drept nu am incercat pana acum modele mai mari astfel nu pot sa zic sunt sau nu bune, dar facand o analogie mai mult ca sigur vor avea performante bune.

O zi faina,
Arpi

Scrie răspuns