exceptii 3-4 modele care prinde peste,restul cu aspect comercial,bune de breloc.dodo12 scrie:Dupa parerea mea is RAPALA,nu baracuda...Eu as cumpara 1 rapala folosit decat un baracuda nou
voblere mistrall hrt
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: voblere mistrall hrt
gemba111 scrie:exceptii 3-4 modele care prinde peste,restul cu aspect comercial,bune de breloc.dodo12 scrie:Dupa parerea mea is RAPALA,nu baracuda...Eu as cumpara 1 rapala folosit decat un baracuda nou
Hai ca esti haios

www.pentrupescuit.ro
asta e parerea mea.
Daca tu nu stii sa le pescuiesti sau nu ai incredere in ele asta nu inseamna ca sunt voblere de breloc!gemba111 scrie:asta e parerea mea.
www.pentrupescuit.ro
eu zic ca am pescuit chiar foarte mult,asa ca parerea ta ca nu stiu sa le pecuiesc e o afirmatie de grandoman,raman la parerea mea afirmata anterior.
Daca eu si alti pescari au avut rezultate cu mai multe modele de la Rapala inseamna ca suntem "grandomani" ?gemba111 scrie:eu zic ca am pescuit chiar foarte mult,asa ca parerea ta ca nu stiu sa le pecuiesc e o afirmatie de grandoman,raman la parerea mea afirmata anterior.

Uite sa-ti dau alte exemple : eu nu am prins niciodata la Yo-Zuri Crystal Vibe sau la Salmo Thrill ! Asta ce inseamna : ca voblere sunt bune pentru breloc sau ca nu le-am pescuit eu corect sau nu le-am dat sansa destul de des ?
Am dat exemplu de 2 voblere cu rezultate foarte bune pe multe ape din Romania !
www.pentrupescuit.ro
...din pacate , multe prejudecati
...faptul ca scrie pe ele "Baracuda" , nu inseamna ca in totalitate sunt rebuturi .

...faptul ca scrie pe ele "Baracuda" , nu inseamna ca in totalitate sunt rebuturi .
uite nu vreau sa intru in polemica cu tine,dar iti spun ca rapala nu este un vobler peste medie..
si mai ales de cand se fac in Estonia,cei care mai au rapale originale stiu despre ce vorbesc.
scuze
si mai ales de cand se fac in Estonia,cei care mai au rapale originale stiu despre ce vorbesc.
scuze
perfecta dreptateold_radu scrie:...din pacate , multe prejudecati![]()
Eu ma refeream strict la comentul lui legat de Rapala = bune de breloc.old_radu scrie:...din pacate , multe prejudecati![]()
Folosesc voblerele facute in diverse tari din Europa pe care am achitat maxim 10-15 lei si la care am avut rezultate foarte bune.
Gloog, Kenart, Bonito, Goldfish, Krakusek, Wobi, Jaxon ...
Daca majoritatea platesc 40-50 lei pe un vobler Rapala e problema lor : il considera un vobler foarte scump si au asteptari mari de la el. Pentru mine valoarea unui vobler Rapala este intre 20 si 30 lei (unele chiar sub 20 de lei). Am in trusa peste 150 de voblere Rapala (cred ca in jur de 30-40 sunt Made in Irland sau Finland) si mai mult de jumatate au prins peste.gemba111 scrie:uite nu vreau sa intru in polemica cu tine,dar iti spun ca rapala nu este un vobler peste medie..
scuze
www.pentrupescuit.ro