Vobler sau lingurita dak e vorba de clean?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am o intrebare pentru toti cei care pescuiesc la clean
Din cele 2 poze postate la galerie de adilucu se vede clar ca , cleanul e in acea dispozitie in care pluteste si nu pune gura pe nimic
cum ati reusit ( daca) sa-l scoatei din aceasta stare si sa muste? cu ce l-ati pacalit?
Din cele 2 poze postate la galerie de adilucu se vede clar ca , cleanul e in acea dispozitie in care pluteste si nu pune gura pe nimic
cum ati reusit ( daca) sa-l scoatei din aceasta stare si sa muste? cu ce l-ati pacalit?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Bine punctata intrebarea asta.. si eu sunt curios sa invat din experienta celorlalti, mai ales fiind un impatimit al pescuitului la clean.Sorin scrie: cum ati reusit ( daca) sa-l scoatei din aceasta stare si sa muste? cu ce l-ati pacalit?
Personal as incerca cu mormoloc de broasca (se gaseste pe vrea asta) - niciodata nu m-a dezamagit, chiar si pe ape usor alburii.
Lansat usor la o adancime cam de 1 m.
Astept si eu alte pareri.
eu am incercat multe si chair am cate ceva prin trusa
Din categoria voblere.....pauza totala ....indiferenta absoluta...poate ne de Dady ceva idei mai de succes
La rotative mici nr 0 si 00 Aglia Mepps au mai pus gura dar erau juvenili
La PMA n-am incercat desi cred ca in astfel de situatii ar fi una din solutiile valabile
o alta varianta ar fi incercarea diverselor momeli naturale si pana la urma sunt convins ca il nimeresti ....dar naturalele nu ma prea pasioneaza
Din categoria voblere.....pauza totala ....indiferenta absoluta...poate ne de Dady ceva idei mai de succes

La rotative mici nr 0 si 00 Aglia Mepps au mai pus gura dar erau juvenili

La PMA n-am incercat desi cred ca in astfel de situatii ar fi una din solutiile valabile
o alta varianta ar fi incercarea diverselor momeli naturale si pana la urma sunt convins ca il nimeresti ....dar naturalele nu ma prea pasioneaza

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Asa e Cind facem o pesteala la Valcea. Am deja un pastrav de 2,5 unul de 1,5 si unul in jur de 1 kg, si altii mai multi nesemnificativi. Mi-a venit si rubezianu cel nou, dar sint in zugraveli si nu am cind sa pescuiesc. Abea astept sa termin, prima zi ma inbat, a doua zac a treia plec la peste. Am vrut sa plec sa stau la Bradisor vreo doua saptamini, pina se termina, dar nevasta,....Azi miine golesc pe la fund din lacul de la Vidra, se pregatesc sa preia alte inundatii, si lacul este plin ochi. Au gasit albia Lotrului aval de lac plina de resturi de lemne, tirsuri si tot felul de obstacole care puteau genera probleme grave si pentru asta au aminat golirea citeva zile.Vezi asa s-a intimplat in multe cazuri acum la inundatii. Avem o grija de ceea ce ne inconjoara de parca ar fi al altora.Sa vedem ce se va intimpla dupa golire, ori se duce dracu si ce mai era in Bradisor, ori vine de sus peste si se umple lacul de pastrav.
Dady
Dady
Dady scrie: Abea astept sa termin, prima zi ma inbat, a doua zac a treia plec la peste.

Domnule Dady ... chiar cu riscul de a scrie un mesaj off-topic, trebuie sa va intreb ceva.
Acum vreo 10 ani eram la pescuit pe Dunare la Girgeni, pe insula (in "butuci"). Asa.... Am stat atunci vreo 4 zile... nu mai stiu exact. A doua zi au venit trei persoane bine echipate (barca, echipamente de varf) ce pescuiau numai la artificiale.
Prima zi... baute categorie mare... Nu mai stiau de ei

A doua zi...baute care au mai apucat... oricum, nu-ti dadeai seama daca erau mahmuri sau beti.
A treia zi de dimineata au dat in salau, avat, somn si stiuca de nu mai vazusem asa ceva pana atunci. Pana in jurul pranzului cred ca aveau mai mult decat aveam voi, 4 insi in 4 zile

Dupa-amiaza au plecat.
Intrebare: Erati si dvs. printre ei?
Draga Paul, sigur nu eram, la pescuit nu beau, iar chestia cu imbatatul vine de la scirba pe care pot sa o am fata de mizeria si de balamucul zugravitului. Asta si cu mutatul este un lucru imposibil. Stii, cind scapi de o cumpana, tre sa faci ceva deosebit sa ti minte ziua aia, cam asa devine problema.
Dady
Dady