Vobler pt. clean DA sau NU

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 12 Iul 2008, 16:08

Foloseste snap fara probleme,la unele voblere care stau prea pe spate e chiar un avantaj , dupa o oprire atunci cand reincepi recuperarea plecarea e mult mai naturala daca vobleru este un pic cazut in bot (oricum depinde si de constructia voblerului ).

Numai bine...

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 12 Iul 2008, 17:59

dmb scrie:Wobbler Rapala (prinsi ieri)

Stiuca 1,5Kg (o stiuca mai cu burta goala ca asta n-am prins niciodata)
Clean 1.2Kg

Deci Wobbler DAAAAAAAAAAAAA!! :)

Ce Model de Rapala e?

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 12 Iul 2008, 22:39

Sonic Blade de 7 cm si 10 gr mi place f mult .Am prinsi cleni frumosi cu el .Are bataie marunta si imita bine obletele .

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Iul 2008, 08:29

PODOSU DOREL scrie:Sonic Blade de 7 cm si 10 gr mi place f mult .Am prinsi cleni frumosi cu el .Are bataie marunta si imita bine obletele .
mah dorele,
ia vino tu la noi pe Olt sa vezi ce avati prinzi cu asa ceva,dar clean........canci :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 13 Iul 2008, 14:14

deci , in concluzia (mea), care ar fi cele mai valoroase voblere pentru voi, cu care puteti sa va mandriti, poate reusesc sa ma mandresc si eu! 8) :lol: cu respect, marius!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 13 Iul 2008, 15:40

Pai e mai complicat caci pe balastiere merge de exemplu Cabelas mini dig-it, de la Davn, fat, mai merg Cozma si Uncle Bucks mm35-36. Pe rau in zone impadurite cel mai bine merge Dorado alaska la care ai sansa sa atace mai des si pe cadere si pe recuperare , foarte bine merg si Strike Pro care in zonele fara prea multe tufe pe margini trec pe primul loc ,mai ales in apa mai limpede modelele EG -073, merge si Salmo Hornet si colo si colo ,Cozma si Ugli Duckling . Pe Arges de exemplu in loc deschis si cu apa tulbure eu prind cel mai bine cu Dawn runner , dar sunt mai multe lucruri care conteaza .

Numai bine...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 13 Iul 2008, 15:51

PAI HAIDE SA VEDEM IN DOUA TREI RANDURI CARE ar fi acele lucruri care conteaza!de regula pe rauri cum e muresul!
si inc o curiozitate, ati prins clean in locuri cu mult mal(namol sa zic asa), are rost sa se insite in acele locuri!?
multumesc! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 13 Iul 2008, 16:39

pai in doua trei randuri ar conta lanseta ,mulineta si experienta iar in legatura cu locurile cu noroi ,daca exista un mic golf ferit un pic de curent si cu un pic de umbra de la vegetatie sau de la malul mai innalt ai sanse sa iei ceva.

Numai bine...

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 13 Iul 2008, 21:50

MARIUS POPA scrie:PAI HAIDE SA VEDEM IN DOUA TREI RANDURI CARE ar fi acele lucruri care conteaza!de regula pe rauri cum e muresul!
si inc o curiozitate, ati prins clean in locuri cu mult mal(namol sa zic asa), are rost sa se insite in acele locuri!?
multumesc! 8)
Se spune ca, si pot confirma din experienta ca asa este, cleanul sta in locuri in care pe fundul apei este mult namol... Asta nu inseamna ca nu este si in repejisurile pline de bolovani...
De regula sta pe ape linistite, dar nu lipsite de curent, intinsuri (cum le spune), intre doua repezisuri... Daca mai este si unul dintre maluri abrupt, daca se mai lasa si ceva vegetatie peste apa de pe acel mal... daca mai sunt si ceva denivelari, bolovani, mai stiu si eu, pe fundul apei... Acolo este!!!! Fa snap, nod... fa orice... prinde-l!!! Am vazut ca majoritatea unditarilor se duc sus pe malul abrupt si dau de aclolo... Dupa parerea mea cred ca gresesc!!! Eu intotdeauna ma duc pe malul accesibil si bat cu voblerul exeac la baza malului abrupt. Nu de putine ori am avut surpriza ca in momentul in care voblerul atingea apa clentarul sa sara in sus cu el in gura! In rest... liniste, rabdare si camuflaj!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Iul 2008, 19:54

no ce mai vreti va zis Ionut cam tot ce este de stiut, in rest, rabdare si joc de lanseta :wink: SI MULTA atentie la faza cu camuflajul, este seprios rau cleanu dar mai sunt si zile cu exceptie :wink:

Scrie răspuns