vobler de apa limpede
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: vobler de apa limpede
Cel mai bine asa ar fi, sa avem cat mai multe la indemana, dar nu-mi permit ssa-mi cumpar prea multe voblere, preturile sunt si cam piperate.De asta am deschis subiectul asta,sa ma ajutati sa ma hotarasc la "cele mai bune"de inceput o sa-mi iau 4,5 buc,o sa incerc si culori mai"aprinse":) multumesc
Re: vobler de apa limpede
in primul rand cauta voblere pe rubrica de vanzari cumparari aici. colegii mai vand din trusele personale la preturi mult mai mici decat in magazin.
apoi, cauta sa folosesti si gume. Sunt MULT mai ieftine, si uneori solutia castigatoare.
Poti incerca cu diverse culori de gume, daca iti iei cateva bucati, culori diferite, o sa ai avantajul costurilor. Un vobler salmo de exemplu costa cat 20-30 gume... pentru inceput poti sa-ti cumperi deci si gume, sa iti faci o parere despre ce functioneaza si ce nu ...
apoi, cauta sa folosesti si gume. Sunt MULT mai ieftine, si uneori solutia castigatoare.
Poti incerca cu diverse culori de gume, daca iti iei cateva bucati, culori diferite, o sa ai avantajul costurilor. Un vobler salmo de exemplu costa cat 20-30 gume... pentru inceput poti sa-ti cumperi deci si gume, sa iti faci o parere despre ce functioneaza si ce nu ...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !