Va rog recomandare lanseta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Va rog recomandare lanseta
Salut,
Va rog, cine are timp sau chef si pricepere sa-mi recomande 2 lansete.Una pt stiuca si una pt salau.Bugetul pt o lanseta este 300 de Ron ( dc chiar trebuie, pot sa depasesc limita, dar nu prea as vrea, dar dc nu cu mult e ok,doar stiti cum e...)
Eu pana acum am pescuit numai la clean, biban si pastrav, deci am lansete numai UL si chiar nu pot sa ma decid ce mi-ar trebui.
Va multumesc !
Va rog, cine are timp sau chef si pricepere sa-mi recomande 2 lansete.Una pt stiuca si una pt salau.Bugetul pt o lanseta este 300 de Ron ( dc chiar trebuie, pot sa depasesc limita, dar nu prea as vrea, dar dc nu cu mult e ok,doar stiti cum e...)
Eu pana acum am pescuit numai la clean, biban si pastrav, deci am lansete numai UL si chiar nu pot sa ma decid ce mi-ar trebui.
Va multumesc !
Re: Va rog recomandare lanseta
Salut! Cred ca pentru salau,lanseta de mai jos e destul de ok,cat despre cea pentru stiuca,nu ma simt in masura sa-ti fac o recomandare.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -7435.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -7435.html
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
Pentru stiuca ,iti recomand aceasta lanseta,eu pe aceasta o folosesc si este extraordinara,oboseste pestele"singura"
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -3455.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -3455.html
...cam scurte daca pescuieste de pe mal...din barca OK
Corect,dar nu a specificat ..mal/barcaold_radu scrie:...cam scurte daca pescuieste de pe mal...din barca OK
Stiuca ( si la ce vei mai avea bafta sa iti mai intre
) DAM Nanoflex M 20-40 g 2,40 metri, versatil, nu e pleasca-paleasca...etc cum se exprima unii care nici macar nu au pescuit cu el, merge f bine de pe mal. La pret poate sari usor de suma de 300 roni, nou ajungind aproape de 400.

-
- junior
Multumesc pt raspunsurile voastre, sunt f apreciate.Aveti dreptate, nu am specificat dc pescuiesc din barca sau de pe mal.ehh..am o barca basshound 10.2 dar nu pot sa o duc peste tot( de ex in delta sau pe lacuri unde nu te lasa cu barca) deci as prefera lansete ce pot folosi atat din barca cat si de pe mal.
Multumesc pt recomandari , dc mai aveti idei, sunt bine venite...
Multumesc pt recomandari , dc mai aveti idei, sunt bine venite...
...in cazul acesta , "compromisul" ar fi lansetele de 2,40 mmatherobert scrie:...as prefera lansete ce pot folosi atat din barca cat si de pe mal.
...
...cea mai buna recomandare este sa mergi la un magazin (in Cluj chiar ai cateva) sa pui mana pe scula , sa o scuturi...

...asa iti vei da seama ce iti place tie , ce ti se potriveste ...asta bineinteles respectand "retetarul" : la salau o lanseta mai rapida , iar la stiuica poate fi una mai "flasca" si neaparat sa ti cont si de puterea de aruncare (CW) , asta in functie de nalucile la care esti dispus sa pescuiesti
...as fi curios sa stiu la ce te-ai "oprit"

-
- junior
...in cazul acesta , "compromisul" ar fi lansetele de 2,40 m
...cea mai buna recomandare este sa mergi la un magazin (in Cluj chiar ai cateva)....
Asa m-am gandit si eu, lanseta de 2,40 si am fost in cateva magazine din cluj, crede-ma, am si scuturat cateva ''scule''
dar nu gasesc chiar asa de multe variante si nu eram f sigur nici eu ce sa aleg tocmai pt asta am cerut si opiniile voastre...
Dar o sa mai fac o razie pe la magazinele din cluj ...dc gasesc ceva in magazine sau dc cumpar ceva de pe net va anunat la ce m-am ''oprit''
Multumesc
...cea mai buna recomandare este sa mergi la un magazin (in Cluj chiar ai cateva)....
Asa m-am gandit si eu, lanseta de 2,40 si am fost in cateva magazine din cluj, crede-ma, am si scuturat cateva ''scule''

Dar o sa mai fac o razie pe la magazinele din cluj ...dc gasesc ceva in magazine sau dc cumpar ceva de pe net va anunat la ce m-am ''oprit''
Multumesc
nanoflex 20-40...vezi ca are una vegas_75 pe rapitori .net
am si eu lanseta si sunt multumit de ea
am si eu lanseta si sunt multumit de ea