Va rog recomandare lanseta

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Va rog recomandare lanseta

Mesaj de vali stratonov » 13 Mar 2013, 16:16

Una pt stiuca
Robert am eu o lanseta de stiuca pt. linguri "legata" hand -made de catre Paul Sas pe un blank de la Rainshadow pina la 10 .5 gr.....
Sunt si eu clujean asa incit daca vrei si te intereseaza ne putem intilni sa vezi lanseta ...
Spor .
Vali Stratonov-0744393237.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Mar 2013, 18:05

...Si daca nu te "intelegi " cu Vali dute si scutura un Cormoran TR4 de 2,40 m .La Arrow.Poate o sa ai o surpriza placuta ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 15 Mar 2013, 07:58

Am fost ieri la targul AVP si lasnetele Rapture Assassin XT mi-au placut cum sunt facute si au un pret foarte bun.

Poti sa pescuiesti foarte bine la stiuca pentru ca sunt au grafit elasti , varf permisiv si sunt puternice pe butt.

Le recomand si pentru salau pentru cine prefera lansete elastice pentru ca sunt suficient de rapide.

Blankurile sunt de incredere mai multe pot sa iti confirme utilizatorii dar designul e bun in clasa de pret.

Cormoran TR4 orientate spre jigging cu naluci mai usoare, sunt mai fine pe varf si ceva mai rapide decat Rapture Assassin XT.

Merita sa le compari inainte sa le cumperi.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 16 Mar 2013, 13:24

cristian.ene scrie:Am fost ieri la targul AVP si lasnetele Rapture Assassin XT mi-au placut cum sunt facute si au un pret foarte bun.

Poti sa pescuiesti foarte bine la stiuca pentru ca sunt au grafit elasti , varf permisiv si sunt puternice pe butt.

Le recomand si pentru salau pentru cine prefera lansete elastice pentru ca sunt suficient de rapide.

Blankurile sunt de incredere mai multe pot sa iti confirme utilizatorii dar designul e bun in clasa de pret.

Cormoran TR4 orientate spre jigging cu naluci mai usoare, sunt mai fine pe varf si ceva mai rapide decat Rapture Assassin XT.

Salut ai vazut cumva si Rapture Black Power 2.58 sau 2.74m?

matherobert
junior
junior

Mesaj de matherobert » 17 Mar 2013, 15:55

Multumesc pt recomandari.In zilele trecute am fost f ocupat, credeti-ma nu am avut timp si energie sa ma ocup de lansetele mele....:) dar o sa iau in considerare recomandarile voastre, mersi inca o data.
La expozitie nu am putut sa ma duc( nici timp si si distanta mare)
Rapture-ul i-mi place in general, am si eu unul da de 1.90 si mai UL.
Vali, mersi te voi contacta.

Multumesc.

dancostea
veteran
veteran

Mesaj de dancostea » 24 Mar 2013, 18:23

StefanG scrie:Salut! Cred ca pentru salau,lanseta de mai jos e destul de ok,cat despre cea pentru stiuca,nu ma simt in masura sa-ti fac o recomandare.

http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -7435.html
Subscriu la ce a zis Stefan .
O lanseta exceptionala. Buna de jig.
Eu am folosit-o foarte bine si la stiuca.
Calitate pret ok(chiar si cu preturile noi)

dancostea
veteran
veteran

Mesaj de dancostea » 24 Mar 2013, 18:28

Sau
Daiwa PROCYON 2.10m/ 7-28 gr, daca mai gasesti
Aceeasi Marie, difera doar componete .
La mana e efectiv la fel.

http://avantajulpescarului.ro/lansete_s ... -tronsoane

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2013, 18:58

cristian.ene scrie:Am fost ieri la targul AVP si lasnetele Rapture Assassin XT mi-au placut cum sunt facute si au un pret foarte bun.

Corecte precizarile. Dau de o luna cu TR4 aproape exclusiv la jig usor si sunt foarte multumit de el! Este adevarat ca tot cu acelasi bat am luat in toamna stiuca la lingura si la ...vobler.Nu consider neaparat ca este un bat care poate fi "universal" ,deoarece conteaza mult si ce vrea pescarul sa faca cu batul! In sensul ca lingura poti sa o utilizezi in mai multe moduri ,iar voblere sunt o gramada de modele care se "joaca" diferit .La modul meu de pescuit consider ca pot prinde stiuca cu TR4 si cu reactive si cu jig...

Legat de Assasin ...am de cateva zile un Assassin dar XS. Bun de gume ,lucrat frumos ,senzitiv zic eu ,insa prea rapid pentru reactive...Am luat doua marle cu el la gume si ,in apa de 1m e drept, efectiv mi le-a "ridicat in picioare" in mijlocul baltii :lol:
Zic ca este un bat de salau ,mai ales daca reusesc sa schimb inelele de pe varf ,eventual sa le repozitionez.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

doru9644
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doru9644 » 24 Mar 2013, 23:07

Orice ai lua in interval de un an maxim ai sa le schimbi pana sti , ce iti vine pe mina. parerea mea incearca in bugetul tau un EnergoTeam Spin Blade ( im 12_ ala e bun , doar actiunea blancului o alegi ca au oferte) pentru salau si un par Okuma LureMania Spin 2.23m 15-40g 2Buc ieftin si bun pentru stiuci ! :wink: fineturii mai tirziu.

Glad_I
junior
junior

Mesaj de Glad_I » 22 Apr 2013, 06:53

Recomandati-mi si mie o lanseta cu care sa pot da la jiguri intre 3-20 de grame. Poate nu numai la jiguri da deocamndata asta nu am. As da pe ea pana in 400 de lei.
Multumesc

Scrie răspuns