un sfat alegere mulineta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: un sfat alegere mulineta
Da, cauta un second bun la 250 lei. Sau la 300 deja gasesti mulinete noi care nu se compara cu ce ai pus acolo.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
...ce ai vrut sa zici?!catax4u scrie:Am observat o aluzie la Shimano de 2500. Am citit ca 3000 de la Shimano este echivalent cu 2500 de la Daiwa. Merita mai mult o mulineta Shimano in gama asta de pret, e mai calitate. Eu inclinam spre Ecusima dar am vazut unele mesaje ca ar ceda galetul din cauza textilului. Plus ca as vrea sa evit perucile asta nu inseamna ca Ecusima ar face peruci, nu stiu asta. Aveti alte sugestii, daca da nu ezitati.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Dca ai ceva propuneri pt pretu' ala nu m-ar deranja sa aflu. Cu stimaZamfi scrie:Da, cauta un second bun la 250 lei. Sau la 300 deja gasesti mulinete noi care nu se compara cu ce ai pus acolo.

-
- utilizator constant
Nu stiu cine a spus ca la aceasta mulineta: http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin/f ... -2012.html se taie galetul sau ca apar jocuri. Orice galet se poate taia daca se blocheaza rulmentul sau bucsa de la galet. Vreau sa iti spun ca sunt doar povesti, mulineta este extrem de rezistenta si este cu mult peste mulinetele shimano sau daiwa din clasa lor de pret.
Mergi pe Ryobi si cu sigurant nu o sa regreti. Multi vor spune ca mulineta lor este cea mai ok, oricare ar fi ea, eu spun sa ii intrebi cum se comporta mulinetele lor dupa 100-150 de partide in cazul in care au atatea la activ. Am si eu cunostinte care au mulinete cu 2-3 iesiri si deja le descriu ca super mulinte rezistente si deosebite.
Mergi pe Ryobi si cu sigurant nu o sa regreti. Multi vor spune ca mulineta lor este cea mai ok, oricare ar fi ea, eu spun sa ii intrebi cum se comporta mulinetele lor dupa 100-150 de partide in cazul in care au atatea la activ. Am si eu cunostinte care au mulinete cu 2-3 iesiri si deja le descriu ca super mulinte rezistente si deosebite.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
Am vrut sa zic ca si alte modele in afara de ce am spus eu la inceput care credeti ca merita bagate in seama ati putea sa-mi ziceti. De asta am mentionat de Shimano. Ma gandesc ca sunt oameni mai experimentati ca mine pe aici si parerile lor nu sunt de aruncat.MARIUS POPA scrie:...ce ai vrut sa zici?!catax4u scrie:Am observat o aluzie la Shimano de 2500. Am citit ca 3000 de la Shimano este echivalent cu 2500 de la Daiwa. Merita mai mult o mulineta Shimano in gama asta de pret, e mai calitate. Eu inclinam spre Ecusima dar am vazut unele mesaje ca ar ceda galetul din cauza textilului. Plus ca as vrea sa evit perucile asta nu inseamna ca Ecusima ar face peruci, nu stiu asta. Aveti alte sugestii, daca da nu ezitati.

- MARIUS POPA
- veteran
Pentru banii aia e buna, si am bagat si PP pe ea, de mono s-a saturat si o am de ceva timp!
Pentru mofturi, tre alti bani, tu decizi!;)
Pentru mofturi, tre alti bani, tu decizi!;)

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- veteran
Vezi ca vinde cineva pe aici Sakura Alpax 2008,deci aproape echivalenta cu 2000 de la Daiwa.Daca mulineta corespunde descrierii eu pe aia as lua-o.
Da e o mulineta care mi-a placut si mie la un prieten doctor...Doar ca e 350 ...Poate mai lasa omul ,care oricum e de incredere ca am luat si eu o daiwa de la el
Oricum daca urmaresti pe aici topicurile nu se poate sa nu apara ceva daiwa , shimano mai de calitate. Decat o mulineta noua de 150 lei mai bine un second de 200 !Sau ma rog ,eu asa as face...

Oricum daca urmaresti pe aici topicurile nu se poate sa nu apara ceva daiwa , shimano mai de calitate. Decat o mulineta noua de 150 lei mai bine un second de 200 !Sau ma rog ,eu asa as face...
-
- veteran
Eu iti recomand mulineta asta, face toti banii!
Vezi ca la 250 gasesti inca Cabelas Tournament ZX2500Acatax4u scrie:Dca ai ceva propuneri pt pretu' ala nu m-ar deranja sa aflu. Cu stimaZamfi scrie:Da, cauta un second bun la 250 lei. Sau la 300 deja gasesti mulinete noi care nu se compara cu ce ai pus acolo.
http://www.cabelas.com/spinning-reels-c ... el-2.shtml
Userul Ryobi din Bistrita parca avea...