Un sfat achizitie lanseta SPINNING
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Un sfat achizitie lanseta SPINNING
pentru acuratete mai mare sa faci masuratorile pe uscat, sunt curios in ce distanta se vor transforma cei 80m 

Urasc atarnatorii!
stefane,dupa ce ii soseste counterul cei 80-85 de metrii se vor transforma in 100+...
deja o sa-i faca invidiosi pe cei din competiile de cast...

deja o sa-i faca invidiosi pe cei din competiile de cast...

Adriane, tu chiar te-ai nascut in zodia ARICI ?
te invit oricand pe vreo balta si o sa vezi singur. daca esti cuminte, te las si pe tine sa lansezi si sa te minunezi. in fine, nu deviem de la subiect, cert e ca daca asta e ceea ce cauti, poti atinge distante bune si la spinning. eu unul am fost mereu interesat de distanta de lansare, nici acum nu am vreun motiv intemeiat, dar nah. recordul la aruncari 101 m parca era cu un Antares. (in materie de cast)
intr-adevar, Stefan are dreptate, insa bucla pe care a facut-o firul nu cred sa fi avut mai mult de cativa metri.
te invit oricand pe vreo balta si o sa vezi singur. daca esti cuminte, te las si pe tine sa lansezi si sa te minunezi. in fine, nu deviem de la subiect, cert e ca daca asta e ceea ce cauti, poti atinge distante bune si la spinning. eu unul am fost mereu interesat de distanta de lansare, nici acum nu am vreun motiv intemeiat, dar nah. recordul la aruncari 101 m parca era cu un Antares. (in materie de cast)
intr-adevar, Stefan are dreptate, insa bucla pe care a facut-o firul nu cred sa fi avut mai mult de cativa metri.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
baietas,eu m-am nascut in zodia oamenilor realisti....probabil este un cuvant nou pentru tine
degeaba incerci sa arati cat de mult ai progresat...incet(dar sisgur) te apropi de miezul lui "dodoasca"...
nu zic nimic de lansete...deja le-ai incercat pe toate
degeaba incerci sa arati cat de mult ai progresat...incet(dar sisgur) te apropi de miezul lui "dodoasca"...

- George1985
- veteran
40m cu 5gr+guma?
depinde de fir si de lanseta si de conditii, se poate.
sunt gume care se lanseaza bine si fara greutai mari, cele care nu se invart in aer.
cei care pescuiesc doar pe forum nu au cum sa probeze...
depinde de fir si de lanseta si de conditii, se poate.
sunt gume care se lanseaza bine si fara greutai mari, cele care nu se invart in aer.
cei care pescuiesc doar pe forum nu au cum sa probeze...
adrian99 scrie:baietas,eu m-am nascut in zodia oamenilor realisti....probabil este un cuvant nou pentru tine
stii ca era o rima cu buzau?

nu-s nici baietas, si te-am invitat pe orice balta apropiata sa-ti demonstrez. daca alegi ceva la un pret modic, si n-ai pretentii de Cernica, iti platesc eu iesirea. si fac toate astea pt ca suntem in prohibitie si vad ca te-ncingi de fiecare data cand scriu ceva. daca alt mod de-ati consuma hormonii n-ai, fac eu cinste cu o balta. conditia e sa prinzi si peste. altfel, tot asa enervant ramai. si iti arat si cum lansez, si cat, si echipamentul. sa nu zici ca nu te-am invitat ! da, stiu. tu nu pescuiesti cu astia care abia tin lanseta in mana:))
scuze pt offtopic, redau discutia initiala.
PS: actiunea lansetei (preferabil moderat - fast), asezarea inelelor, si incarcarea optima fac minuni la mine referindu-ma strict la calitatea si lungimea lanseului.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
vezi ca se prinde bine pe Tancabesti...
sa nu uit sa-ti iei fularul ala smecher de corporatist
numai asa o sa prinzi peste
a,sa nu uit:ai reusit sa prinzi vreun salau?
la cate ineptii ai debitat pe acest forum...este normal sa ti se raspunda
daca vrei sa primesti laude...scrie pe blog... sau la reviste

sa nu uit sa-ti iei fularul ala smecher de corporatist
numai asa o sa prinzi peste

a,sa nu uit:ai reusit sa prinzi vreun salau?
la cate ineptii ai debitat pe acest forum...este normal sa ti se raspunda
daca vrei sa primesti laude...scrie pe blog... sau la reviste

Eu nu inteleg ce e asa de complicat cu masurat lungimea lanseului. Pai daca ai o mulineta ce recupereaza 73cm pe tura de manivela cu tamburul plin, faci un lanseu si numeri turele de manivela. Daca ai fir subtire si nu se goleste prea tare ramburul masori asa, daca nu calculezi si tu diferenta sau iei o lungime internediara intre min si max cm pe tura de manivela si tot iti dai seama cat arunci. Nu-i rocket science nici SF.