Un sfat achizitie lanseta SPINNING
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Un sfat achizitie lanseta SPINNING
Cunoaste cineva lanseta SAVAGE DROPSHOT XLNT2 2,28M/7-25G/2SEG
Este buna pentru salau ?
Multumesc
Este buna pentru salau ?
Multumesc
keymaker scrie:inteleg acu.totusi nu cred ca actiunea progresiva pe varf se adreseaza drilului ci atacului.sunt pescari care prefera lansetele astea pentru inlesnirea atacului prin faptul ca pestele e mofturos si sa nu resimta tensiunea in fir,recunoasterea mai usoara a caderii gumei(prin detensionarea varfului).
salaul nu e un luptator cine stie ce,sa-l pacalesti sa muste este arta.
Ok , am inteles
Mai ramane partea cu pacalitul la mine, fiind incepator !!
Multumesc
-
- senior
E f. senzitiva si castigi cativa metri buni la lanseu, insa e o lanseta cam numai pt. gume. Eu cu asta pescuiesc la salau de pe mal. Are 139 gr, ceea ce pentru o lanseta de lungimea aia este bine, insa, asa cum am mai zis, se echilibreaza cu o mulineta pe la 300gr. Daca e bine echilibrata sa stii ca nu te trage la spate nici dupa o zi intreaga de pescuit. Am cumparat-o exact pt. a-mi lungi lanseurile si nu-mi pare rau. De ex. cu un jig de 5 gr. pe un shad de 5-6 cm si fir de 6 lbs arunc mult peste 40 de metri.valeriu28 scrie:mie mi-a placut (dintre cele de mai sus) Savage-ul ala de 2.50m si 5-21gr. Daca dai de pe mal te ajuta si lungimea, mi-a parut permisiva pe varf... cam cel mai ok pt ce ai tu nevoie. din pacate n-am pescuit-o sa-ti spun cum sta la senzitivitate. dar la prima vedere, e o lanseta destul de versatila, si poti s-o folosesti si la altceva in afara de gume. doar ca mi se pare cam grea, si o sa ai un ansamblu pe la 460gr... dupa 2-3 ore...o sa ai nevoie de o pauza.
- stefanflorin
- veteran
fara suparare fishmaster, dar daca tu dai muuult peste 40m cu 5g, inseamna ca daca pui 14g termini firul de pe tambur...
Urasc atarnatorii!
nu se supara, e de servici; are, n-are mingea, trage la poarta.
si apoi spuneti ca am eu ceva cu omu'..
-
- senior
Nu chiar, dar peste 60m cu fir Daiwa Tournament de 6 lbs. Pe masurate. Nu vorbesc ce n-am incercat. La jiguri usoare mai adauga si greutatea shad-ului (2-3 grame) precum si forma lui si ai alte valori. Cu Kopito Relax de 4 si 6 cm am obtinut distantele astea, cu Savage-ul, nu cu alta lanseta, dar prieten de pescuiala cu un Legend Elite de 2.32 tot cam asa arunca.stefanflorin scrie:fara suparare fishmaster, dar daca tu dai muuult peste 40m cu 5g, inseamna ca daca pui 14g termini firul de pe tambur...
-
- senior
Mai musca, tu cam ai ceva cu toata lumea de pe aici, nu doar cu mine. Cred ca ai o problema la acoperis. Nu mai ai toate tiglele pe casa. Doamne mare-i gradina Ta (si mic e gardul)!Gogol scrie:nu se supara, e de servici; are, n-are mingea, trage la poarta.
Am cu cei care bat campii, abereaza si se dau atotstiutori in orice domeniu, sar tontoroiu in orice topic sa-si dea importanta, ceva de genul tau...in realitate sunt praf.
- andreisavin
- veteran
Forumul asta e ceva de vis...se transforma oamenii in experti intr-un an de zile(si asta nu e primul care e asa).
Acum serios fishmaster, cum ai masurat tu distanta de 40 m? Ai idee cat inseamna? Iti spun eu, cat un bloc cu 12 etaje.
Daca afirmai 14 gr plus o guma portanta, mai credeam, dar 5 gr si o gumita? Hai sa fim seriosi...
Daca afirmai 14 gr plus o guma portanta, mai credeam, dar 5 gr si o gumita? Hai sa fim seriosi...