Ugly Duckling..DA? sau NU?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Dornea Ionut
- senior
Sfatul meu este sa cumperi unul sa vezi cum te intelegi cu bataia lui si dupa te poti duce si dupa alte culori... Daca mai gasesti...
!!!

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

salut
am incercat un UD de 3 cm galben ( nu mai stiu codu culorii) e destul de prinzator, se misca frumos prin apa
singura dezamagire ii ca are drilingurile f mici cand il cumperi , si pana nu le-am schimbat am ratat cam tot, dupa ce le-am schimbat ff putini mi-au facut cu coada
si ar mai fi ceva, al meu nu e lacuit , se poate deteliora f usor comparativ cu salmo sau rapala finishul wb este slabut.... dar prinde
am incercat un UD de 3 cm galben ( nu mai stiu codu culorii) e destul de prinzator, se misca frumos prin apa
singura dezamagire ii ca are drilingurile f mici cand il cumperi , si pana nu le-am schimbat am ratat cam tot, dupa ce le-am schimbat ff putini mi-au facut cu coada

si ar mai fi ceva, al meu nu e lacuit , se poate deteliora f usor comparativ cu salmo sau rapala finishul wb este slabut.... dar prinde
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss
ca sa primesti un sarut de la o miss
Dupa ce pescuim mult la vobler incepem sa ne facem o idee despre cum am vrea sa arate voblerul perfect pentru un anumit peste. Daca ai aproape tot de la Rapala si Salmo nu cred ca iti mai trebuie altceva decat o tehnica perfecta. Nu sunt impresionat de UD, nu ii consider mai buni la niciun model decat vreunul dintre producatorii mai sus amintiti, asta nu inseamna ca nu sunt prinzatoare sau nu poti sa le prinzi shto'ul si sa faci din ele vodlere foarte productive.
Nici unele nu sunt mai bune ca altele, doar ca au batai - vibratii diferite de la o firma la alta ... asa ca uneori salmo poate fi mai bun alteori Ugly sau rapala sau cozma sau, sau, sau si uite asa nu mai avem loc prin sertare de voblere
da las'ca vine el craciunul si imi trag un bradut impodobit cu voblere sa crape mosul de invidie cand il vede 

S'altare și bunăstare !