Eu nu am ajuns la asa perfectiune si am cateva UD prin trusa. Au fost momente cand s-au dovedit mai prinzatoare decat Salmo de exemplu. In zona de voblere micro Rapala e subtire, UD exceleaza.Tristian scrie:Dupa ce pescuim mult la vobler incepem sa ne facem o idee despre cum am vrea sa arate voblerul perfect pentru un anumit peste. Daca ai aproape tot de la Rapala si Salmo nu cred ca iti mai trebuie altceva decat o tehnica perfecta. Nu sunt impresionat de UD, nu ii consider mai buni la niciun model decat vreunul dintre producatorii mai sus amintiti, asta nu inseamna ca nu sunt prinzatoare sau nu poti sa le prinzi shto'ul si sa faci din ele vodlere foarte productive.
Ugly Duckling..DA? sau NU?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cauta pe link-ul asta si o sa vezi si gama de culori si de modele. Eu folosesc modelele de 3,5 si 5cm sinking, mai rar floating iar culorile sunt: BS, BT,RH si SIL (favoritul meu) rezultate bune la clean, avat, salau.dancj scrie:[offtopic]
@taicanoe vreau poza
[/offtopic]
http://www.uglyducklingwobbler.com/inde ... &Itemid=38
S'altare și bunăstare !
Re: Ugly Duckling..DA? sau NU?
[quote="el_disku"]Detin mare parte din modelele de la rapala si salmo...spuneti-mi si mie daca au succes voblerele de la ugly duckling...daca aveti...daca folositi..si ce prindeti?[/quote]
sunt mortale, cele f mici 2 cm in special. Necesita ceva cunostinte de casting si un fir subtire, 0.10 0.12 mm. Dar da rezultate f bune. Daca vrei sa faci casting mai lung ( iti recomand cu caldura metoda, sa nu-l sperii pe hot ) incearca river2sea 3 sau 4 cm sinkerul.
sunt mortale, cele f mici 2 cm in special. Necesita ceva cunostinte de casting si un fir subtire, 0.10 0.12 mm. Dar da rezultate f bune. Daca vrei sa faci casting mai lung ( iti recomand cu caldura metoda, sa nu-l sperii pe hot ) incearca river2sea 3 sau 4 cm sinkerul.
-
- senior
Pe http://www.fishshop.ro cred ca le gasesti. Nu mai tin minte exact, dar cred ca le avea Caius la magazin.
-
- senior
-
- senior
[/quote] incearca river2sea 3 sau 4 cm sinkerul.[/quote]
apropo de river, ati pescuit cu kranky de 4,3 cm, 7 gr? ce ati prins cu el?
am luat vreo 2 de curand cu gandul la avat...
apropo de river, ati pescuit cu kranky de 4,3 cm, 7 gr? ce ati prins cu el?
am luat vreo 2 de curand cu gandul la avat...
- blogpescuit.com
- junior
el_disku scrie:Detin mare parte din modelele de la rapala si salmo...spuneti-mi si mie daca au succes voblerele de la ugly duckling...daca aveti...daca folositi..si ce prindeti?
Salut,
Eu am luat cean si pe neajlov si pe teleorman la vobler Ugly Duckling 3cm - 4cm.
Exemplare frumoase 400g , 500g , 800g si 1kg cel mai mare

Asa ca recomand calitate/pret mi-se par foarte ok.
fir!