TurneulAvP
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TurneulAvP
A participat cineva dintre noi la turneele trecute?Sunt curios cum a fost,impresii..
tincu,
suntem multi pe site care participam la turneu
atmosfera e de foarte multe ori excelenta
se lega prietenii se nasc orgolii
nu e biserica , are si bune si rele
dar este o mare realizare a spinningului romanesc
din punct de vedere a ambiantei e frumos
intr-un cuvant
merita sa experimentezi fie si numaio data asa ceva
e adevarat e altceva decat pescuitul de placere
dar s-ar putea sa iti placa
te invit la oricare etapa doresti sa ne cunoastem si sa-mi spui parerea ta
dupa
fir intins
suntem multi pe site care participam la turneu
atmosfera e de foarte multe ori excelenta
se lega prietenii se nasc orgolii
nu e biserica , are si bune si rele
dar este o mare realizare a spinningului romanesc
din punct de vedere a ambiantei e frumos
intr-un cuvant
merita sa experimentezi fie si numaio data asa ceva
e adevarat e altceva decat pescuitul de placere
dar s-ar putea sa iti placa
te invit la oricare etapa doresti sa ne cunoastem si sa-mi spui parerea ta
dupa
fir intins
multumesc de invitatie,poate ca voi veni,insa multi nu pot participa si eram curios ca cei care pot face lucrul asta sa zica doua cuvinte de la un concurs la care au participat,fiecare trebuie sa aiba un "varf",ceva acolo,ridicati cortina si luminati-ne.Nu vreau clasamente,cvreau doar sa zica fiecare in felul lui cum a fost,cum s-a simtit,ce a gresit,ce a nimerit,la ce a mers,etc.Fir intins.
nu inteleg de ce te-ai suparat pe ococi. te-a indrumat f bine. la sectiunea respectiva au scris cateva zeci de competitori impresiile lor dupa fiecare concurs. sunt scrise acolo si cele bune, si cele rele (mai mult cele rele, ca asa-i omu
). Oricum, nu seamana cu ce vezi la TV la alte sporturi, fiindca aici stam seara impreuna, adversarii de peste zi.

E fain ca potzi pescui langa pescari de valoare de la care ai intotdeauna ce invatza.Cei ce au participat la cateva concursuri au invatzat cat poate ar fi invatzat in ani buni de stat pe balta. 

Ultima oară modificat 23 Feb 2008, 19:09 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Banuiesc unde bati.Paul scrie: Eu sunt sigur ca poti invata la fel de bine si de la persoane care nu au fost niciodata la vreun concurs, dar au multa experienta in spate
Nu dau nume
Daca vrei sa inveti sa pescuiesti, oare nu-i pacat sa dai cu picioru la o asemenea ocazie? Pana una alta, in lipsa altui sistem de masurare, cei care castiga concursurile sunt cei mai buni. Nu dau nume

Si asa cum zicea ovidiu14, sunt niste diferente intre pescuitul de placere si cel de competitie.
Ai ocazia sa vezi scule de care doar ai auzit, cunosti oameni, vezi locuri noi, etc.
Eu zic ca merita cu varf si indesat, numa sa ai timp si sa te tina buzunarul.