Daca vrei sa inveti nu e nevoie sa mergi la toate. Mergi la care te intereseaza, care-ti sunt mai accesibile.
Daca vrei sa te clasezi cat mai bine in Campionat, atunci faci eforturi si mergi la cat mai multe. Dar asta e deja altceva decat firul discutiei de fata.
300 ron e taxa maxima. E posibil sa fie etape cu taxa 100-150 ron.
Doua etape vor fi langa Bucuresti, deci transportul in cazul asta nu e mare lucru. Daca dormi la cort si mananci din traista mai faci o economie.
Deasemenea, poti veni ca spectator, dar nu e acelasi lucru.
Anul asta inca nu e obligatorie apartenenta de un club.
Am si eu asa o curiozitate, am vazut ca se prinde peste,de vina este densitatea acestuia,sau meseria isi spune cuvantul.Nu vreau sa se simta nimeni jignit,imi cer scuze daca am gresit cu ceva ,dar a-si fii curios sa vad cum s-ar descurca competitorii pe un rau,baraj,ales la intamplare in fiecare an.O proba in care nu stii ce te asteapta,la ce merge,ce merge.Loc in care nu ai mai pescuit editia trecuta,ca o proba de foc,in care sa se puncteze toti rapitorii,cu pescuit din barca bineinteles.
Nu e chiar asa cum crezi. Degeaba e o balta total noua, caci cei mai buni si cu pretentii in clasament vor merge sa se antreneze 2, 5, 10 zile inainte. Asa ca la momentul concursului pentru ei balta nu va mai fi noua. Sunt pescari care in cateva ore sunt capabili sa gaseasca cel mai bun loc de pe balta!