TurneulAvP

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Feb 2008, 16:11

De acord cu tine in ceea ce priveste JDM. Daca am parut ironic, scuze posesorilor.
Greu de spus cat costa tot, poate te pot ajuta cei care au participat serios la turneul de anul trecut.
Asa orientativ, considerand 300 de ron taxa concurs cu cazare si masa, 150 ron transportul (medie - depinde de unde vii :D ) si rotunjind cu alte maruntisuri, sa zicem vreo 550 de lei adica 150 EUR/etapa.
Anul asta vor fi 8 etape, deci 1200 EUR.
Depinde mult si cati bani vrei sa dai, poti sa mergi cu mai multi in masina, poti dormi la cort, poti manca din traista si iesi mai ieftin.
S-ar putea sa ma insel, ma vor contrazice participantii daca nu e asa.
Ultima oară modificat 23 Feb 2008, 16:21 de către Tavi, modificat 1 dată în total.

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 23 Feb 2008, 16:20

Anul asta vor fi 8 etape, deci vreo 1200 EUR.
obligatorie participarea la toate?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Feb 2008, 16:22

Nu, dar daca vrei sa te plasezi bine in clasamentul final, tre sa te cam duci la cat mai multe.
Uite aici regulamentul:
http://www.lrs.ro/regulamente/regulament_TAVP_2008.html

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Feb 2008, 16:32

asta este,greu,dar incepe lumea sa spuna.Am si eu asa o curiozitate, am vazut ca se prinde peste,de vina este densitatea acestuia,sau meseria isi spune cuvantul.Nu vreau sa se simta nimeni jignit,imi cer scuze daca am gresit cu ceva ,dar a-si fii curios sa vad cum s-ar descurca competitorii pe un rau,baraj,ales la intamplare in fiecare an.O proba in care nu stii ce te asteapta,la ce merge,ce merge.Loc in care nu ai mai pescuit editia trecuta,ca o proba de foc,in care sa se puncteze toti rapitorii,cu pescuit din barca bineinteles.Ca ce baraje mari sunt pe olt,oho,iar rapitor asijderea.(ex. avat 7kg.-ipotesti,sursa you tube).Citeam un articol excelent al lui Eugen German,"Rapitori de tinichea",in care jocul oscilantelor iti este oferit pe tava,mura in gura,si ma gandeam ca de palpitant ar trebui sa fie chiar si pentru cei ca el,o asemenea provocare,o noua etapa de concurs intr-un loc diferit.Fire intinse.

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 23 Feb 2008, 17:06

Eu ma gandeam la concurs ca la o altermativa ca pe la noi prin zona nu mai poti pescui din barca ta ca le incurci plasele la "jmecheri"
Banuiesc ca baltile din concurs nu sunt plasuite?
Daca ma tine spinarea sa particip la vreo 3-4 e ok

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Feb 2008, 18:52

Daca vrei sa inveti nu e nevoie sa mergi la toate. Mergi la care te intereseaza, care-ti sunt mai accesibile.
Daca vrei sa te clasezi cat mai bine in Campionat, atunci faci eforturi si mergi la cat mai multe. Dar asta e deja altceva decat firul discutiei de fata.
300 ron e taxa maxima. E posibil sa fie etape cu taxa 100-150 ron.
Doua etape vor fi langa Bucuresti, deci transportul in cazul asta nu e mare lucru. Daca dormi la cort si mananci din traista mai faci o economie.
Deasemenea, poti veni ca spectator, dar nu e acelasi lucru.
Anul asta inca nu e obligatorie apartenenta de un club.
Am si eu asa o curiozitate, am vazut ca se prinde peste,de vina este densitatea acestuia,sau meseria isi spune cuvantul.Nu vreau sa se simta nimeni jignit,imi cer scuze daca am gresit cu ceva ,dar a-si fii curios sa vad cum s-ar descurca competitorii pe un rau,baraj,ales la intamplare in fiecare an.O proba in care nu stii ce te asteapta,la ce merge,ce merge.Loc in care nu ai mai pescuit editia trecuta,ca o proba de foc,in care sa se puncteze toti rapitorii,cu pescuit din barca bineinteles.
Nu e chiar asa cum crezi. Degeaba e o balta total noua, caci cei mai buni si cu pretentii in clasament vor merge sa se antreneze 2, 5, 10 zile inainte. Asa ca la momentul concursului pentru ei balta nu va mai fi noua. Sunt pescari care in cateva ore sunt capabili sa gaseasca cel mai bun loc de pe balta!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Feb 2008, 19:18

Paul scrie: Eu sunt sigur ca poti invata la fel de bine si de la persoane care nu au fost niciodata la vreun concurs, dar au multa experienta in spate
Nu dau nume :wink:
Concursurile inseamna schimb de experientza intre pescari valorosi, deci multa informatzie inr-un singur pachet. E ca un DC++ al spinning-ului.Nu cred ca exista un "Gheorghe" care sa te invetze si sa stie mai multe decat au acumulat totzi acesti oameni cu adevarat pasionatzi de ceea ce fac :wink: .

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 23 Feb 2008, 20:15

decat sa vin ca spectator sa-mi bag unghia in gat mai bine stau acasa
cam cate zile tine un concurs ca sar putea sa am probleme cu serviciu sa nu pot sa lipsesc

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Feb 2008, 20:23

Va cam indepartati de la subiect... :evil:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Feb 2008, 21:20

toate concursurile vor fi de 3 manse:
sambata dimineata
sambata dupa-amiaza