Tica Spin Focus

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tito
veteran
veteran

Re: Tica Spin Focus

Mesaj de tito » 31 Ian 2016, 19:39

lenovo scrie:
tito scrie:http://www.totalfishing.ro/mulineta-spr ... 41247.html

Merita diferenta de bani.
Nu contest ca e bun red arc-ul, l-am incercat dar din pacate e prea grea pentru un bat de 6,8 craci... :respekt:
S-ar putea ca si una de 250 gr sa dezechilibreze ansamblul, nu ai specificat pe ce bat o vei folosi. In categoria aia de pret as merge tot pe Tica.

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 01 Feb 2016, 10:27

Mai poti avea in vedere si Okuma Trio 30s. Este o mulineta solida, aseaza firul bine, singurul dezavantaj este ca nu beneficiaza de un tambur de rezerva.

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 01 Feb 2016, 18:48

nu recomand trio 30s; eu unul am probleme cu ea si au mai patit-o si altii ... dar cine stie, poate n-am avut noi noroc ...

http://www.rapitori.ro/forum/probleme-m ... 32719.html
Vremurile frumoase au trecut ...

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 01 Feb 2016, 21:18

Azi am fost la un magazin unde am gasit Tica Spin Focus de 2000. Sincer e o mulineta robusta, ruleaza foarte bine, nu are joc in manivela, pretul este mic comparativ cu alte mulinete din clasa ei si la dotarile acesteia si ca marime si greutate pot spune ca este super ok, repet la banii astia (330 sau 340 de lei) nu cred ca mai este mulineta asa robusta...
PS: Okuma nu imi place din cauza franei multi disc... :respekt:

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 02 Feb 2016, 00:07

are si tambur de rezerva, spor la cumparaturi. sa faci un review despre ea dupa primele partide sa ne zici cum e.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 02 Feb 2016, 10:48

Probabil ca prin aprilie vor fi primele partide. Mai este de lucru la bat :)

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 03 Feb 2016, 09:44

Salut. Sugestie: Mulineta Hypalite catbon titanium 1120FD de la SPRO. Este mai usoara decat Zauber, ca mecanica seamana izbitor cu morethan branzino. Manivela infiletata, deci fara jocuri, tamburul se aseaza pe 2 rulmenti, discuri de franare matrice de carbon, 11 bb inox capsulati, tambur metal superperforat si vopsit negru, de fapt toata e neagra de parca ar fi a lui Zorro. Ce mi-a placut la interior, este ca arata ca si Branzino, adica torsiunea axului tamburului este aplicata unui rulment, asa ca, nici in cea mai mare sarcina aplicata nu exista frecare pe mecanismul de oscilatie. Acesta este un aspect foarte important, iar solutia aceasta tahnica este superioara celor care functioneaza pe baza de frecare. Si este chiar in bugetul tau.

Scrie răspuns