Textil-best of !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Textil-best of !
L-am comparat si cu 13 si cu 18, nu pot sa zic ca-s diferente mari dar sunt ceva diferente, ochiometric vorbind. Pt. ce vreau eu, 16 mi s-a parut cel mai potrivit.
Urasc atarnatorii!
- George1985
- veteran
Multam fain!
ca tot e topicul deschis...a folosit careva Sufix Matrix Pro Midnight Green 0.20mm (http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... 58594.html) sau chiar si alta grosime,ma intereseaza ce comportament are per/general..e totusi un pret bun zic dar chiar merita ?
nimeni nu ofera un review?
Exact asta nu l-am folosit
Am folosit Matrix pro culoare yellow... cel vechi cum era inainte.... nu stiu daca e vre-o diferenta intre ele in afara de ambalaj
Ca asta doar ca era de 10 lb (0.12 parca):

Firule e ok, rezistent, ia apa (asa ca minus), ok la abraziune..... E mai aproape de firele gen PP sau Sufix Performance Braid...
Am de ceva ani pe o mulineta de cast... folosit cu leader... inca e ok, tine inca bine si nu sa decolorat asa tare ca alte fire.
Personal sunt multumit de el, insa e genul de fir care il prefer pentru curgatoare la fel ca PP.
Am folosit Matrix pro culoare yellow... cel vechi cum era inainte.... nu stiu daca e vre-o diferenta intre ele in afara de ambalaj
Ca asta doar ca era de 10 lb (0.12 parca):

Firule e ok, rezistent, ia apa (asa ca minus), ok la abraziune..... E mai aproape de firele gen PP sau Sufix Performance Braid...
Am de ceva ani pe o mulineta de cast... folosit cu leader... inca e ok, tine inca bine si nu sa decolorat asa tare ca alte fire.
Personal sunt multumit de el, insa e genul de fir care il prefer pentru curgatoare la fel ca PP.

l-am comandat deja si a ajuns,insa am cerut un 0.20 pe portocaliu si mi-a ajuns 0.18 midnight green,ca si camuflaj este foarte ok culoare..sa-l schimb sau nu ?
de pp-uri am deja cam pe toti tamburii,sunt multumit de el,insa vroiam sa mai schimb ceva..
-
- veteran
Buna ziua, ne cerem scuze pentru eroare. Va vom contacta telefonic pentru remedierea problemei.
nu-i bai dl Dan..oricum multumesc.
Salutare,
am tot citit despre fire si mi se pare cu cat citesc mai mult cu atat devine mai complicat
. E greu sa fi obiectiv probabil, fiecare cu preferintele lui.
Va intreb si poate ma lamuriti ce fir sa-mi iau, o sa pescuiesc de pe mal pe raul(baraj) Olt dupa salau. As dori un fir decent, nu vreau cel mai bun si scump, ceva gen VW Passat la masini(sper ca intelegeti comparatia:) ).Multumesc celor care ma vor ajuta.
P.S: va rog sa-mi specificati si grosimea lui.
am tot citit despre fire si mi se pare cu cat citesc mai mult cu atat devine mai complicat

Va intreb si poate ma lamuriti ce fir sa-mi iau, o sa pescuiesc de pe mal pe raul(baraj) Olt dupa salau. As dori un fir decent, nu vreau cel mai bun si scump, ceva gen VW Passat la masini(sper ca intelegeti comparatia:) ).Multumesc celor care ma vor ajuta.
P.S: va rog sa-mi specificati si grosimea lui.