am precizat ca "1 luna" pt a nu se subantelege ca e perfect.tocmai ca eu am experiente cu multe alte fire care dupa 2-3 luni sau chiar 1 saptamana s-a ales prafu de ele...lau_bau scrie:alberc C , cat ai pescuit cu acest fir intr o luna de zile in care
a fost iarna si mai toate apele bocna ???
Parerea mea ca un feed back ok poti sa dai dupa macar o jumate de sezon in care ai pescuit firul in diverse conditii....
Multam oricum.
Textil-best of !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Textil-best of !
exact asta m-am gandit si eu..dar nu stiu cum pescuiesti tu..eu de la inceputul decembrie 4 zile/saptamana sunt la pescuit..consider ca-l pescuiesc intr-o saptamana mai mult decat pescuiesti tu intr-un an..acum sa nu te superi pe mineAlex-BAV scrie:Jur ca m-am gandit si eu la asta, dar apoi ar fi zis albert C ca am ceva cu el si postarile luilau_bau scrie:alberc C , cat ai pescuit cu acest fir intr o luna de zile in care
Parerea mea ca un feed back ok poti sa dai dupa macar o jumate de sezon in care ai pescuit firul in diverse conditii....
Multam oricum.![]()
![]()
Poate pe Dunare, dar totusi intr-o luna....., cam repede ti-ai facut o parere.
Si daca citim topicul ai schimbat firele ca sosetele, iar luna viitoare descoperi altul![]()
![]()

vb despre tine aici..uita-te la ce injurii mi-ai adus mie acolo unde am postat..Gogol scrie:Omu posteaza si el sa se afla in treaba; daca ii atragi atentia, te injura pe p.m. N-ai cu cine...
vin-o cu argumente cand postezi ceva..nu doar caterinca si injurii..ca numai asta se vede la cat de des scrii pe forum..
Doamne fereste albert.c, n-am cum sa ma supar

Do it with passion or not at all !
Sa revenim....lau_bau scrie:http://www.totalfishing.ro/fir-textil-v ... 45326.html
Pentru ca am un nou combo as vrea sa incerc sezonul asta firul de mai sus la jig.
Mi ar fi de ajutor cateva pareri de la cei ce l ai folosit.
Multam.
Alte pareri ???
din experienta mea cu varivas, sunt fire bune.
Am pescuit vreo 3 sezoane (la mine un sezon = martie-mai sau octombrie-noiembrie) cu un varivas grande pe de 15 lb (un fir nu foarte scump) si s-a comportat foarte bine, pescuind doar pe balti.
Depinde pana la urma la ce vrei sa il folosesti. Senzitiv, sa lansezi cu toata rola si sa tina si la abraziune, sigur nu vei gasi niciodata.
Am pescuit vreo 3 sezoane (la mine un sezon = martie-mai sau octombrie-noiembrie) cu un varivas grande pe de 15 lb (un fir nu foarte scump) si s-a comportat foarte bine, pescuind doar pe balti.
Depinde pana la urma la ce vrei sa il folosesti. Senzitiv, sa lansezi cu toata rola si sa tina si la abraziune, sigur nu vei gasi niciodata.
Sezonul trecut pentru salau atat pe dunare cat si pe lacuri am folosit Daiwa Shinobi http://www.totalfishing.ro/fir-textil-d ... 43638.html . Firul este matasos si curge foarte bine prin inele, nu ia apa. Am avut probabil 20-25 de iesiri si am gasit doua probleme:
- Se decoloreaza, din verde fluo devine alb
.
- Pentru dimensiuni mici (10lb)chiar daca producatorul zice ca e perfect rotund mie mi se pare ca e mai mult banda, daca vrei sa pescuiesti in ape adanci cu jiguri usoare face burta la scufundare si pierzi din senzitivitate.
Anul trecut am fost multumit de el si o sa il folosesc si anul asta, nu e un fir scump insa isi face treaba foarte bine.
- Se decoloreaza, din verde fluo devine alb

- Pentru dimensiuni mici (10lb)chiar daca producatorul zice ca e perfect rotund mie mi se pare ca e mai mult banda, daca vrei sa pescuiesti in ape adanci cu jiguri usoare face burta la scufundare si pierzi din senzitivitate.
Anul trecut am fost multumit de el si o sa il folosesc si anul asta, nu e un fir scump insa isi face treaba foarte bine.
Bati campii omule,chiar nu ai nimerit-o cu Alex-BAValbert.C scrie:exact asta m-am gandit si eu..dar nu stiu cum pescuiesti tu..eu de la inceputul decembrie 4 zile/saptamana sunt la pescuit..consider ca-l pescuiesc intr-o saptamana mai mult decat pescuiesti tu intr-un an..acum sa nu te superi pe mineAlex-BAV scrie:Jur ca m-am gandit si eu la asta, dar apoi ar fi zis albert C ca am ceva cu el si postarile luilau_bau scrie:alberc C , cat ai pescuit cu acest fir intr o luna de zile in care
Multam oricum.![]()
![]()
Poate pe Dunare, dar totusi intr-o luna....., cam repede ti-ai facut o parere.
Si daca citim topicul ai schimbat firele ca sosetele, iar luna viitoare descoperi altul![]()
![]()

ideea e sa vb despre fire nu pareri offtopic.