Taxe marite aberant pentru permisul de pescuit.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
Re: Taxe marite aberant pentru permisul de pescuit.
taxa e doar pentrupescuitul sportiv. pentru sub si supraexistenta emoka ca in fiecare an.
de fapt taxa este pentru pescarii sportivi,cei care si-au achitat mereu darile catre stat
ceilalti(care n-au platit niciodata)nu vor plati nici de acum inainte...
braconierii sunt exclusi,ei au regim juridic special
ceilalti(care n-au platit niciodata)nu vor plati nici de acum inainte...
braconierii sunt exclusi,ei au regim juridic special

e mult, e putin, asta e discutabil...
am vizat si eu permisul pt a 3-a oara prin ianuarie. in spatele meu la coada, pe langa 3 domni respectabili, era si un grup de romi... pt care sigur aceasta taxa reprezenta doar un paravan... nu vreau sa discriminez, dar pt unele persoane e prea putin, avand invedere foloasele pe care le trag din "pescuit"...
in alta ordine de idei, reforme si taxe. dar asa cum am zis, am vizat permisul pt a 3-a oara. merg foarte des la pescuit pe natural. n-am avut niciodata ocazia sa prezint permisul si chitanta la vreun control.... si cred ca asta e cea mai mare problema. poate daca ne-ar fi cerut sa platim taxa mai mare pentru a mari efectivele care se ocupa de controale, pentru a oferi siguranta pe apele publice, pentru a-i scolariza si a-i pune la punct cu legislatia din domeniu...
.... DACA ...
am vizat si eu permisul pt a 3-a oara prin ianuarie. in spatele meu la coada, pe langa 3 domni respectabili, era si un grup de romi... pt care sigur aceasta taxa reprezenta doar un paravan... nu vreau sa discriminez, dar pt unele persoane e prea putin, avand invedere foloasele pe care le trag din "pescuit"...
in alta ordine de idei, reforme si taxe. dar asa cum am zis, am vizat permisul pt a 3-a oara. merg foarte des la pescuit pe natural. n-am avut niciodata ocazia sa prezint permisul si chitanta la vreun control.... si cred ca asta e cea mai mare problema. poate daca ne-ar fi cerut sa platim taxa mai mare pentru a mari efectivele care se ocupa de controale, pentru a oferi siguranta pe apele publice, pentru a-i scolariza si a-i pune la punct cu legislatia din domeniu...
.... DACA ...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Din pacate nu se va intampla nimic cu banii dati ... multi sau putin nu vor ajuta cu nimic pescarii si nici apele publice ...
Vremurile frumoase au trecut ...