Taxa Bradisor, Malaia, Vidra

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tyrael
veteran
veteran

Taxa Bradisor, Malaia, Vidra

Mesaj de tyrael » 05 Feb 2013, 02:18

Este pana la urma legala taxa pentru aceste lacuri? Daca da, unde scrie lucrul asta? Nu se poate pescui cu permisul de la anpa?
www.spinningclub.ro

mytza_sima
junior
junior

Re: Taxa Bradisor, Malaia, Vidra

Mesaj de mytza_sima » 05 Feb 2013, 08:14

salut,
anul trecut nu era valabil acel permis...eu am fost intrebat de "DL Anton" la bradisor de autorizatie care costa vreo 3 mil sau ceva de genu.nui mi se pare un lucru normal da .....ce dracu mai e normal la noi?..:(

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 05 Feb 2013, 20:09

nu se poate pescui cu permisul anpa.... trebuie autorizatie eliberata de ocolul silvic de care apartin aceste lacuri - bradisor din cate stiu apartine de ocolul silvic brezoi - sau taxa platita la zi saptamana sau luna...
Nihil Sine Deo

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 06 Feb 2013, 18:33

Salut ,esti la pescuit pe partea cu soseaua te a vazut vine si ti cere taxa ....Simplu 25 sau 30 de lei....Daca vine ...am dat 3 dimineti si seri la rand si nu nea controlat niminiiii.... Noi cautam pastraviiiii ca in timu zilei doar bibi de 10 cm :respekt:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Feb 2013, 18:50

nu.
da.
dar cum suntem in Romania, totul este posibil.
sfat - nu te duce sa platesti taxa cand vine Aton si striga ca boul pe malul lacului, nu coboara dupa tine si chiar daca ar faceo.........cum draqu sa te gaseascape acolo?
si iti spun sigur ca nu risca sa vina pe malul apei, prea multi i-au promis o cunostinta cu fundul lacului :twisted:
daca totusi te-a mancat in *** si te-ai intalnit cu prostul, roagal insistent sa iti scrie proces verbal de contraventie si sa treaca legea si articolele pe care le-ai incalcat :wink:

:lol: :lol: :lol: Stie sa scrie...sau oare stie ce articolele a incalcat :?: :lol1:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 06 Feb 2013, 22:28

Ai mai fost recent adica anu asta ......cum e lacu .?...E inghetat ??S ar putea sa trec pe acolo ,mersi....

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 06 Feb 2013, 22:47

Nu am fost inca, planuiam sa ies dar sa se mai incalzeasca. Nu cred totusi ca e dezghetat
www.spinningclub.ro

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 07 Feb 2013, 08:39

Am fost pe Bradisor de multe ori cu barca...n-a venit nici dracu, ca nici ala nu mai trece pe la noi :lol1: ...adica ar fi culmea sa ma-ntrebe cineva de ceva cand la peultima partida la 100 de m de mine scoteau 3 oligofreni plasele...acolo jos la betoane :evil:

La Vidra nu vine nimeni pe lac dupa tine cand esti cu barca...singura problema ar fi in prohibite cand au mai fost ceva circulete...dar si atunci s-au suprapus problemele cu niste delegatii ale unor sus-pusi de pe la Ape sau Minister care aveau protocol pe la statiune si probabil au marait cand au vazut ceva barci la trena pe lac...nu ca s-ar face controale :evil:

mytza_sima
junior
junior

Mesaj de mytza_sima » 07 Feb 2013, 11:53

A fost cineva pe la bradisor saptamana asta? Am auzit ca se vad ceva pescari pe la cerbu la debusare.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 07 Feb 2013, 12:06

mytza_sima scrie:A fost cineva pe la bradisor saptamana asta? Am auzit ca se vad ceva pescari pe la cerbu la debusare.

acolo mereu sunt pescari... ori sunt pile, cunostinte, prieteni, obligatii etc. de ale lui Cerbu ori sunt cunoscuti ai paznicului cand nu e Cerbu in zona ori sunt pescari normali( a se intelege fara intrare la unul din cei doi mai sus mentionati) care in momentul cand sunt vazuti de paznic sunt si goniti din zona aia...
acolo sunt pescari mereu deoarece e cea mai buna zona de pescuit, cu cele mai multe capturi si cu, de multe ori, exemplare mari ...e singura zona care nu ingheata iarna din cauaza curentului produs de debusare...
Nihil Sine Deo

Scrie răspuns