Taxa Bradisor, Malaia, Vidra
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Taxa Bradisor, Malaia, Vidra
Este pana la urma legala taxa pentru aceste lacuri? Daca da, unde scrie lucrul asta? Nu se poate pescui cu permisul de la anpa?
www.spinningclub.ro
-
- junior
Re: Taxa Bradisor, Malaia, Vidra
salut,
anul trecut nu era valabil acel permis...eu am fost intrebat de "DL Anton" la bradisor de autorizatie care costa vreo 3 mil sau ceva de genu.nui mi se pare un lucru normal da .....ce dracu mai e normal la noi?..
anul trecut nu era valabil acel permis...eu am fost intrebat de "DL Anton" la bradisor de autorizatie care costa vreo 3 mil sau ceva de genu.nui mi se pare un lucru normal da .....ce dracu mai e normal la noi?..

-
- veteran
nu se poate pescui cu permisul anpa.... trebuie autorizatie eliberata de ocolul silvic de care apartin aceste lacuri - bradisor din cate stiu apartine de ocolul silvic brezoi - sau taxa platita la zi saptamana sau luna...
Nihil Sine Deo
Salut ,esti la pescuit pe partea cu soseaua te a vazut vine si ti cere taxa ....Simplu 25 sau 30 de lei....Daca vine ...am dat 3 dimineti si seri la rand si nu nea controlat niminiiii.... Noi cautam pastraviiiii ca in timu zilei doar bibi de 10 cm 

nu.
da.
dar cum suntem in Romania, totul este posibil.
sfat - nu te duce sa platesti taxa cand vine Aton si striga ca boul pe malul lacului, nu coboara dupa tine si chiar daca ar faceo.........cum draqu sa te gaseascape acolo?
si iti spun sigur ca nu risca sa vina pe malul apei, prea multi i-au promis o cunostinta cu fundul lacului
daca totusi te-a mancat in *** si te-ai intalnit cu prostul, roagal insistent sa iti scrie proces verbal de contraventie si sa treaca legea si articolele pe care le-ai incalcat
Stie sa scrie...sau oare stie ce articolele a incalcat

da.
dar cum suntem in Romania, totul este posibil.
sfat - nu te duce sa platesti taxa cand vine Aton si striga ca boul pe malul lacului, nu coboara dupa tine si chiar daca ar faceo.........cum draqu sa te gaseascape acolo?
si iti spun sigur ca nu risca sa vina pe malul apei, prea multi i-au promis o cunostinta cu fundul lacului

daca totusi te-a mancat in *** si te-ai intalnit cu prostul, roagal insistent sa iti scrie proces verbal de contraventie si sa treaca legea si articolele pe care le-ai incalcat

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Ai mai fost recent adica anu asta ......cum e lacu .?...E inghetat ??S ar putea sa trec pe acolo ,mersi....
Nu am fost inca, planuiam sa ies dar sa se mai incalzeasca. Nu cred totusi ca e dezghetat
www.spinningclub.ro
-
- veteran
Am fost pe Bradisor de multe ori cu barca...n-a venit nici dracu, ca nici ala nu mai trece pe la noi
...adica ar fi culmea sa ma-ntrebe cineva de ceva cand la peultima partida la 100 de m de mine scoteau 3 oligofreni plasele...acolo jos la betoane
La Vidra nu vine nimeni pe lac dupa tine cand esti cu barca...singura problema ar fi in prohibite cand au mai fost ceva circulete...dar si atunci s-au suprapus problemele cu niste delegatii ale unor sus-pusi de pe la Ape sau Minister care aveau protocol pe la statiune si probabil au marait cand au vazut ceva barci la trena pe lac...nu ca s-ar face controale

La Vidra nu vine nimeni pe lac dupa tine cand esti cu barca...singura problema ar fi in prohibite cand au mai fost ceva circulete...dar si atunci s-au suprapus problemele cu niste delegatii ale unor sus-pusi de pe la Ape sau Minister care aveau protocol pe la statiune si probabil au marait cand au vazut ceva barci la trena pe lac...nu ca s-ar face controale

-
- junior
A fost cineva pe la bradisor saptamana asta? Am auzit ca se vad ceva pescari pe la cerbu la debusare.
-
- veteran
mytza_sima scrie:A fost cineva pe la bradisor saptamana asta? Am auzit ca se vad ceva pescari pe la cerbu la debusare.
acolo mereu sunt pescari... ori sunt pile, cunostinte, prieteni, obligatii etc. de ale lui Cerbu ori sunt cunoscuti ai paznicului cand nu e Cerbu in zona ori sunt pescari normali( a se intelege fara intrare la unul din cei doi mai sus mentionati) care in momentul cand sunt vazuti de paznic sunt si goniti din zona aia...
acolo sunt pescari mereu deoarece e cea mai buna zona de pescuit, cu cele mai multe capturi si cu, de multe ori, exemplare mari ...e singura zona care nu ingheata iarna din cauaza curentului produs de debusare...
Nihil Sine Deo