Taxa Bradisor, Malaia, Vidra
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Taxa Bradisor, Malaia, Vidra
unde se plateste taxa de 26 ron?
-
- junior
aia se plateste pe balta da poate ai noroc sa nu vina Anton.oricum pana pe 1 mai e inchis sezonul.
mai e peste in lac?merita sa bat drumul de la bucuresti pana acolo?
doar pt pescuit, NU.
daca vrei sa te plimbi...........zona merita.
daca vrei sa te plimbi...........zona merita.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
vin special ptr a pescui, am drum in zona ptr cateva zile la finele lunii mai
ma cam dezamagesti!!! trebuie sa-mi iau adio de la pescuit in zona?
depinde ce pescuit practici.
daca vrei sa dai la spin...........slabe sanse la pastrav, ia rclean sau biban doar mici si f mici.
daca pescuiesti la pluta cu momala vie sau papacioaca..........poate, poate, cate unul ratacit sau scapat de braconieri
eu nu merg acolo desi sunt muult mai aproape decat tine
daca vrei sa dai la spin...........slabe sanse la pastrav, ia rclean sau biban doar mici si f mici.
daca pescuiesti la pluta cu momala vie sau papacioaca..........poate, poate, cate unul ratacit sau scapat de braconieri
eu nu merg acolo desi sunt muult mai aproape decat tine

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
sa inteleg ca la match am sanse mai mari sa mai prind ceva? stiam ca e un lac de rapitori, dar incep sa-mi dau seama ca in cativa ani, datorita unor oameni "binevoitori" nu vom mai avea peste in apele astea!? gresesc?
deloc.
-
- senior
Poate ca pe Vidra sunt sanse mai mari...poate. Pacat ca se coboara foarte greu la lac. Si in plus fata de Bradisor sunt sanse (riscuri) mai mari sa vezi in direct vipere, ursi, lupi... zic bine? De fapt care din aceste 2 lacuri are un randament mai bun la pastrav?