Targ de pescuit si vanatoare Cluj Napoca Aprilie 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- lucutabogdan
- utilizator constant
Targ de pescuit si vanatoare Cluj Napoca Aprilie 2012
Salut,
Acum 10 minute am aflat despre targ si in 10 minute (pana termin postarea) am fugit sa vedem cine, ce si cum se prezinta.
http://www.transilvaniahuntingandfishing.ro/
Azi am sa merg la targ sa vedem cum se prezinta.
Probabil este foarte asteptat de r"rapitorii" clujeni si nu numai.
Daca aveti ocazia de a vizita acest targ , postati impresiile voastre vis a vis de participare (varietate, promotii, companii)
Acum 10 minute am aflat despre targ si in 10 minute (pana termin postarea) am fugit sa vedem cine, ce si cum se prezinta.
http://www.transilvaniahuntingandfishing.ro/
Azi am sa merg la targ sa vedem cum se prezinta.
Probabil este foarte asteptat de r"rapitorii" clujeni si nu numai.
Daca aveti ocazia de a vizita acest targ , postati impresiile voastre vis a vis de participare (varietate, promotii, companii)
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !
Fir Intins !
Re: Targ de pescuit si vanatoare Cluj Napoca Aprilie 2012
Mah ****! Si abia acum aflu
Poate duminica...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- lucutabogdan
- utilizator constant
Mda....Zamfi scrie:Mah ****! Si abia acum afluPoate duminica...
Am venit acasa, am fost am vazut papagali, ghete rezistente la apa, pestisori de acvariu, hrana pentru caini, berbeci, sa pentru cai, ....
...a am vazut 4 bete pentru stationar si cam atat in decursul vizitei.
"Surpriza " a fost la plecare (desi targul a inceput de ieri, nu am pierdut nimic) , m-am oprit la standul exterior de barci gonflabile (nici un reprezentant prezent) ; m-am uitat si am plecat .
tocmai un minivan descarca lansete de cu zor ; tocmai acum?!? zic eu , veniti la final?- ei au zis ca in 3-4 ore este amenajat standul si asta inseamna ca maine va trebui sa merg cu piticii la o plimbare pentru a profita de prezenta singurului stand care corespunde dorintelor mele (sper sa nu ma insel).
Maine am sa vin cu un face-lift la commentul de azi.
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !
Fir Intins !
Maine am sa vin cu un face-lift la commentul de azi.
Te rog .Sa stiu daca merita drumul pana in Marasti...Merci.
- lucutabogdan
- utilizator constant
eu am mers din manastur special si nu am fost incantat; sau cel putin asteptarile mele erau mai mari.Zamfi scrie:Maine am sa vin cu un face-lift la commentul de azi.
Te rog .Sa stiu daca merita drumul pana in Marasti...Merci.
Fir Intins !
Fir Intins !
Da ...si bratul ala mare de lansete le-am apucat eu aranjate cam jumatate...niste chinezarii.
In consecinta, targul asta mult asteptat ne-a lasat cu un gust amar .Sunt mai avantajati vantorii cu standul de pusti si pistoale.!
Si domnul de la barci parea super plictisit in soarele amiezii.
Pacat....credeam ca imi cumpar ceva.!
In consecinta, targul asta mult asteptat ne-a lasat cu un gust amar .Sunt mai avantajati vantorii cu standul de pusti si pistoale.!
Si domnul de la barci parea super plictisit in soarele amiezii.
Pacat....credeam ca imi cumpar ceva.!

Bai, ce-am muscat-o... Fiind si pescar si vanator, ratand anul asta si Fehova si Salzburg si vazand la TV simbata o stire despre targu' de la Cluj, m-a mancat in cour si m-am urcat in Transporter cu-n cumatru vanator si baga taticu' traseu BT-CJ (700 km dus intors). Cand ajung acolo, cinci sau sase tarabe, preturi de faceai cacao pe tine, iar marfa slaba tare...Scopul meu principal a fost sa-mi cumpar cartuse de vanatoare si carlige pentru pentru sezonul care vine dar si sa casc gura la sutele de produse si accesorii de pescuit si vanatoare. Bai, sinteti nebuni !!! ....targ de pescuit si vanatoare si n-am avut de unde sa-mi cumpar un cartus...de vreun carlig de pescuit, ce sa mai vorbesc. Totusi am avut noroc si bafta din plin...sambata am tot sunat la toti amicii mei pescari si vanatori sa-i iau cu mine ca sa umplu microbuzul si sa-mi iasa motorina. Norocul meu e ca nimeni n-a venit. Oricum, tind sa-i multumesc organizatorului, pentru clipele minunate petrecute in drum spre casa, cand a venit si momentul descarcarii nervoase, luand exemplu de la cei mai aprigi soferi si birjari. Noroc ca casetofoanele auto n-au si inregistrare, altfel aveam sanse la "Romanii au talent"(dac-ar fi pus bulina cu 18 ani intr-un colt). Acum, dand gluma la o parte, mi se pare o majora lipsa de bun simt faptul de a face asa o reclama atat pe internet cat si pe TV, la nivel national la un eveniment care a avut cel mult impact de cartier. In fine, bine c-a trecut si daca Stoica nu mi-a tras-o cu Caritasul, uite c-am muscat-o cu TRANSILVANIA HUNTING & FISHING FAIR 2012 .
- lucutabogdan
- utilizator constant
Corect,siluru scrie:Bai, ce-am muscat-o... Fiind si pescar si vanator, ratand anul asta si Fehova si Salzburg si vazand la TV simbata o stire despre targu' de la Cluj, m-a mancat in cour si m-am urcat in Transporter cu-n cumatru vanator si baga taticu' traseu BT-CJ (700 km dus intors). Cand ajung acolo, cinci sau sase tarabe, preturi de faceai cacao pe tine, iar marfa slaba tare...Scopul meu principal a fost sa-mi cumpar cartuse de vanatoare si carlige pentru pentru sezonul care vine dar si sa casc gura la sutele de produse si accesorii de pescuit si vanatoare. Bai, sinteti nebuni !!! ....targ de pescuit si vanatoare si n-am avut de unde sa-mi cumpar un cartus...de vreun carlig de pescuit, ce sa mai vorbesc. Totusi am avut noroc si bafta din plin...sambata am tot sunat la toti amicii mei pescari si vanatori sa-i iau cu mine ca sa umplu microbuzul si sa-mi iasa motorina. Norocul meu e ca nimeni n-a venit. Oricum, tind sa-i multumesc organizatorului, pentru clipele minunate petrecute in drum spre casa, cand a venit si momentul descarcarii nervoase, luand exemplu de la cei mai aprigi soferi si birjari. Noroc ca casetofoanele auto n-au si inregistrare, altfel aveam sanse la "Romanii au talent"(dac-ar fi pus bulina cu 18 ani intr-un colt). Acum, dand gluma la o parte, mi se pare o majora lipsa de bun simt faptul de a face asa o reclama atat pe internet cat si pe TV, la nivel national la un eveniment care a avut cel mult impact de cartier. In fine, bine c-a trecut si daca Stoica nu mi-a tras-o cu Caritasul, uite c-am muscat-o cu TRANSILVANIA HUNTING & FISHING FAIR 2012 .
Cunosc cel putin 10 companii cu o oarecare prezenta de calitate pe piata si avand in Cluj desfacere nu au fost prezente la rahatul de targ...
Si eu ca si fratele meu am vrut sa lasam vreo 1000-2000 ron la targ ca doar o fi promotie si e o ocazie perfecta de a da un refresh echipamentelor si cand colo - am fost multumiti deoarece am plecat cu copii nostrii fiecare sa le aratam animalute (si safacem si noi cumparaturi fara sotii) ...si am ramas cu vizita la zoo.
Din ce in ce mai slaba prezenta, pacat....
Felicit organizatorii si eu si totodata am o recomandare : Faceti dragilor targ o data pe an si uniti toate temele poate asa v-om vedea mai mult de 3 tarabe instalate!
Fir Intins !
Fir Intins !
Nu m-am dus la targ! Ca norocul! Noroc ca m-ati informat la timp.Multumesc pentru acest lucru 

-
- utilizator constant
si eu am muscat-o anul trecut cu targul lui peste din cluj. au fost mai multe standuri cu mobila decat de pescuit